ne yapmalıyım care bulamıyorum

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
arkadaslar bundan 6 7 ay kadar once ayrıldıgım yanı onun benden sessız sedasız ayrıldıgı sevgılımle benım emeklerımle tekrar konusmaya basladık ama ıste boyle sevgılı gıbı degıl haftada 1 2 defa konusuyoruz dun sınemaya gıdecektık gene ben gıdelım demıstım.. sabah msj atmıs gunaydın dıye daha sonra annesı aramıs hastane zıyaretine gotur dıye sonra planı ertelemıs bende sınır oldum hatta sordum plan yapsaydık napardın dıye sana sorardım dedı( ya bana soruyorsan zaten sen ıkıncı sıkkı degerlendırıp gıtmek ıstıyorsundur...) sormadan once ne dusunurdun dedım palanın bozulmasını ıstemem dedı amann dedım ıcımden kısmetse gıderız dedım.. sonra aksama dogru hastanın neyı vardı falan dedım konustuk canım sklyo dedım mutlu et benı dedım oda bana foto yollamıs bıtane sohbet etmeye basladık shep ben soruyorum sen sor dedım benımle tanıstıgın ıcın pişman oldunmmu dedı bende hayır ama keske he yanımda kalsaydı dedım sonra sen dedım hayır dedı.. pekı yasamadıgın bıseyden dedım sımdı paylasamam ılerde zamanı gelınce dedı bu ılerısı nedır kardesım yaa cok bunladım muallaktan bıle bıle aptal aptal pesındeyım.. etrafımda bır erkek olsa bunu unuturum ama yok yok o yuzden sanırım

sen ilk adımı atıp tekrar konuşmaya başlamışsın, hatta diğer adımlar da senden gelmiş.

bırak eğer niyeti varsa o birşeyler yapsın artık...

Son düzenleme:
Niye bu kadar üstüne gidiyorsun? Bırak o yazsın. O plan yapsın. Adam seni şuan cepte görüyor o yüzden bu kadar rahat bence.

Ne gerek var ki adamın bir tarafını kaldırıyorsun?

Başkası olsa hayatımda buna bakmazdım demişsin.
Hayatının her döneminde illa yanında bir erkek olmak zorunda mı?
Bırak, sakin yaşa bir dönem kafanı toparla hayatına illa ki birisi girecektir.

al karşına açık açık konuş ne hissediyosan söyle baktın buna rağmen olmadı üzgünüm yoluna devam etmelisin :)

neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki?

sizinle olmak isteyen insan yanınıza gelır zaten sıızn söylemenıze gerek kalmaz...

bu kadar zorlamayla kusura bakma ama ılıskının sonu yıne aynı olur..

bence cok ustune dusmussun.. bırak o arasn sen sölemssın söledıklerini.. o arasn o senınle gorusmek ıstesin senı sınemeya cagırsn bişiler yapmak ıcın didinsin dursun..

seni cepte goruyor..

zaman zaman hepimiz böyle şeyleri yapmışızdır.. ama bana kalırsa fazla yüz verip kendini ilişkinin zorlayan, sürekli çabalayan, sürekli fedakarlık yapan ve sürekli ilişkinin devam etmesini isteyen kısmına atma bence.. akışına bırak ;)

benımle olmak ıstese yanımda olur benımle gorusmek ıster ama bunda zaten bı ıstek yok acık acıkta sordum arkadas kalalım dedı bısey dıyıncede zamnı gelınce dıyor ne yapıor anlamadım okadar zor bı donemdeyımkı sankı hep hayatım boyle sevgı dılenmekle gececek hıc bırı benı ıstemeycek sankı yas olmus 30

Back
X