Ne yapmalıyım böyle bi evlilikte

deriinim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
4
2
1
30
Size baştan anlatiyim
Ben annesiz buyudum uvey annem vardi hic huzur vermedi. O yuzden evliligi kacis olarak gordum beni sevdigini sandim biriyle beraber oldum aileler duydu evlenin dediler. O istememis beni kendimi öldururum demiş. Evlendik kavgalar dovuslerle gecti evliligimiz. Ailesi bi taraftan bunaltti. Bi taraftan onun uyusturucusu dayagi ilgisizligi. Tum.bu sorunlarin icine bide hamile kaldigimi ogrendim. O ogrendiginde 1 2 ay cok iyi davrandi bana sonra yine ayni oldu hersey. 18 yasindaydik evlendigimizde. Simdi kizimiz 1 bucuk yasinda. O askerde. Hic aramiyo sormuyo umrumda degilim aradigindada azarlayip telefonu yuzume kapatmak.icin bahane ariyo. Bende artik biktim bu hayattan. Hergun aglayip uzulmekten degersiz olmaktan. Babamin evine geri donemem uvey annem bana yaptigi eziyetleri kizima yapar diye korkuyorum :( ne dusunuyosunuz bu anlattiklarimla.ilgili fikirlerinize ihtiyacim var

Boşan. .

Çocuğuna bir bakıcı bul ve çalış . .

Yanlış ve sonu olmayan bir evlilik. .

Askerden geldigindede duzelmeyecek belli. 3 ay oldu gideli insan bi kez olsun ozledim seviyorum demez mi demiyo ilgisiz
Askerlik yapmadan evlenmek büyük hata. .
Daha yaşlarınız çok küçük. .
Okul sıraları yerine, koca evi ..
dert gam ..

BAk canm bende annesiz ve üvey anne elınde büyüdüm sana tavsiyem ne kocana sana işkence etmesine izin ver nede üvey annenın eziyetlerine göz yum. eğer kocandan memmun degılsen boşan artık yaşam o kadarda zor değil tek bir işe girer cocouguna paşalar gibi bakarsın ne kendı pikolojını bozmaya nede cocugun piskolojısını bozmaya değmez.
eger gercektn huzur bulmak ıstıyorsan dimdık ayuakta durcksn ve yapabılırm dıycksn bu dünyada kımseden yardm bekleme herkes kendı menfaatınınm peşınde kımseye muhtac olmadını guclu oldunu göstermen lazm sen böyle kımsesızlerı oynarsn kendını zayıf gösterirsen daha cok ezılırsın....

kocan askerdeyken bir iş ara ve ne yap yap dışarıdaki bütün işlerini hallet ayrılmak istiyoprsan. ayrılacaksan avukattır. delilllerdir raporlardır hepdsini hazırlayabildiğin yere kadar hazırla kimseye söylemeden kızını bir devlet yuvasına- kreşine ver çok iyi bakıyorlar korkma bende oraya gittim iyi ki de gitmişim. derslerini çalış. adam evde yokken bütüüünn bu işlerini hallet gelince kendi ayakalrının üzerine geçmen zor olmasın

Hemen bir iş + kreş + ders diyorum sana üzme canını güçlü ol ayaklarının üzerinde dur

Back
X