Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
merhaba arkadaşlar,
Ben size erkek arkadaşımla ilgili bişey danışcam öncesinde ilişkimizden bahsetmem gerek.biz 6 aydır beraberiz ben istanbulda o da antalya da.yalnız ay da bir gelir muhakkak kıt maaşıyla..oradaykende ilgisi gayet iyidir sabah uyanırken gözlerimi onun tel.i sayesinde açar gece yatarken onun sesiyle kapatırım :1rolleyes: geçen hafta 1 haftalığına istanbuldaydı gezdik tozduk çok güzeldi.döenli 1 hafta oldu.son 4 gündür de bi sıkıntı var üzerinde bu 2.kez oluyor yalnız onu beraber ve hafif bi şekilde kısa sürede aştık.şimdi ki ise 4 gündür neşesiz solgun beni bile aramamaya çalışıyor konuşurken moralsiz olduğu bellii senağlama bunu ilk kendi dedii ben bu halin ne dediğimde moralsizim düşüncelerimi napcağımı bilmiyorum diyor.o otel de çalışıor eğitmen olarak otelin barınağında kalıyor bi oda da 5 kişi.haftanın hergünkü yemekleri diğer haftayla aynı..düzenli bi durumu yok ailesi üzerine geliyor onlar antalya da yaşamıyor köydeler.artık yüzük takalım diye çocuğun üstüne geliyorlar çünkü onun birikiminin olduğunu sanıyorlar oysaki yok 4 yıldr burada ailesinden uzakta çalışmış ailesinede yardım etmiş gerisini yemiş evliliği 30 undan önce düşünmediği için gelecek planlamamış.bi yandan bunların sıkıntısı bi yandan benim ailemin düüncelerini iletiyorum ona arada ( keşke yapmasaydım ) annem bu işi çok uzun tutmayın 5 aya nışanlanın diyor benimkilerde bunların hepsi ona baskı oluyor doğal olarak geçen geldiğindede ablasıyla ben üzerine gittim istanbula gel tamamen burada evlenelim diye hepsini şuan beyninde tutup sıkıntı yapıyor yani bide şöyle bişey var bunun benden önce hep istediği hayali amerika ya gdip çalışmakmış o fırsat çıktı ve benle birlikte olduğum dönem çıktığı için reddetti gözüm arkada kalır diye yurt dışı istiyor gidemiyor aileler baskı kuruyor çalıştığı yerde huzurlu ama müdüürü sahtekarlık yapıp para götürüyor patrona sölemek istiyor bunları...yani diceğim şu çok fazla şey var kafasında toplamak gerekirse ben karşısına çıktığım için evlilik durumu düşnmeye başladı ailleer baskı kuruyor imkan var sanıyorlar iş olayları var isteyipte gidemediği hayaller var.ve dün akşam konuştuk msn de kaç gündür çok üzüyorum seni çok üzülüyorsun farkındayım bende çok üzülüyorum bana hissettirmemeye tepki vermemeye çalışıyorsun lütfen bikaçgün sabret kırılma nolur dedi benle mi ilgili korkularınmı var diyorum bilmiyorum bebeğim gerçekten bilmiyorum diyor düşüncelerimi toplayamıyorum diyor. ayrılırsak rahatlarmısın dedim.ne alaka saçmalama diyor.arkadaşlarıylada biraz seviye koydu.bende kendiliğmden 2-3 gün arama dedim.neden dedi.bende böle daha iyi toparlanırız dedim.zor ama deneyelim dedi.şuan dünden beri konuşmadık.ne olcak kızlar böyle ya ne yapmalıyım ne demek bu sıkıntı her erkek böyle olur mu :1no2:

Size ihtiyacı olduğu bu dönemde siz de arama diyorsunuz ya ne diyim...

Morale ihtiyacı var.

