- 27 Aralık 2018
- 9
- 1
- 16
- 32
- Konu Sahibi Ozlemertugrul5534
-
Ahh keşke bunu aldatıldıgını öğrendikten sonra affetmeden düşünseydinMerhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Hiç affedemedim ki cocugum için vazgeçtim grurumdan sürekli boşanmayı düşünüyorum adım atamiyorumAhh keşke bunu aldatıldıgını öğrendikten sonra affetmeden düşünseydin
Ekonomik özgürlügünüz var ise düşünmek için hiç bir sebebiniz yok .Hiç affedemedim ki cocugum için vazgeçtim grurumdan sürekli boşanmayı düşünüyorum adım atamiyorum
Malesef yok zaten en çok da tutan beni oEkonomik özgürlügünüz var ise düşünmek için hiç bir sebebiniz yok .
Çocuğum için ayrilmiyorum olayını anne olmadan anlayamayacagiz galiba.Merhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Ne yaparsam yapsyim kabullenir havasına girmiş adamMerhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Aldatılınca affetmiyecektiniz,çocuklu nice boşanan kadınlar var .Mesleğim yoktu ,çocuklar için sineye çektim ,demek yanlış .Çocuklar için nafaka alıp ,ailenizin yanına gidip .Asgari ücretle olsa dahi bir iş bulup ,kendinize bakabilirsiniz .Ayrı yatmak ,sadece cinsellik olacağı zaman ,gösterilen ilgi .Böyle bir evlilik ,evlilik olmaktan çoktan çıkmış .Daha fazla kendinizi mutsuz etmeden ,acilen boşanın .O ortamda büyüyen çocukların ,ruh sağlığınında bozulacağı bir gerçek .Merhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Bitmiş o evlilikMerhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Ailem yanımda olsa onların yanında da mutlu olamıcam biliyorum sürekli bana üzülen bir anne elalemin lafina bakacak Bn daha çok üzülen yoksa neden durayimAldatılınca affetmiyecektiniz,çocuklu nice boşanan kadınlar var .Mesleğim yoktu ,çocuklar için sineye çektim ,demek yanlış .Çocuklar için nafaka alıp ,ailenizin yanına gidip .Asgari ücretle olsa dahi bir iş bulup ,kendinize bakabilirsiniz .Ayrı yatmak ,sadece cinsellik olacağı zaman ,gösterilen ilgi .Böyle bir evlilik ,evlilik olmaktan çoktan çıkmış .Daha fazla kendinizi mutsuz etmeden ,acilen boşanın .O ortamda büyüyen çocukların ,ruh sağlığınında bozulacağı bir gerçek .
Zararın neresinden dönsen kârdır.Saçma sapan bir evlilik sanada yazık sizi gözlemleyen o çocuğunuzada.Boşandıktan sonra neden ayakta duramayacaksın şu anki halinden daha huzurlu olacaksın kesin.Silkele gitsin seni çoktan kafasında bitirmiş sen niye hala bitiremiyorsun.Zaman çok değerli neden kendine zehir ediyorsun ve nereye kadarMerhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Hiç düşünmeden terk et onuÇocuğum için ayrilmiyorum olayını anne olmadan anlayamayacagiz galiba.
Çünkü hiç bı şekilde hak veremiyorum gerçekten .
Ayrılmalısin bu kadar basit .babalar çocuğum için karımı aldatamam diyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?