- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Soyadını öğrenebilmek için yaptığını düşündüm ben.. Bekle biraz daha. Bence ondan bi adım gelecek gibi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cünkü sahte faceden ekleyip tanısalım mı demistm oda kabul etmstiSevgilisiyle konuşmuş olmasın
Sevgilisi olmadığından nasıl emin oldun ki
Ben bu işlerin hep olumsuz tarafını düşünürüm sonra hevesim kursağımda kalmasın diye.
Sana evham yaptırmak değil amacım yani. Sonrasında üzülme :)
Yok cnm üzülmüyorm darısı başınaHala evde kaldım diye uzulmuyosundur inşallah
Çook içten aminnn diyorum canım benim valla hayatımda ilk defa aşık oldum bende benzer durumdayızYok cnm üzülmüyorm darısı başına
yorum yapmak zorunda değilsin :)Ay bogdun arkadasim ya.
Mesaj ardina mesaj.
Biraz gez toz baska seylerle mesgul ol.
Kafayi bozmaya yakinsin.
sen işine bak yorum yazmak zorunda değilsn sende evde kaldn heralde benm gibi alıyorum seniAy bogdun arkadasim ya.
Mesaj ardina mesaj.
Biraz gez toz baska seylerle mesgul ol.
Kafayi bozmaya yakinsin.
yorum yapmak zorunda değilsin :)
sen işine bak yorum yazmak zorunda değilsn sende evde kaldn heralde benm gibi alıyorum seni
Dün tam cıkarken karsılastk ayaküstü konstk ilk kez karslstk apartmnda dedm oda evet dedi bende imalı imalı tesadüfler tesadüfler dedim güldüm oda güldü sonra grşrşzz dedim oda grşrşzz dedii bu kdrr bi gelişme olmuyor acaba onda birseyler yokmu anlayamıyorumböyle birşey var gibi hareket edip sonrada çekilene gıcık kaparım ben ne oldu peki canım son durum?
o soyad olayı garip günler olmuş hala tık yok madem niye saçma bi uyduruk lafla soyadını öğrendi anlamadım açıkçası biraz soğuk dur bence belkide ilgin olduğunu keşfetti ağırdan alıyorDün tam cıkarken karsılastk ayaküstü konstk ilk kez karslstk apartmnda dedm oda evet dedi bende imalı imalı tesadüfler tesadüfler dedim güldüm oda güldü sonra grşrşzz dedim oda grşrşzz dedii bu kdrr bi gelişme olmuyor acaba onda birseyler yokmu anlayamıyorum
Rezil olmaz mıyım ama benim için geliyor diyecek bide babalarmzda tanısıyor çok korkuyorum ya gideyim mi senceBen olsam günde beş kere giderdim![]()
Bence içinden ne geliyorsa onu yap. Boş ver rezil olmazsın.Rezil olmaz mıyım ama benim için geliyor diyecek bide babalarmzda tanısıyor çok korkuyorum ya gideyim mi sence![]()