• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bundan sonra acil fikir bekliyorum

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Merhaba kızlar.ben komşumuzun oğlundan hoşlanıyorum markette calısıyor bi sekilde tanıstm 3 haftadir markete gidip duruyorum onun icin bu haftada gittim konustk bana dediki size posta gelms galiba dedi adınız selin değilmiydi dedi bende evet dedim soyadı neydi dedim söyledi hayr benm soyadım o değil dedim gerck soyadımı söyledim öyle muhabbet edip cıktım.sizce ne amacla size posta geldi dediki? Bide bir türlü ilerleme olmuyor faceden eklesem mi sürekli markete de gidemem artık acele mi ediyorum daha markete girmiyim dimi? ne yapsam fikir istiyorum sizlerden

Kızlar bu salı günü oldu bugün perşembe hala eklemedi acele mi ediyorum acaba benmi eklesem ki
Ya hayatim sana sifreyi veriyorum iste :) postanin pesine dusersen sonuca ulasirsin sonucta konusma firsati olucak :))) Ve bence o cocuk seni ekleyecek. Sen hic yuz verme konusursan posta konusunda konus. Taktim bende postayaaa :O

Kızlar bu salı günü oldu bugün perşembe hala eklemedi acele mi ediyorum acaba benmi eklesem ki
Ya hayatim sana sifreyi veriyorum iste :) postanin pesine dusersen sonuca ulasirsin sonucta konusma firsati olucak :))) Ve bence o cocuk seni ekleyecek. Sen hic yuz verme konusursan posta konusunda konus. Taktim bende postayaaa :O

Yaş kaç
Evde kaldım diyenlere bi ilham olursunuz belki :rolleyes:
Bende mi markete gitsem yaş da geçiyor :KK70:
Yakında ekler seni face den
sende sorsaydın soyadını
Ben biliyorum soyadını sormadım ondan 22 yaşımdayım o 25 yasında aynı apartmda oturyrz aynı okuldayz yoksa marketten tanışmadm önceden tanıyodm sağolun yorum icin

Back
X