sizde beklemeseydiniz ozaman 14 yıl idare edip 15 ci yıl şikayet etmeniz tuhaf bunu bize değil kendinize sorun eleştiriye açık değilseniz neden buraya konu açtınız siz kendinizle olan çelişkiden kurtulunNormal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Bana iftira attığın için hiç üşenmeden senden şikayetçi olsam nasıl olur acaba?Seni mi yoksa? Nasıl peki? Öyleyse bırak kocamın peşini bak
Hata yaptım düzeltmek istedim destek istedim burdaki bazı kendini bilmişler yüzünden iyice sinirlendim.. Bana destek oldukları yok sadece köstek Ayıplayan başına gelmeden ölmezmiş!!!sizde beklemeseydiniz ozaman 14 yıl idare edip 15 ci yıl şikayet etmeniz tuhaf bunu bize değil kendinize sorun eleştiriye açık değilseniz neden buraya konu açtınız siz kendinizle olan çelişkiden kurtulun
Cok şükür biliyoruz kendimizi keşke sende bilsenHata yaptım düzeltmek istedim destek istedim burdaki bazı kendini bilmişler yüzünden iyice sinirlendim.. Bana destek oldukları yok sadece köstek Ayıplayan başına gelmeden ölmezmiş!!!
Sen Kazen bey in yazdığına ve aklına hakaret mi ediyorsun Madem forum yönetimine inanmıyorsun burda işin ne???Bana iftira attığın için hiç üşenmeden senden şikayetçi olsam nasıl olur acaba?
Hiç utanmıyorsun.
Senin kadın olduğun teyit edilmiştir illaki. Ancak kesin bir şekilde Kazen beyi kandırmışsındır sen.
Bir kez daha böyle bir iftirada bulunursan hiç üşenmeden uğraşırım seninle
Hem sensin demedim ki.. Yarası olan gocunur!Bana iftira attığın için hiç üşenmeden senden şikayetçi olsam nasıl olur acaba?
Hiç utanmıyorsun.
Senin kadın olduğun teyit edilmiştir illaki. Ancak kesin bir şekilde Kazen beyi kandırmışsındır sen.
Bir kez daha böyle bir iftirada bulunursan hiç üşenmeden uğraşırım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?