• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bundan sonra acil fikir bekliyorum

Ben biliyorum soyadını sormadım ondan 22 yaşımdayım o 25 yasında aynı apartmda oturyrz aynı okuldayz yoksa marketten tanışmadm önceden tanıyodm sağolun yorum icin
Anladım dediğim gibi o da bi adım atmak için sizin soyadınızı sormuş :KK66:

Biraz geri çekil bakalım. Sürekli markete gidiyormussun zaten zekasinda bi problem yoksa anlamıştir ona ilgin olduğunu. Bence 1 hafta 10 gün ortalarda gözükme. Eğer oda hoslaniyorsa merak edip ulaşmaya calisacaktir. Erkeklerin totişi havalanmaya çok musait malum.. Fazla ilgi balon olup ucmasina sebep olabilir.. İlgini belli etme demiyorum ama bu durumu da göz önünde bulundurmalisin.

çok acele ediyorsun daha sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorsun.

bence biraz kaybol ortadan, ekleyebilir. böyle 2 gün oldu 3 gün oldu sayarak zaman geçmez ki. zaten bakarsın bi hafta yoksun bi hareket yok. anlarsın boşmuş

eklemek isteseydi bunu hemen yapardı bence, erkekler bizim gibi ihtimallerde yaşamıyor. seni beğeniyorsa ekler, beğenmiyorsa eklemez. bu kadar basit. ama senden çekindiği için eklemiyor da olabilir. bence onun adım atmasını bekleme. sen ekle. böyle şeyleri hep karşı taraftan beklemeyin kızlar. sen eklersin niyetini belli edersin, hala daha tık yoksa da yapacak bişey yok artık.

Bence önümüzdeki hafta ortasına kadar bekle ve mesela p.tesi ya da salı gününe kadar gitme markete. Merak etsin azıcık. Markete gittiğinde bakalım nasıl tepki verekecek? Neler yaşandığını yaz buraya, tekrar değerlendirelim. :))) Ama o zamana kadar ekleme de.

Kızlarr bu dün gece 11 bucuk ta geldi camdan bakiyim dedim bağırarak telde konuşuyordu su an apartmanın önündeym dedi sonra güldü ve asla asla asla dedi üc kere sonrada iceri girdi sizce benim hakkımda mi konusuyordu ki??

belkide gerçekten posta vardı o yüzden sordu. herşeye istediğiniz anlamları yüklemekten vazgeçin bence.
çocuğun sevgilisi vardır belkide. önce arkadaş olunda ondan sonra başka şeyler düşünürsünüz.

Kızlarr bu dün gece 11 bucuk ta geldi camdan bakiyim dedim bağırarak telde konuşuyordu su an apartmanın önündeym dedi sonra güldü ve asla asla asla dedi üc kere sonrada iceri girdi sizce benim hakkımda mi konusuyordu ki??
Sevgilisiyle konuşmuş olmasıno_O
Sevgilisi olmadığından nasıl emin oldun ki
Ben bu işlerin hep olumsuz tarafını düşünürüm sonra hevesim kursağımda kalmasın diye.
Sana evham yaptırmak değil amacım yani. Sonrasında üzülme :)

Back
X