ne yapmalıyım lutfen bana fikir verin

yamukprensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
27
-3
36
25
ilk önce merhabalar kendimi çok kötü hissediyorum sevgilim iş dolayısıyla başka bir ilde ve onun benden beklediklerini ben uygularken o bana aynısını yapmadı ve kavga bu şekilde cıktı. Başka yerde olduğu için kiminle ne yaptığını öğrenmek istedigimi bana haber vermesi gerektiğini defalarca ona söyledim ama bu yine aynısını yaptı ben bunu kırgınlığımı belirtirken o beni hiç umursamadı erkekli kızlı bir grupla oturmuş sonra o gün konuyu kadapattik ama ben çok üzgünüm çalıştığı yerde molaya çıkmıştı ve kız sigara uzattı diye arkadan gülme sesleri geliyordu benim sinirlerim zıpladı dedim ki ben burda uzgunken sen nasıl mutlu olabiliyorsun benim bir kere gönlümü almaya bile tenezzül etmezken beni atlatırken başkasıni nasıl güldürebiliyorsun gibisinden sözler söyledi bana bu durum benim çok zoruma gitti sakinlesemedim onu aradım ağlıyordum ve bana timsah gözyaşları döküyorsun dedi ve o gün ben aşı olmustum alerjik bir bunyem var ve kusuyordum daha sonra tekrar aradığında bunu ona belirttim yani sorduğunda bana kusma numarası yapıyorsun dedi inanabiliyor musunuz benden sıkılmış benimle konuşurken 1 dakika sonra sıkılıyormuş benden çok sıkılmış vs ve ben ne zaman kırgınlığımı belirtsem bana çocuk sun diyor beni aldattın mi diye sorduğumda istesem yapardım dedi ya ben bu adamı 8 ay boyunca bekledim eğer olmayacaksa bana daha fazla umut verme dedim ben onun için her şeyi yaptım kendimi feda etttim onunla birlikte oldum ben onu sevdim nasıl bu kadar duyarsız olabilir çok zoruma gidiyor sevgimin karşılığını alamamak bana ihanet ediceksen ayrılalım dedim ve benden ayrıldı sizce ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin çok acı çekiyorum

Bana ihanet edeceksen ayrılalım demissiniz, ayrılmış. Beni aldattın mi diye sorduğunuzda aldatmış olsa aldattım der mi sizce. Saçma sapan şeyleri konu etmişsiniz. Yok arkadan kız guldu bilmem ne. Uzaktasiniz diye depresyona girmesini mi beklediniz?

Ben onu 8 ay bekledim diyorsunuz. Insanlar 28 yıllık evliliklerini bitiriyor,biraz gözünüzdeki gözlükleri çıkartın. Kendinizi kimse için feda etmeyin.

Beni aldattın mi diye sordun mu gerçekten 😂😂
Onun için kendimi feda ettim onunla birlikte oldum ne demek ya 😂 peki 8 ay bekledim ne demek, nerde beklediniz otobüs duraginda falan mı ?
her cumlaniz ayrı komedi. Adam haklı çocuk gibisiniz.

Kendimi feda ettim 😔 çok üzücü ve acı bir durum. Pişman olacagınız davranışları yapmayın be yavrum. Sen feda ettin diye sana minnettar olmasını mı bekliyorsunuz. 😞

Canım sana çocuk gibisin demiş ama 21 yaş öyle bir yaş zaten. Yani bence. Onun yaşında küçük zaten bu yaşlarda ilişkiler böyle sancılı yaşanıyor. Keşke birlikte olmasaydın anladığım kadarıyla pişman olmuşsun. Kendine odaklan bence kendine değer ver O da sana değer verecektir. Nasıl değer vereceğim dersen videolar, kitaplar, online eğitimler… bunları takip et bence.

Bu kadar sık boğaz edip ardından ne bekliyorsunuz biraz sabırlı olgun olun sabah aksam ilgi isteyip boğmanız herkesi uzaklstırır helede sevgiliyse kacar

Back
X