• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım kızlar?

Önerim

esya oyunu yapıyoruz biz..Evlendıgımızde kullanmamız gerekecek herseyı lısteledık...Teker teker..Ben bı esya sayıyorum O bi esya..boylelıkle sımdı elımızde bı lıste var..

Allah gostermesın tabide olası yangın durumunda ilk kurtarılacaklar,ıkıncı kurtarılacaklar,ucuncu... gıbı onem sırasına gore bızde ılk alınacak..

sınıflandırdıK..aMac butcemızı sarsmasın planlı programlı olsun hersey dıye..bu benım kafamı epey mesgul etmıstı..dusun dusunnn :) Tabı onunda...

aRkadasların hıkaye oyunu fıkrınede bayıldım..Bende hemen kullanacagım..Tavsıye edene tesekkurler..

evet çok duygusalım yaaaaaaaaaaa bi dizideki dramatik sahneye bile ağlarımmmm ben dayanamammm veya karşımda birisi ağlasın aman amannn beni susturabilene aşk olsun:)
evet yenilgiyi asla sevmez farkettim aslına bunu biliyormusun bazen kavgamız baya büyüyor deliriyor ama hiç ağzından bitsin istemiyorum seni gibisnden laflar asla çıkmıyor ben diyorum kesin aramaz beni 2-3 gün bir bakıyorum 1 saat sonra aşkım canım cicim oda dayanamıyoR:) seviyor ama pekde belli etmiyor:) belkide şımarırım diyeeeeee erkekler işte ahhh ahhh:)
Amin canımmmmmmmmmmm çok sağol Allahımmm bütün sevenleri kavuştursun inşallahhhhh

amin canım inşallah rabbim dileklerini kabul etsin..sevdim seni kız:)

Önerim

esya oyunu yapıyoruz biz..Evlendıgımızde kullanmamız gerekecek herseyı lısteledık...Teker teker..Ben bı esya sayıyorum O bi esya..boylelıkle sımdı elımızde bı lıste var..

Allah gostermesın tabide olası yangın durumunda ilk kurtarılacaklar,ıkıncı kurtarılacaklar,ucuncu... gıbı onem sırasına gore bızde ılk alınacak..

sınıflandırdıK..aMac butcemızı sarsmasın planlı programlı olsun hersey dıye..bu benım kafamı epey mesgul etmıstı..dusun dusunnn :) Tabı onunda...

aRkadasların hıkaye oyunu fıkrınede bayıldım..Bende hemen kullanacagım..Tavsıye edene tesekkurler..

eftelyacım bağışla ama ben demek istediğini anlamadım tatlım biz evli değiliz hani sevgiliyiz daha kusuruma bakma azcık daha açıklarmısın:)

eftelyacım bağışla ama ben demek istediğini anlamadım tatlım biz evli değiliz hani sevgiliyiz daha kusuruma bakma azcık daha açıklarmısın:)

tabi ıs dolayısıyla kafam doluyo anlatmak ıstedıklerımı aktaramıyorum..Sende haklısın.. Biz evlenmeyı ıstıyoruz yanı bekarız..Gelecektekı evımızı tasarlıyoruz..Dusun ıkınızın evı..Icınde kı herbır esyayı sen sececeksın..Dugun telasesınde kosusturmaca..Eksiksiz olsun ıstıyorum evım..Oturduk sırayla evımızde en cok olmasını ıstedıgımız esyalardan baslayıp ıhtıyacımız olabılecek en gereklıye kadar sıra sıra soyledık..Bı lıstemız oldu elımızde.. Hayal ettık evımızın seklını,koltukların rengını,halıların desenlerını... Bu oyunla en yogun zamanlarında ona mola sebebı,bana tatlı bı düş oldu cok keyıflıydı... sımdı hayallerımızı gerceklestırmek ıcın maddı butce yapma pesındeyız..DüŞlermiz gercek olsun dıye..Tabi benım bu kafa karısıklıgım gercerse..:) Umarım anlatabılmısımdır

tabi ıs dolayısıyla kafam doluyo anlatmak ıstedıklerımı aktaramıyorum..Sende haklısın.. Biz evlenmeyı ıstıyoruz yanı bekarız..Gelecektekı evımızı tasarlıyoruz..Dusun ıkınızın evı..Icınde kı herbır esyayı sen sececeksın..Dugun telasesınde kosusturmaca..Eksiksiz olsun ıstıyorum evım..Oturduk sırayla evımızde en cok olmasını ıstedıgımız esyalardan baslayıp ıhtıyacımız olabılecek en gereklıye kadar sıra sıra soyledık..Bı lıstemız oldu elımızde.. Hayal ettık evımızın seklını,koltukların rengını,halıların desenlerını... Bu oyunla en yogun zamanlarında ona mola sebebı,bana tatlı bı düş oldu cok keyıflıydı... sımdı hayallerımızı gerceklestırmek ıcın maddı butce yapma pesındeyız..DüŞlermiz gercek olsun dıye..Tabi benım bu kafa karısıklıgım gercerse..:) Umarım anlatabılmısımdır

anladım canım benim çok güzelmiş ama işte sizin evlilik boyutunda olan yani evlilğe çok yakın bir ilişkiniz var sanırım bize daha çok uzak daha erkek arkadaşım okuyor daha bende okuyorum canım sonra iş hayatına atılıcaz vs. daha çoooooooooookkk bakalım Allahım nasip kısmet ederse olur ama şimdi bunları konuşursam adam benden kaçabilir:D erken diye düşünüyorum daha bizim için yinede teşekkür ederim fikrin için dilerim hayalleriniz gerçek olur canımm

Yaş faktorunu ve durumunuzu goz onune almayı unutmusum..Heyecan verecek tavsiye ıstemıssın,Bense dıngınlık verecek seyler soylemısım..Ayy galıba yaslanıyorum :(

Yaş faktorunu ve durumunuzu goz onune almayı unutmusum..Heyecan verecek tavsiye ıstemıssın,Bense dıngınlık verecek seyler soylemısım..Ayy galıba yaslanıyorum :(

olurmu hiç öyle şeyyyyyyyyyyyy:) olsun yardımcı olmaya çalıştın ya bu bile önemli benim için canım teşekkür ederim yaşlanmak da ne demekkkkkkkkkkkkkk:) biz bayanlar her zaman aynı yaşta kalırız istedimiğimz yaştaaaaaaaaaaaa:):) yaşasın cadılıkkkk işlerin yoğun sanırım canım beynin sürekli çalıştığı bişeylere kafa yorduğu için olur böyle şeyler

Back
X