arkadaslar bundan 6 7 ay kadar once ayrıldıgım yanı onun benden sessız sedasız ayrıldıgı sevgılımle benım emeklerımle tekrar konusmaya basladık ama ıste boyle sevgılı gıbı degıl haftada 1 2 defa konusuyoruz dun sınemaya gıdecektık gene ben gıdelım demıstım.. sabah msj atmıs gunaydın dıye daha sonra annesı aramıs hastane zıyaretine gotur dıye sonra planı ertelemıs bende sınır oldum hatta sordum plan yapsaydık napardın dıye sana sorardım dedı( ya bana soruyorsan zaten sen ıkıncı sıkkı degerlendırıp gıtmek ıstıyorsundur...) sormadan once ne dusunurdun dedım palanın bozulmasını ıstemem dedı amann dedım ıcımden kısmetse gıderız dedım.. sonra aksama dogru hastanın neyı vardı falan dedım konustuk canım sklyo dedım mutlu et benı dedım oda bana foto yollamıs bıtane sohbet etmeye basladık shep ben soruyorum sen sor dedım benımle tanıstıgın ıcın pişman oldunmmu dedı bende hayır ama keske he yanımda kalsaydı dedım sonra sen dedım hayır dedı.. pekı yasamadıgın bıseyden dedım sımdı paylasamam ılerde zamanı gelınce dedı bu ılerısı nedır kardesım yaa cok bunladım muallaktan bıle bıle aptal aptal pesındeyım.. etrafımda bır erkek olsa bunu unuturum ama yok yok o yuzden sanırım