ne yapmalıyım kocam soğuk

Sana git dediği halde kizin olduğu için gitmemissin ya adam havalanmis. Gitmeyeceğini bildiği için rahat kafasina gore takiliyor. Bence git ailenin yanina kizinla, orada kalin biraz.
Ayrica sen de hiic ilgilenme hatta yokmuş gibi davran. Soğuk davraniyorsun vs deme. Üstüne düşme gör bak nasil etekleri tutusacak

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ne kv var arkadaş yaa
evlendirmişsin barklandırmışsın torun da var daha ne istersin ya
Neyse ki bizde ki kv böyle değil çok şükür bazen o bizizm yemeğimize çayımıza kadar hazırlar bize bırakmaz bile Allah razı olsun böyle analardan ...

yapmayın allah aşkınıza.sormayın seviyomusun diye.
hatalı olan sizmisiniz ya?
elinizden geldiği gibi ağırlamışsınız ailesini.beyefendi beğenmiyorsa bir zahmet el atıverseydi.
bi de üzerine işine gelirse diyor ve siz hala seviyormusun diye soruyorsunuz.
ya bırakın gitmeyin üzerine.ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
alttan alma sebebiniz olan kızınız sadece sizin mi?kocanızın değil mi?
o neden kzı için mücadele etmiyor?
daha çok havalandırıyosunuz adamı.o da kendini bişey sanıyor.

cnm aynı şeyleri yaşadım birde biz büyük kavgalar ettik eşimle ama baktım kadın amacına ulaştı sonra zamanla hazmedeceksin hiç büyütme eşimde tıpkı eşin gibi davrandı ben açtım ellerimi bana çektirdiğini sende çek dedim kayınvalidemden yana 6 ay konuşmadım kayınvalidemle.sonra hastaneye yatınca aramak zorunda kaldım hiç böle bişey yapma ara çünkü ergeç arayacaksın ama mesafeli olursun.bu arada bedduam tutu düğünde bize kredi çekip evlendirdikleri için kredi onları zora sokmuş oturduğu her yerde eşimi karalıyormuş eşimin kulağına geldi hatta beddua etmiş evlat yüzü görmesin diye eşimde bunları duyunca 5 ay konuşmadı sonra bildik senaryo hastaneye yattı şimdi eşim onun yalanlarını ve çirkin yüzünü gördü hamdolsun 1 senedir çok iyyiiz bekle sabret zamanı var cnm...........

Bence seviyor musun diye sormayin, sizde artik gundelik muhabbetin zorunlu muhabbetin disina cikmayin bence bi ay cok uzun bide boyle iddiali olmasi cocugu varken hos degil, bence de bi arkadasin dedigi gibi ailenzin yanina gidin biraz hem rahatlarsiniz yoklugunuzda dusunsun bakalim bi sogukluk girerse toparlamasi zor oluyor cocuk olmadigi icin biz toparlayamayacafiz gibi duruyor ama siz cocuktan dolayi toparlayabilirsiniz , esas sizin sevginizin azalmasi gerekli annesi babasi yuzunden cocugunun annesinin esinin kalbini kirana sizin sevginiz azalmasi gerekir. Oncelikle yapmaniz gereken bisi sormayin ask sevgi vs , sakin ve notr durun kesinlikle sonrada bi iki hafta sonra ailenize gidin suphelensin yoksa beni terk mi ediyor diye benim onerecegim yol bu

Yazacaklarımdan dolayı inşallah banlanmam.

Eşiniz sizi seviyordur annesinin etkisinde kalmış tipik erkek modeli.

Allah yardımcın olsun.

Bir tavsiyem var her gün 400 defa ya vedud ya Allah oku eşin için. Faydasını göreceğine inanıyorum eğer böyle şeylere inancın varsa.

Eşim ben i bu dua ile kazanmış. Ben çok inanıyorum.

