• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ? Lütfen Görüşlerinizi Paylaşın

elach

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
5
0
6
Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun. konu biraz uzunca, kusura bakmayın. 27 yaşındayım çok hareketli bi gençlik yaşadım, anlamsız ilişkiler, kalabalık arkadaş ortamları vs. şimdi fena sayılamayacak bi kariyerim var. ailem evlenmem için ısrar ediyor. erkekler artık yapmacık yada art niyetli geliyor, görücü tarzı tanıştığım kişilerle de tam ayrı dünyaların insanı oluyoruz. tam ben evlenmeyi kafamdan atmıştım kiii, çalıştığım şirkete 1 yıldır falan başka bir şirketin yöneticisi geliyor. adam karşıdan bakınca tam bir kro sakallı giyimine önem vermeyen katil duruşlu birisi, hiç muhattap bile olmazdım ve her geldiğinde diğer arkadaşlara katil geldi vs. gibi laflar ederdim. bir gün sabah arkadaşlarla kahvaltıya bir avm ye gitmiştik baktım bizim kro orda, yalnız başına çay gazete takılıyor, daha önce ondan kro diye bahsetmiştim kız arkilere ve sevgililerine, bakın dedim bizim kro burda , arkadaşımın sevgilisi döndü baktı bakmaz olaydı, aaaaa hakana mı diyosun kro diye dedi. meğer tanıyomuş. öve öve bitiremedi, yok hakan çok dürüsttür 2 üni mezunudur, fevkalade bilgi sahibidir, vs vs vs. yetmezmiş gibi bizim masaya davet etti. şükür ki gelmedi, 4-5 kere rastlantı rastlantı, etrafımda baya bi kişi hakanı tanıyomuş, ben küçümsediğim dalga geçtiğim adamı merak etmeye başladım, gittim çaya davet ettim reddetti. kız arkadaşlarımın nişanlısı davet etti reddetti. adam bi türlü kızların oldugu ortama girmiyor, çok sinir olmuştum. bi gün pasajda çay ocağında oturmuş çay içerken yakaladım, amacım aslında onu aşağılamak yada küçük düşürmekti :( selam verip oturdum, alaycı bi şekilde sorular soruyorum vs. adam o kadar derin konuşuyor ki baktım 4.-5. çayları içiyoruz. ben kalktım kafamda hep hakan var söyledikleri var, 2, konuşmamız da yine çay ocağında oldu, adam kafelere falan gitmiyor içki içmiyor , arkadaş alemleri yok, sırf pasajda çay ocağında muhabbet. adam 89 model tatar ramazan resmen :) 3-4-5 bende sürekli pasaja gidiyorum gelme dedi, yakışığı yok dedi :( ablalarımmm, bacılarımm bi sürü erkek arkadaşım sevgilim oldu, bu adam çok farklı, tipinden beklenmeyecek şekilde okuyor yazıyor çiziyor, ben küçümsediğim kro dediğim adama ilgi duyuyorum ve kendime engel olamıyorum, geçen gün nolacaksa olsun diyip aradım açıldım biraz, benden bişey iste bi adım at dedim. ben kadında edep ararım dedi kapattı, sürekli aklımda o var, arkadaşlarıma desem gülecekler halime, aslında onunlada farklı dünyaların insanıyız ben lüksü severim o sevmezz, ben kalabalığı severim o sevmez, ben havalıyım o mütevazi vs. vs. napıcam ben nolur bi yol gösterin. :43:

hakkatten tatar ramazan senaryosunu hayata geçirmişsiniz tebrikler o adam size bakmaz kusura bakmayın muhafazakar belliki tarzınız ona hitap etmiyor...yapacak bir şeyiniz yok önünüze bakın..

Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun. konu biraz uzunca, kusura bakmayın. 27 yaşındayım çok hareketli bi gençlik yaşadım, anlamsız ilişkiler, kalabalık arkadaş ortamları vs. şimdi fena sayılamayacak bi kariyerim var. ailem evlenmem için ısrar ediyor. erkekler artık yapmacık yada art niyetli geliyor, görücü tarzı tanıştığım kişilerle de tam ayrı dünyaların insanı oluyoruz. tam ben evlenmeyi kafamdan atmıştım kiii, çalıştığım şirkete 1 yıldır falan başka bir şirketin yöneticisi geliyor. adam karşıdan bakınca tam bir kro sakallı giyimine önem vermeyen katil duruşlu birisi, hiç muhattap bile olmazdım ve her geldiğinde diğer arkadaşlara katil geldi vs. gibi laflar ederdim. bir gün sabah arkadaşlarla kahvaltıya bir avm ye gitmiştik baktım bizim kro orda, yalnız başına çay gazete takılıyor, daha önce ondan kro diye bahsetmiştim kız arkilere ve sevgililerine, bakın dedim bizim kro burda , arkadaşımın sevgilisi döndü baktı bakmaz olaydı, aaaaa hakana mı diyosun kro diye dedi. meğer tanıyomuş. öve öve bitiremedi, yok hakan çok dürüsttür 2 üni mezunudur, fevkalade bilgi sahibidir, vs vs vs. yetmezmiş gibi bizim masaya davet etti. şükür ki gelmedi, 4-5 kere rastlantı rastlantı, etrafımda baya bi kişi hakanı tanıyomuş, ben küçümsediğim dalga geçtiğim adamı merak etmeye başladım, gittim çaya davet ettim reddetti. kız arkadaşlarımın nişanlısı davet etti reddetti. adam bi türlü kızların oldugu ortama girmiyor, çok sinir olmuştum. bi gün pasajda çay ocağında oturmuş çay içerken yakaladım, amacım aslında onu aşağılamak yada küçük düşürmekti :( selam verip oturdum, alaycı bi şekilde sorular soruyorum vs. adam o kadar derin konuşuyor ki baktım 4.-5. çayları içiyoruz. ben kalktım kafamda hep hakan var söyledikleri var, 2, konuşmamız da yine çay ocağında oldu, adam kafelere falan gitmiyor içki içmiyor , arkadaş alemleri yok, sırf pasajda çay ocağında muhabbet. adam 89 model tatar ramazan resmen :) 3-4-5 bende sürekli pasaja gidiyorum gelme dedi, yakışığı yok dedi :( ablalarımmm, bacılarımm bi sürü erkek arkadaşım sevgilim oldu, bu adam çok farklı, tipinden beklenmeyecek şekilde okuyor yazıyor çiziyor, ben küçümsediğim kro dediğim adama ilgi duyuyorum ve kendime engel olamıyorum, geçen gün nolacaksa olsun diyip aradım açıldım biraz, benden bişey iste bi adım at dedim. ben kadında edep ararım dedi kapattı, sürekli aklımda o var, arkadaşlarıma desem gülecekler halime, aslında onunlada farklı dünyaların insanıyız ben lüksü severim o sevmezz, ben kalabalığı severim o sevmez, ben havalıyım o mütevazi vs. vs. napıcam ben nolur bi yol gösterin. :43:

valla türk filmi gibi olmuş, yapacağın birşey yok bence bekle, bir hareket gelirse değerlendirirsin gelmezse boşvermeliymişsin gibi görünüyor
zaten yeterince ilgini belli etmişsin daha napacaksın ki

Ya hadi diyelim bir şekilde size ilgi gösterdi, ilişkiniz başladı. Ama şu an sana pek sorun gibi gelmeyen şeyler kocaman problemler olarak geri dönecektir.
Özel günlerinizde bir yere yemeğe gitmek isteyeceksin, o gelmeyecek.
Arada çıkıp beraber dolaşmak isteyeceksin, sinemaya gitmek isteyeceksin gelmeyecek.
Sen ne kadar sosyalsen o da o kadar asosyal olacak, ve seni de zamanla kendi gibi yapacak. ilk başlarda baş başa kalmak hoş gelecektir ama zamanla sıkılıp özüne geri döndüğünde resmen hapsedilmiş gibi hissedeceksin.
Evlendiğini falan düşünüyorum, kalabalık aile ortamlarına gelebilecek mi? Senin arkadaş çevrenle olabilecek mi?
Herşey arkadaş falan deme, çoğu kız aynı şeyi yapıyor, bir erkek yüzünden tüm çevrenden vazgeçmek büyük hata. Yapayalnız kalırsın.
O derin sohbetler de kavgalara dönüşür sonra demedi deme.:ssz:

bence bu adama ilgi duyman tamamen değişik olduğu için kendi çevrenden farklı olduğudan, sanırım romantik bir duygu durumu içindesin, beraber olsanız bende yürümeyeceğini düşünyorum, açıkcası ilgin bi ilizyon bence, kendini kaptırma derim
iki üni bitirmiş olabilir çok dolu dolu konuşuyor olabilir ama noktayı koyan her zaman hayata nasıl bakıldığıdır bence, ortak bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Türk filmi gibi cidden, o fakir ama gururlu genç, siz kendine eğlence arayan zengin züppe kız gibi...

Bence siz kendinize macera arıyorsunuz farklı geldiği için size çekici geliyor o kadar, sizin hislerinize karşılık verdiği anda soğuyacaksınız...