Erkekler bu parasal mevzularda çok gururludur.Şimdi onun aklından kırk düşünce geçiyordur.Nasıl yapıcaz birikimim yok nasıl gidip isterim vs vs...

Herkesin birikimi olmuyor ki zaten evlenmek için .Borçla yapılıyor bazı şeyler.Siz de işe girersiniz çalışmıyorsanız beraber üstesinden gelirsiniz.

Aileniz de sıkıştırıyor bir yandan onun ailesi kolay değil.Elbet moral sıfır olacak.Sizden destek bekliyor siz de arama diyorsunuz.E hal böyle olunca size karşı da moralsiz olmaya devam edecektir.

Biraz kafasını dinlesin neye karar vermesi gerekiyorsa versin madem sizi aramadığı zamanlarda.İnsan kendini dinlediği zaman daha kolay ve net bir karar alabilir.

İlişkiniz o kadar da uzun değil aslında hemen evlenecek kadar yani.Gene karar sizin.

bazı erkekler böyledir; sıkıntılı bir dönemden geçerken kendilerini kabuklarına çekerler.. ama belki de bilmediğin durumlar vardır..söylemek istemiyordur.

ailen onun durumunu bilmiomu çalıştığı işi maddi durumunu falanda gelsin istesin diolar nasıl emanet edickler seni bilmedikleri bi insana

bence ona bu kadar yüklenmeyin herşeyi akışına bırakın hem daha 6 ay olmuş birbirinizi ne kadar tanıosunuz o bile belli diil

zorlamayla olmaz onun kendi isteğiyle daha derli toplu bi işe geçmesi ve evlilik düşüncesine alışması gerek

bence aklını toplaması için bi kaç gün müsaade etmen iyi olmuş konuştuğunuz zamanda artık onu sıkmadan konuşun ya bu şekilde kabullenin ya da ayrılın

6 ay erken tabi ama hani önümüzdeki bahar diye düşünüyoruz nışanı..
ben yalnız bırakmak istemem zaten aramıyor araynca moralsiz konuşup uzancam vs sebeplerle kapatıyor o yüzden arama düşün dedim diğerini beraber aştık ama buna nedense tek kalmak istedi hissettim.
ya sööylemek isteiği bişey varmı gerçekten bilmiyorum sanmıyorum bu fırsatı veriyorum olsa muahakkak söyler çünkü..şuan mail atmayı düşüncelerinden bir bir sıyırmayı istiyorum onu...hep yanında olcağımı ne kadar zaman geçerse geçsin destek olcağımı bekliceğimi yazsam nasıl olurr :çok üzgünüm:

Madem arama demişsiniz mail de atmayın bence.Bırakın kendi kendine biraz düşünsün.

Şuan ihtiyacı olduğu tek şey karar verme yetisini düzgünce kullanabilmek...

6 ay evlilik için kısa evet,birbirinizi iyice tanımadan böyle bir adım atmayın derim ben.

Yok eğer evlenmek istiyoruz vs derseniz de dediğim gibi yaparsınız,ailelerin de durumu yoksa her ikiniz de çalışarak yuvanızı kurabilirsiniz.

Akışına bırakmakta fayda görüyorum ben.O arayana kadar aramayın .Karara ulaştığında kendi arayacaktır zaten.

Canım bence evlilik konusund fazla acale etmeyin.Kısmet nasip işiyse olur zaten ama önce sevgiliinin düzenli bi iş bulması lazım yani geçinebileceğiniz bi iş bulması lazım ve ailesi evlenin diye baskı yapıyorsa mutlaka onlarında bi birikimi vardır eger bu şekilde karar alırsanız aileleriniz yardımcı olur. Sabret canım bende çok zor günler geçirdim aynı sorunlardan ama sabredince emin ol allah herşeyi veriyor 6-7 yıl bekledim hoş benimde hiç acelem yoktu ama nasipse temmuzda evleniyoruz umarım senin içinde herşeyin en hayırlısı olur.