Durup duruken siz hiç bişey yapmadınız surat yapmadınız vs... onlar iftiramı atıyor. Yalanmı söylüyor
Bilemiyorum tek taraflı yazmışsınız sanki.. çünkü en azından bir sebep yada hareket olmalı.. bişey olmalı
Sizinkileri arıyacak kadar ne oldu.. tek taraflı yazarsanız burda yapılan yorumlarında size bir getirisi olmaz.

evliliği kurtarmanın en önemli yolu egoları bırakıp sakin tavrı korumaktır eşin seni dinlemiyorsa ona mektup yaz onu çok sevdiğini ailesini güzel ağırladığını sen benimsin onların değil biz aileyiz hatırlatmaları yap cilveyle kurtar işi süslen biraz renk kat hiçbi erkek buna kayıtsız kalmaz türk kadınlarının güçsüz olmasına üzülüyorum erkeğini elinde tut ipler sende olsun sakin ve zeki olursan kimsenin dolduruşuna gelmez herşey sende bitiyor çünkü olanları değiştiremezsin başka türlü sadece çıkmaza gider

sen kocan sana git dediğinde dirayetli olup basıp gitseydin eğer şimdi köpek gibi sürünüyordu peşinde.sen gitmeyerek ona bağımlı oldugunu göstermişsin.havaya girmiş iyice.

Benim ablamada bole kocasi git dedkkce gitmem dedi gelmedi simdi surunuyo bakalım .kocasi calismayida birakti nasil olsa ablam gitmez diye emin ablamdan.ki bu ablamin sucu.hayrlisi olsn.bişiy deyince e hadi bilmem.ne ol git dio.gitmicenden emin ya... Ablamnda çocuğu var 1 yasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Siz evlisiniz, eşimin ailesi umurumda değil diyemezsin. Eğer eşini seviyorsan onun sevdiklerine değer vermeli, en azından saygıda kusur etmemelisin.

Bir erkek için bilhassa kendi evinde ailesine karşı mahcup olmak ciddi anlamda onur kırıcı birşeydir.

Bence eşinle konuşmalısın, artık bir aile olduğunuzu, bundan sonra eşinin hatrı için kv hatalı davransa bile görmezden geleceğini söylemelisin. Aksi halde yürümez.

Birbirinizin hatrına bazı şeyleri görmezden geleceksiniz. Evlilik böyle birşey, inatlaşmakla hiçbiryere varamazsınız.

Bence kayinvalidenizin kusurlarini gormezden geleyim demek kayinvalidem istedigi gibi beni ezebilir, sende hic birsey deme o senin annen bana annen istedigi kotulugu yapabilir demek! Kimseyi zorla sevmek zorunda degilsin yeri geliyor insan kendi annesine bile cikisiyor , esin kendi kizini dusunmuyor araniz bozulacagini bu gemiyi birakip gidecegini dusunmuyor ve annesinin verdigi gazla birakirsa birakdin diyor belki de o yuzden sakince dur sonra da ailenin yanina git diyor .
Ya bence kimse durduk yere kayinvalide gorumce dusmani olmuyor benim kayinvalidem dugunumde nikah oncesi bile denedi sansini istemiordu beni bende gideyim annendir senin istedigini yapsin gormezden geleyim bunu desem herhalde kauinvalide sunu tenhada bogayim der o yuzden herkes hakettigi saygiyi gorur arkadasim uymazsa da ona gore dusunmek lazim , benim babam akillandi annemin sansi yoktu mecburen evlilikte kaldi, arkadasimin annesi calisiyor 25 yillik evliligi bitirdi bu kayinvalife olayindan bigun gun yuzu goreyim dedi ve cok memnun keske daha once yapsaymisim diyor, yani erkege bir kere rest gosterip sonra bakilmali duruma cunku seneler sonra sinir hastasi olur insan ayrica cocuklar cekiyor boyle kayinvalide istemedigi durumlarda ben babannemdrn nefret ederim mesela simdi bana yaranmaya calisiyor ama nafile

Sen kendini suclu goruyorsun sanirim, bu kadar lafi sineye cektigine gore.
Ama eger hakliysan da asil tavir yapmasi gereken sensin, kocan degil. Anasini duunecegine cocugunu dusunsun. Kendi evi var, aklini basina alsin.
Senin yerinde olsam onun bana yaptigi soguklugun 2 katini ben ona yapardim ki akli basina gelsin.

