• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım bundan sonra acil fikir bekliyorum

Sevgilisiyle konuşmuş olmasıno_O
Sevgilisi olmadığından nasıl emin oldun ki
Ben bu işlerin hep olumsuz tarafını düşünürüm sonra hevesim kursağımda kalmasın diye.
Sana evham yaptırmak değil amacım yani. Sonrasında üzülme :)
Cünkü sahte faceden ekleyip tanısalım mı demistm oda kabul etmsti

Ay bogdun arkadasim ya.
Mesaj ardina mesaj.
Biraz gez toz baska seylerle mesgul ol.
Kafayi bozmaya yakinsin.

Ay bogdun arkadasim ya.
Mesaj ardina mesaj.
Kafayi bozmaya yakinsin.
yorum yapmak zorunda değilsin :):KK48::KK60:
Ay bogdun arkadasim ya.
Mesaj ardina mesaj.
Kafayi bozmaya yakinsin.
sen işine bak yorum yazmak zorunda değilsn sende evde kaldn heralde benm gibi alıyorum seni

böyle birşey var gibi hareket edip sonrada çekilene gıcık kaparım ben ne oldu peki canım son durum?
Dün tam cıkarken karsılastk ayaküstü konstk ilk kez karslstk apartmnda dedm oda evet dedi bende imalı imalı tesadüfler tesadüfler dedim güldüm oda güldü sonra grşrşzz dedim oda grşrşzz dedii bu kdrr bi gelişme olmuyor acaba onda birseyler yokmu anlayamıyorum

Dün tam cıkarken karsılastk ayaküstü konstk ilk kez karslstk apartmnda dedm oda evet dedi bende imalı imalı tesadüfler tesadüfler dedim güldüm oda güldü sonra grşrşzz dedim oda grşrşzz dedii bu kdrr bi gelişme olmuyor acaba onda birseyler yokmu anlayamıyorum
o soyad olayı garip günler olmuş hala tık yok madem niye saçma bi uyduruk lafla soyadını öğrendi anlamadım açıkçası biraz soğuk dur bence belkide ilgin olduğunu keşfetti ağırdan alıyor

Back
X