bizim bu yöreler de düğün işleri çok masraflıdır bir seneyi geçti biz evleneli ve borcumuz devam ediyor kaynatam diğer eltimin a dan z ye bütün düğün masraflarını ödemesine rağmen bana tek bir çeyreği dahi geçmedi ayriyetten fuzuli yaptırdığı masraf da 10 bini geçti neyse kendi düğünüm ben ödemeye razıyım ama her ay bir eşyaları bozuluyor ve bizi arıyorlar benim evimde bulaşık makinem yok daha onlara aldık 2 ay önce çok daraldım bu hallerinden şimdi de kaynıma ev alacaklarmış bir kaç parça malı var onları satacakmış bize hak veren yok tabi acaba eşim üvey mi ve 3 saatlik mesafedeyiz iki hafta üst üste gitmesek arıyorlar gelmiyrmusunuz diye eşimde bişey diyemiyor öyle yetiştirmişler alacaksın diyorlar o da mecburi görüyor alıyor snra biz kavga ediyoruz daha borcumuzu yarılayamadık ve benden şimdi de kendi aldığımız bileziklerimi istiyrlar ev alcaklar ya ne yapcam ben eşimi çok seviyrm ama verirsen boşarım seni diye tehdit edicem bugün de 102 ekran televizyon alın die aradılar ne yapcam ben akıl verin bana bunaldım sinir hastası olcam bu gidişle