Son düzenleme:
Arkadaslar dinen kayinvalide gelin anlasmazliginda eslerin once kendi annelerine gidip yuvami korumak istiyorum sende annemsin bana yardimci ol diye istekte bulunmalari lazim cocugunun annesine rest cekmekle olmaz bu is

Bende aynisini düsünüyorum. Adam hem suçlu hem güçlü. Suçlu oldugu anlamasinin zamani gelmis.
Konu sahibi kendini simdi böyle ezdiriyorsa, daha çok ezilir.
Asil tam kizi için böyle yapmasi gerekiyor. Esi simde bu durumdan ders çikarmazsa, evlilik çok daha kötüye gider.

Bir anlık sinirle sana git demiş olsa,2 saat sonra pişman olsa yine insana koyar üzülür. Öyle bir durumda kafanda soru işareti olması normal olurdu. Ama baksana,pişman olmak bi yana sana resmen "artık sana kötü davranacağım" demiş. Kendine şunu sor ; " ben böyle bir hayat mı istiyorum" . O evde kaldığın her dakika "senin şartlarını kabul ediyorum,yeterki beni terketme" mesajı veriyorsun eşine. Eşinde en ufak bir yumuşama olsa bunları yazmazdım,demekki senin evde olman onu yumuşatıyor derdim. Ama öyle birşey olmadığına göre,demekki evde olman bu ilişkiyi düzeltmek adına bir işe yaramıyor. Birçok arkadaşın söylediği gibi,asla kötü sonradan pişman olacağın birşey söyleme,bütün pişmanlıklar ona kalsın. Bir süre git ailenin yanında kal ve o pişman olmadan gitme yanına...diye düşünüyorum. Tabiki olayı yaşayan sensin. en iyisini senin için bilir. Bunlar birer öneri. Sen her birini ölç biç,kendine uygun gördüklerini ayıkla al,uygun bulmadıklarını da unut.. Allah hep yanında,yalnız değilsin. Sevgiler

amin cnm inş. allahıma dua ediyorum eşimi bana döndürsün soğukluğu kaldırsın die. keşke 1 ay önceye donebılsemm.

benım esımde böyleydı ^ya manii ^^heraksam yataga bırlıkte yattıgınızda 100 defa söyle...denenmiştir faydası olmustıur...çaresız kaldıgım bırzamanda cami hocasına gıdıp sormustum :) hı bırde tespih sayısı kadar ihlas suresı okumustum....

esimin ailesıy yakın oturuyorum her dakıka beraberım ben gıtmesem onlar burda artık bende kendımı ıse yaramaz bos bır ınsan gıbı hıssedıyorum evlı degılım gıbı sankı kendı evımde kadınlıgımın sefasını suremıyorum kaynana kayınbabaya yakın oturanda akıl yok

3 nisan kızımın doğum gunuydu . o gun konuşup hallettık sorunları. konusunca onada hak verdım. ewimde tartışmaya gırmemem gerekıyordu ama dayanamadım. bugun ılk defa annesyle konustk mesafeliydik tabıkı. bundan sonra ızne gttıgımzde bısey sorarlarsa cvp vercem. saygılı ve mesafelı olcam. yorum yapmıcam bıseye . laf sokmaya calısırsa duymucam .bıde bole denıcem. ağzımı acınca kaybeden ben olduğumu anladım.kısacası tınlamıcam kv yi.

Toparladim esyalarimi gitmek istedim ama gidemedim cocuguma kiyamadim diyorsunuz, size git denmis, anlattiginiz kadarıyla gitmeye kalkistiginizda kal denmemis. Tabiki kiziniz icin endiselenmeniz normal ama git denmisken kalmak ne kadar dogru? Kusura bakmayin ama hem zorla kalmissiniz hem de kocaniz soguk davraniyor diye şikayet ediyorsunuz. Bekara kari bosamak kolaydir biliyorum ama yaptığınız fazla mantiksiz. Sirf yeni bir hayata baslamak zor geliyor diye, kizinizinda mutsuz olacağı zoraki bir evlilikte durmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…