- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi reyyannnnn
Göndermeden kontrol ediyorum, öyle bir ihtimal yok.senil mobil takır takırı katır katır diye düzeltir, görürsün gününü. hahah![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göndermeden kontrol ediyorum, öyle bir ihtimal yok.senil mobil takır takırı katır katır diye düzeltir, görürsün gününü. hahah![]()
noktalama işaretinden sonra boşluk konulur.Göndermeden kontrol ediyorum,öyle bir ihtimal yok.
Düzelttim. Teşekkür ederim.noktalama işaretinden sonra boşluk konulur.![]()
Evli ve izleyen kadınlar bile var..tamam hoş bir durum değil bende olsam kıskanırım...ama boşanmaya değer bir konu değil.
Internet yuva yıkıyo kardeşim.evde modem dahi olmasada akıllı telefonlar var..başşa çıkamıyosun.
ben gecelik alırken kardeşim bana "sen neler yaşıyorsun böyle dedi" kız şoka girdi aldığım şeyleri görünce![]()
haaa internet yuva yıkıyor doğru. erkekler onla bunla sohbet ediyor yuvalar yıkılıyor. abuk subuk sitelere üye olup kızlarla tanışıyorlar. ben eve bilgisayar almıyorum. tellerimesede internet. eşim bazen ooo internet mesaj konuşma paketi iyiymiş . diyor. bende sadece konuşma paketi var. mesajlaşmıyoruz internetide napcaz nemize gerek boşver diyorum
ama koca adamı internetten ne kadar uzak tutabilirim ki onunda hiç bilmiyorum![]()
Aro ne yav?
Aeo olmasın o?
Sesli harf yazmama modası vardı bir de.Durun ben de yazayım:
Rc edrm cnm hr zmn .d
hehe.herey yorganın altında kalır kimseye bakma:)
saol cnm. valla eşimi mutlu edeyim o beni mutlu etsin gerisi teferruat![]()
içinde varsa her türlü yapıyolarda...sen genede uzak tut kardeşim
noktalama işaretinden sonra boşluk konulur.![]()
Sesli guldum uyarina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı olsun yani ne diyeyim :)Ben de şu an mobildeyim ama takır takır yazıyorum valla.
Hahahahahaha.
İyi güldüm.
Ütopya hayal edilen toplum düzenidir.Keşke herkes benim adaletli ütopyamda yaşasa
Kendime ait olmayan yer? Tasdik etmek?? Siz anlam karmaşası içindesiniz.
katılıyorum birkaç defa eşimle izledim ne yalan söyleyim. orda gördüklerini uygulamak istiyorlar. merak. değişik şeyler vs. merakını giderdim. ikimizde mutluyuz
sadece birlikte olmak değil nasıl birlikte olduğumuz
önemli bence . kadınlar olarak yenilikçi süprizlerle dolu olmalı ve değişik gecelikler biraz işve biraz
naz[/Q
Yazdıklarınıza katılıyorum.