Ne yapmaliyim com mutsuzm

Ozlemertugrul5534

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
9
1
16
32
Merhabalar ben 8 yillik evliyim bundan 3 sene önce aldatıldim ve malesef cocugum için sineye çektim eşim tarafından ne bir özür ne bir affedilme çabası hıc görmedim iyi olmak çocuğumun yüzü gülmedi için hep çaba sarfettm ama olmadı kendi dünyasında kendi odasında oturan bizimle bir paylaşımı olmayan bir insan son iki aydr ayrı yatıyoruz sebebi iki kişi rahat yatamıyormuş. Cinselliğe gelince o zaman ilgi alaka görüyorum ama artık öyle olunca reddediyorum.Su anda bana tavırlı küs durumda umrumda bile değil.artik onu sevmediğimi iyi biliyorum ama napcagimi bilmiyorum .böyle evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum.

Ahh keşke bunu aldatıldıgını öğrendikten sonra affetmeden düşünseydin

Çocuğum için ayrilmiyorum olayını anne olmadan anlayamayacagiz galiba.
Çünkü hiç bı şekilde hak veremiyorum gerçekten .

Ayrılmalısin bu kadar basit .babalar çocuğum için karımı aldatamam diyor mu

Hayatımda hiç mutlu olduğu an olmamış bunu duyunca tamamen öldü içimde bu zamana kadar boşanmayı dusunmuyordum ama artık nasil yaparım ne yaparım onun arayisindayim

Beni en çok düşündüren ayaklarımın üstünde duramamam ailemi olduğu yerde iş imkanı yok evlenmeden önce memur olarak atancaktm o işi bıraktım kocam istemiyor diye o kadar pişmanım ki hem cahildim hem ailem bir kere bile kızım ayaklarımın üzerinde dur diyen olmadı napcami bilmiyorum

Ne yaparsam yapsyim kabullenir havasına girmiş adam

Bence de boşanın.bir tanıdığım vardı.boşandıktan sonra iş kapısı açıldı resmen .ailesinin yanına aldı iki çocuğunu da şimdi çok mutlu

Aldatılınca affetmiyecektiniz,çocuklu nice boşanan kadınlar var .Mesleğim yoktu ,çocuklar için sineye çektim ,demek yanlış .Çocuklar için nafaka alıp ,ailenizin yanına gidip .Asgari ücretle olsa dahi bir iş bulup ,kendinize bakabilirsiniz .Ayrı yatmak ,sadece cinsellik olacağı zaman ,gösterilen ilgi .Böyle bir evlilik ,evlilik olmaktan çoktan çıkmış .Daha fazla kendinizi mutsuz etmeden ,acilen boşanın .O ortamda büyüyen çocukların ,ruh sağlığınında bozulacağı bir gerçek .

Bitmiş o evlilik

Keşke ailem de yanımda olsa lafda yanimdalar biz senin arkandayiz inceldigi yerden kopsun diyorlar ertesi gün kocanla konuş iyi ol diyorlar şimdi Bn hıc konuşmuyorum eşim diyorki böyle ne zmana kadar gidecekkonsunda herşey yolunda sanıyor galiba

Ailem yanımda olsa onların yanında da mutlu olamıcam biliyorum sürekli bana üzülen bir anne elalemin lafina bakacak Bn daha çok üzülen yoksa neden durayim

Zararın neresinden dönsen kârdır.Saçma sapan bir evlilik sanada yazık sizi gözlemleyen o çocuğunuzada.Boşandıktan sonra neden ayakta duramayacaksın şu anki halinden daha huzurlu olacaksın kesin.Silkele gitsin seni çoktan kafasında bitirmiş sen niye hala bitiremiyorsun.Zaman çok değerli neden kendine zehir ediyorsun ve nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…