ne yapmalıyım eşim ?

myimmortall

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
293
182
Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..

Siz plan yapıp onu dahil etseniz? Siz kahvaltıya götürseniz onu gelmez mi?

Sizi çok iyi anlıyorum. Gönül ister ki o da düşünsün etsin ama 3,5 senede bir kez olsun hadi kalk kahvaltıya gidelim demediniz mi? Siz adım atın, belki o da değişir.

Normal değil o kesin de niye böyle yapıyor acaba? Keyif mi almıyor ya da maddi olarak mı bakıyor? Siz arkadaşlarınızla gidiyor musunuz peki? Kahvaltıya yemeğe filan? Belki hislerinizi daha iyi anlar.

Yarın sabah dışarıda kahvaltı yapıcaz deyin. Sabah kalkın giyinin gidin.
İlla gel seni şuraya götürüyüm demesini beklemeyin. Madem öyle sizde böyle deneyin

Siz plan yapıp onu dahil etseniz? Siz kahvaltıya götürseniz onu gelmez mi?

Sizi çok iyi anlıyorum. Gönül ister ki o da düşünsün etsin ama 3,5 senede bir kez olsun hadi kalk kahvaltıya gidelim demediniz mi? Siz adım atın, belki o da değişir.
Dedim demez miyim hep bahane buldu yorgunum tek izin günüm pazar haftaya söz dedi. Her hafta söz veriyo zaten bi türlü göremiyorumm.

benim eşiminde buna benzer hareketleri vardı. tavır yapıp küsmek ne yazıkki çok işe yaramadı bende. ben burda bi arkadaşın tavsiyesiyle farklı bi taktik uyguluyorum şuan iyiyiz :) yaptıklarıma gelince;

akşamları gerekmedikçe konuşmuyorum.surat asmıyorum.mutlu gözüküyorum ama mutluluk kaynağımın o olmadığını genel kişiliğim mutlu gibi bi izlenim yaratıyorum.
bişey sorarsa yüzüne bakmadan geçiştirecek cevaplar veriyorum
ama kötü davranmadan.
telefonu elimden düşürmüyorum diğer odaya geçip kulaklık takıp müzik dinliyorum.
pazar günleri bugun beni biyere götürecek mi diye beklentiye girmiyorum.kendime planlar yapıyorum
bu yazdıklarımı 2 haftadır uyguluyorum gerçekten işe yarıyor

Son düzenleme:
Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..

Sevgiliyken nasıldı size karşı ?
ne kadardır tanışıyorsunuz ?
Nişanlılık döneminiz nasıldı ?
Birbirinize karşı hiç mi sevgi sözcükleri kullanmazsınız ?
bunları biraz açarsanız daha net fikir beyan edebiliriz.

Normal değil o kesin de niye böyle yapıyor acaba? Keyif mi almıyor ya da maddi olarak mı bakıyor? Siz arkadaşlarınızla gidiyor musunuz peki? Kahvaltıya yemeğe filan? Belki hislerinizi daha iyi anlar.
Ben de artık arkadaşlarımla vakit geçirmeyi düşünüyorum pek bi yere gitmezdim ben

Sevgiliyken nasıldı size karşı ?
ne kadardır tanışıyorsunuz ?
Nişanlılık döneminiz nasıldı ?
Birbirinize karşı hiç mi sevgi sözcükleri kullanmazsınız ?
bunları biraz açarsanız daha net fikir beyan edebiliriz.
Sevgiliyken uzak şehirlerdeydik sonra istanbula geldi iş bulmaya hemde benim için. Burda iş buldu filan sonra işte nişanlandık biz. Nişanlılık dönemi de çok hareketli geçmedi ama bana şey demişti evlenince gece gündüz yanımda olucaksın bak söz o zaman herşeyi çok güzel yaşıycaz gezicez tozucaz tabi hepsi yalan oldu..
Sevgi sözcükleri sık sık kullanırız birbirimize aslında cok yumuşak kalpli hiç sinirlenmez bagırmaz pek karışmaz

evet aynen böyle çok gamsız, kendi başıma kavga ederim hiç konuşmaz sesini yükseltmez. Bunları cok ufak sorun olarak görür benim bu sitemlerimi gereksiz bulur. Bi kaç gün sonra da gelir söz değişcem bak bana son sanş ver diyip durur her seferinde....

Gerçi arkadaşlarıyla arası normalmiş.
Zevkleriniz ve paylaşımlarınız nasıl?
futbolu severim mesela futbolu beraber izleriz genelde idda oynar muhabbet olsun diye bakarım sorarım yabancı dizi filan izleriz birlikte. bazen benim zorumla mutfakta bana yardım eder. onu da sırf vakit geçirelim diye isterim..

Adam bildiğin asosyal. Fazla düz ve heyecansız.
Sevgiliyken nasıldı?
sevgiliyken başka şehirdeydi istanbula geldi işe filan girdi sonra nişanlandık nişanlılık dönemi de cok parlak değildi aslında ama o zaman seninle cok hayalim var evlenelim gece gündüz yanımda olucaksın herşeyi yapıcaz gezicez tozucaz dedi ama fos çıktıı maleseff

evet aynen böyle çok gamsız, kendi başıma kavga ederim hiç konuşmaz sesini yükseltmez. Bunları cok ufak sorun olarak görür benim bu sitemlerimi gereksiz bulur. Bi kaç gün sonra da gelir söz değişcem bak bana son sanş ver diyip durur her seferinde....

çok net ve tehdit edici konuş...arkadaşlarınla görüşmeye koşa koşa gidiyorsun biz neden beraber gezemiyoruz falan diye söyle..eminim defalarca söylemişsindir ama tehditvari konuş..bu iş böyle gitmez de...

X