ne yapmalıyım bir yol gösterin Kızlar Lütfen!!!!

elifim20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
5
0
86
Sakarya
slm kızlar bi derdim var çözüm bulamıyorum.birde sizinle istişare yapmak istedim.ben bi avukatın yanında sekreterlik yapıyorum. adliyeye gidip geliyorum.adliyede icra müdürüne aşık oldum. ama o bilmiyor.platonik aşk yani benimkisi....neredeyse 1 sene oldu ama vazgeçemiyorum bu sevgiden.bunu yanında çalıştığım avukata söledim olmusuz olduğunu gözünün yükseklerde olduğunu vazgeçmem gerektiğini söledi ama ben vazgeçemiyorum unutamıyorum... şimdi büromuzu taşıdık, ondan uzak bir yere .Görmüyorum çoktandır genede her an aklımda bana bir yol gösterin napmam lazım ...o kadar bunaldım ki kızlar yardımınıza ihtiyacım, var.sabah aksam hep onu düşünüyorum. acaip bunalıma girdim..şimdiden saolun çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim platonik aşklar ne kadar olur.

Ama onun sana karşı bir yakınlaşması varsa belki ihtimal vardır.Ama seni görmüyosa bile sanmam olacağını.

Bence unutmaya çalışsan olmaz mı.Belki evlidir ne bilim

Yazık ediyorsunuz kendinize..
Bence bir an önce kursa,spora yazılın kafanızı boşaltın.. Saplantı haline gelirse daha zor olur sizin için..:delphin:

Karşılığı olsaydı size açılırdı değilmi demekki onda bişe yok
o yüsden sizde kafanızı başka yerlere verin aklınızdan çıkarmak sandığınız kadar
zor değil :teselli:

yok evli değil biliyorum. bişey hissediyomu bilmiyorum ama her hareketi bana umut veriyo..ya bende diyorum acaba saplantımı yapıyorum diye ama başka bir duygu ya...ifade etmekte bile zorluk çekiyorum canlarım yaaaa..

Hareketleri size umut verse ne farkeder?
Gelip açılmadıktan sonra?
Koskoca adam utanacak değil ya?:delphin:

doğru söylüyorsun canım... çok doğruda kalbime bunları anlatamıyorum işte. mantıklı hareket edebilsem zaten...

ah canım benim ya kıyamam sana..öncelikle seni tanıyan biri olarak sen neler atlattın buda geçecek duyguların en yoğun halindesin...kendine zaman tanı biraz ..sonu olmayan birşey için kendini üzmeye değermi o varlığından bile haberdar değilken senin içinde ne fırtınalar kopuyor..yazık değil mi sana yazık değilmi o güzelim yüreğine...

platonik aşk çok zordur bilirim ama değmiyor maleseff..kendini boşuna yıpratma yazık kalbine bence...

sana karşı bişey olsaydıı çoktann açılmışş olurduu.karşılığı olmayann bişey için kendini üzme canımmm.wazgeçmenn daha ii.yoksa üzülürsünn

Sana karşı boş olmasaydı gelirdi bencede...Beklemezdi.

Demek ki boş benneyaptımki

Unutmayı denemelisin daha çok içine yerleşmeden

Back
X