- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Madem arama demişsiniz mail de atmayın bence.Bırakın kendi kendine biraz düşünsün.
Şuan ihtiyacı olduğu tek şey karar verme yetisini düzgünce kullanabilmek...
6 ay evlilik için kısa evet,birbirinizi iyice tanımadan böyle bir adım atmayın derim ben.
Yok eğer evlenmek istiyoruz vs derseniz de dediğim gibi yaparsınız,ailelerin de durumu yoksa her ikiniz de çalışarak yuvanızı kurabilirsiniz.
Akışına bırakmakta fayda görüyorum ben.O arayana kadar aramayın .Karara ulaştığında kendi arayacaktır zaten.[/QUOT
çok üzülüyorum kendini yıpratmasına canım sıkılıyor..sonra acaba sadece benden uzaklaşmak için mi böyle yapıyor diyorum..ama olsa direk söler bitirir ne bu nasıl bi sıkıntıdır. :2:
Canım bence evlilik konusund fazla acale etmeyin.Kısmet nasip işiyse olur zaten ama önce sevgiliinin düzenli bi iş bulması lazım yani geçinebileceğiniz bi iş bulması lazım ve ailesi evlenin diye baskı yapıyorsa mutlaka onlarında bi birikimi vardır eger bu şekilde karar alırsanız aileleriniz yardımcı olur. Sabret canım bende çok zor günler geçirdim aynı sorunlardan ama sabredince emin ol allah herşeyi veriyor 6-7 yıl bekledim hoş benimde hiç acelem yoktu ama nasipse temmuzda evleniyoruz umarım senin içinde herşeyin en hayırlısı olur.
6 ayda nişanlanın baskısı saçma geldi bana, zaten çok sık görüşemiyormuşsunuz.
1-2 sene tanımadan etmeden kararını almak bile yanlış geliyor.
Gelelim erkek arkadaşınıza;
Şu aralar iş baskısı vs. ve uzak olamanında etkisiyle bunları yapıyor olabilir.
Ayrıca ailelerin baskısıda onu karmaşaya süreklemişde olabilir.
30undan önce evlilik düşünmüyormuş sanırım korktu, ürktü.
Bu çok önemli bir karardır ve iş ciddiye binince insan ürker biraz erkek milleti sempatiksalakcinni
En güzelini yapmışsınız bir süreliğine onu kendi düşünceleriyle başbaşa bırakın.
Sizde gerçekden ne istediğinize karar verirsiniz bu süreçde...
Mutluluklar dilerim... a.s
ah işde burada bir virgül koy ve dur hazır değilsen asla ama asla ben ona aidim o bana ait biz evlenmeliyiz moduna sakın ama sakın girme :1ninca:6 ay oldu evet erken doğru aileler zorlamasa akannehir
0 30 unda önce düşünmüyormuş taki ben çıkınca karşısına görüşü değişti bana 2 yıl bekle diyor hani 27 yaşına kadar yani doğru söylüyor aslında bende tam hazır değilim sonuçta ailemi arkamda bırakıp yeni bi çevreye gidicem zor yani ama ona şuan ki durumuna bişekilde yardımcı da olmam grek nasıl yapcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
6 aydır berabersiniz, ayda bir geldiğine göre toplamda (bir haftalığı saymazsak) 6 kere görüştüğünüz insanla evlilik kararı almak bana biraz cesaret işi gibi geldi. Telefonla görüşmekle , yüzyüze zaman geçirmek arasında çooook fark var. Bence senin ailende onun ailesi de çok acele ediyolar. Biraz zaman isteyin ailelerinizden, birbirinizi daha iyi tanımak için. Hem o sürede erkek arkadaşın sıkıntılarını da biraz da olsa hafifletmiş olur.
6 ayin sonunda yapilan nisanlanin baskisi sacma geldi bana dogrusu
bide neden sorunlarinizi beraber cözmek yerine konusmayalim dedinki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?