6 ayda nişanlanın baskısı saçma geldi bana, zaten çok sık görüşemiyormuşsunuz.
1-2 sene tanımadan etmeden kararını almak bile yanlış geliyor.
Gelelim erkek arkadaşınıza;
Şu aralar iş baskısı vs. ve uzak olamanında etkisiyle bunları yapıyor olabilir.
Ayrıca ailelerin baskısıda onu karmaşaya süreklemişde olabilir.
30undan önce evlilik düşünmüyormuş sanırım korktu, ürktü.
Bu çok önemli bir karardır ve iş ciddiye binince insan ürker biraz erkek milleti sempatiksalakcinni
En güzelini yapmışsınız bir süreliğine onu kendi düşünceleriyle başbaşa bırakın.
Sizde gerçekden ne istediğinize karar verirsiniz bu süreçde...
Mutluluklar dilerim... a.s

evet canım ya ilerisi için baskı yapıyorlar bariz düşünceler vardır toplumumuzda gezip tozuyonuz evlenin die o yüzdenn..1 yıl felan tabi beklerim ama uzağız ya korkuyorum ya hep uzayan ilişkiler bitiyor çevremde-ki benim de 2 yıllık ilişkim bitti 1 yıl önce yine ayrılık korkusu var yani zaman geçtikçe ayrılcaz gibime geliyor biliyorum yanlış ama neden böyle bilmiyorumm :uhm:

6 ay oldu evet erken doğru aileler zorlamasa akannehir
0 30 unda önce düşünmüyormuş taki ben çıkınca karşısına görüşü değişti bana 2 yıl bekle diyor hani 27 yaşına kadar yani doğru söylüyor aslında bende tam hazır değilim sonuçta ailemi arkamda bırakıp yeni bi çevreye gidicem zor yani ama ona şuan ki durumuna bişekilde yardımcı da olmam grek nasıl yapcam bilmiyorum :çok üzgünüm:

ah işde burada bir virgül koy ve dur hazır değilsen asla ama asla ben ona aidim o bana ait biz evlenmeliyiz moduna sakın ama sakın girme :1ninca:
bak ben bunlardan biriyim ve sonunda boşadım sempatiksalakcinni
çünkü gerçekden hazır değilmişim ve sevmiyormuşum:1ninca:
herkes aynı olacak diye bir kaide yok ama yinede ayağını denk al derim canım
yaşınızda küçük daha :1hug:

6 aydır berabersiniz, ayda bir geldiğine göre toplamda (bir haftalığı saymazsak) 6 kere görüştüğünüz insanla evlilik kararı almak bana biraz cesaret işi gibi geldi. Telefonla görüşmekle , yüzyüze zaman geçirmek arasında çooook fark var. Bence senin ailende onun ailesi de çok acele ediyolar. Biraz zaman isteyin ailelerinizden, birbirinizi daha iyi tanımak için. Hem o sürede erkek arkadaşın sıkıntılarını da biraz da olsa hafifletmiş olur.

doğru mantık canım ama işte bazen insan bian acele ediyor...aileme gerekli gözdağını verdim şimdi onu bu durumdan kurtarmak istiorum ama nasill

6 ayin sonunda yapilan nisanlanin baskisi sacma geldi bana dogrusu
bide neden sorunlarinizi beraber cözmek yerine konusmayalim dedinki??

6 ayin sonunda yapilan nisanlanin baskisi sacma geldi bana dogrusu
bide neden sorunlarinizi beraber cözmek yerine konusmayalim dedinki??

konuşmak istemiyor sorunun kaynağını bile bilmiyor dediğine göree :bbo: ama düşüncelerinin dağınık olduğunu söyledii zatenn hiç yanaşmıyor anlatmaya konuşmaktan kaçınıyor bende öyle hissettimm yalnızlığı istedi yanii her erkekk bu dönemi yaşıyor sanırımm :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…