Bence hiç bir şey yapmayın, farklı dünyaların insanısınız... Sonunuz Türk filmlerindeki gibi olmaz... :ssz:

Ya hadi diyelim bir şekilde size ilgi gösterdi, ilişkiniz başladı. Ama şu an sana pek sorun gibi gelmeyen şeyler kocaman problemler olarak geri dönecektir.
Özel günlerinizde bir yere yemeğe gitmek isteyeceksin, o gelmeyecek.
Arada çıkıp beraber dolaşmak isteyeceksin, sinemaya gitmek isteyeceksin gelmeyecek.
Sen ne kadar sosyalsen o da o kadar asosyal olacak, ve seni de zamanla kendi gibi yapacak. ilk başlarda baş başa kalmak hoş gelecektir ama zamanla sıkılıp özüne geri döndüğünde resmen hapsedilmiş gibi hissedeceksin.
Evlendiğini falan düşünüyorum, kalabalık aile ortamlarına gelebilecek mi? Senin arkadaş çevrenle olabilecek mi?
Herşey arkadaş falan deme, çoğu kız aynı şeyi yapıyor, bir erkek yüzünden tüm çevrenden vazgeçmek büyük hata. Yapayalnız kalırsın.
O derin sohbetler de kavgalara dönüşür sonra demedi deme.:ssz:

aslında bende siz gibi düşünüyorum :( :43:

anlasilan cayi seviyor arkadas...bi semaver cay demleyip davet et :1:

ben kadın da edep ararım diyerek çok ağır laf etmiş ben olsam bi daha yüzüne bakamazdım
bi daha karşılaşmamk için köşe bucak kaçardım :ssz:

Aynen bence de direk edepsiz demiş.:27: Sana ilgi göstermiş bir kadın, az kibar ol istemiyorsan da reddet.
Şahsına hakaret etmiş adam, ben de kaçardım valla :27:

aslında bende siz gibi düşünüyorum :( :43:

Hayatından vazgeçecek kadar değecek biri mi sanki? Hiçbir erkek için değmiyor bence. Şu an lunapark gibi çekici geliyor olabilir, eğleniyor da olabilirsin ama sonrası hiç de öyle olmuyor.
Asosyalliği ile seni delirtebilir bir süre sonra. Sürekli eve kapanmak hiç de hoş gelmeyecektir bir süre sonra.
Ayrıca ilgini belli ettin diye edepsiz diyen bir erkek, yarın öteki gün giydiğin şey yüzünden sana neler demez?
Ayrıca verdiği cevaba istinaden şunu çıkardım, bu adam ataerkil bir tip. Yani ilişkide hep o baskın olacak, ikinci plana atılacaksın. Beraber karar vermeyeceksiniz, o söyleyecek sen de edepli! kadın olarak ses etmeyeceksin. Edersen görürsün gününü:1:

Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun. konu biraz uzunca, kusura bakmayın. 27 yaşındayım çok hareketli bi gençlik yaşadım, anlamsız ilişkiler, kalabalık arkadaş ortamları vs. şimdi fena sayılamayacak bi kariyerim var. ailem evlenmem için ısrar ediyor. erkekler artık yapmacık yada art niyetli geliyor, görücü tarzı tanıştığım kişilerle de tam ayrı dünyaların insanı oluyoruz. tam ben evlenmeyi kafamdan atmıştım kiii, çalıştığım şirkete 1 yıldır falan başka bir şirketin yöneticisi geliyor. adam karşıdan bakınca tam bir kro sakallı giyimine önem vermeyen katil duruşlu birisi, hiç muhattap bile olmazdım ve her geldiğinde diğer arkadaşlara katil geldi vs. gibi laflar ederdim. bir gün sabah arkadaşlarla kahvaltıya bir avm ye gitmiştik baktım bizim kro orda, yalnız başına çay gazete takılıyor, daha önce ondan kro diye bahsetmiştim kız arkilere ve sevgililerine, bakın dedim bizim kro burda , arkadaşımın sevgilisi döndü baktı bakmaz olaydı, aaaaa hakana mı diyosun kro diye dedi. meğer tanıyomuş. öve öve bitiremedi, yok hakan çok dürüsttür 2 üni mezunudur, fevkalade bilgi sahibidir, vs vs vs. yetmezmiş gibi bizim masaya davet etti. şükür ki gelmedi, 4-5 kere rastlantı rastlantı, etrafımda baya bi kişi hakanı tanıyomuş, ben küçümsediğim dalga geçtiğim adamı merak etmeye başladım, gittim çaya davet ettim reddetti. kız arkadaşlarımın nişanlısı davet etti reddetti. adam bi türlü kızların oldugu ortama girmiyor, çok sinir olmuştum. bi gün pasajda çay ocağında oturmuş çay içerken yakaladım, amacım aslında onu aşağılamak yada küçük düşürmekti :( selam verip oturdum, alaycı bi şekilde sorular soruyorum vs. adam o kadar derin konuşuyor ki baktım 4.-5. çayları içiyoruz. ben kalktım kafamda hep hakan var söyledikleri var, 2, konuşmamız da yine çay ocağında oldu, adam kafelere falan gitmiyor içki içmiyor , arkadaş alemleri yok, sırf pasajda çay ocağında muhabbet. adam 89 model tatar ramazan resmen :) 3-4-5 bende sürekli pasaja gidiyorum gelme dedi, yakışığı yok dedi :( ablalarımmm, bacılarımm bi sürü erkek arkadaşım sevgilim oldu, bu adam çok farklı, tipinden beklenmeyecek şekilde okuyor yazıyor çiziyor, ben küçümsediğim kro dediğim adama ilgi duyuyorum ve kendime engel olamıyorum, geçen gün nolacaksa olsun diyip aradım açıldım biraz, benden bişey iste bi adım at dedim., ben kadında edep ararım dedi kapattısürekli aklımda o var, arkadaşlarıma desem gülecekler halime, aslında onunlada farklı dünyaların insanıyız ben lüksü severim o sevmezz, ben kalabalığı severim o sevmez, ben havalıyım o mütevazi vs. vs. napıcam ben nolur bi yol gösterin. :43:

İşaretlediğim sözün üzerine bir daha asla aramam o adamı, tarafına bile bakmam. Çok ağır bir laf etmiş ...

kusura bakmayında sizin de ne kadar şumarıkça davranışlarınız var kaç yaşındasınız siz çay ocağına gidip küçük düşüreyim dalga geçeyim demeler.adamın ben kadında edep ararım demesi de hoşunuza gitmemiş bu yüzden.adam size yüz vermediği için siz de deliye dönmüşsünüz.

bana kalirsa acilmakla iyi etmemissin..cogu erkek heleki o tarz erkekler kendileri ilk adimi atmak ister diye dusunuyorum..hos o ilk adim hic gelmeyedebilir...ama gercekten arkadasin dedigi gibi hayatini degistirmek hic bir erkek icin degecek birsey degil...seni oldugun gibi kabullenecek biri en dogru secim...

suan sana gercekten cazip gelmesini anlarim, farkli oldugundan tabiiki...ama is ciddiye binse eminim kiz istemede bile sorun yasarsiniz...

ha birde sizde dis gorunuse baya bi onem veriyorsunuz anlasilan...cunku bi insan icin surekli kro kro diye bahsetmek..yahu bi espiriye bile insan 1 kez guler 2 kez guler ama 3. defasinda artik kabak tadi verir...

Son düzenleme:
bana kalirsa acilmakla iyi etmemissin..cogu erkek heleki o tarz erkekler kendileri ilk adimi atmak ister diye dusunuyorum..hos o ilk adim hic gelmeyedebilir...ama gercekten arkadasin dedigi gibi hayatini degistirmek hic bir erkek icin degecek birsey degil...seni oldugun gibi kabullenecek biri en dogru secim...

suan sana gercekten cazip gelmesini anlarim, farkli oldugundan tabiiki...ama is ciddiye binse eminim kiz istemede bile sorun yasarsiniz...

ha birde sizde dis gorunuse baya bi onem veriyorsunuz anlasilan...cunku bi insan icin surekli kro kro diye bahsetmek..yahu bi espiriye bile insan 1 kez guler 2 kez guler ama 3. defasinda artik kabak tadi verir...

Paşam edepli kadın arıyormuş baksana canım:ssz: Sanki kız naptıysa, edepsizlikten sayılacak?
Altı üstü hoşlandığını belli etmiş. Buna edepsiz diyen, gerçekten aykırı davranışlara ne diyordur acaba diye de düşünmedim değil.
Ben böyle biri ile yapamam şahsen. 2014 Türkiye'sinde bana 70leri yaşatır bu adam:27:

bi hışımla msj attım yaptığın kabalık, sensin edepsiz diye. :( bana şu cvbı vermiş. edep, meşru bir oluşta yansıması gereken güzel görünümdür, bu güzellik, ya dinden kaynaklanır veya akıllı insanların toplumları nazarında varolur. edep toplumdaki algının aksine namussuzluk, iffetsizlik demek değildir. edep bir uyum çerçevesidir mesela bir arkadaşla karşılaşıldığında gözetilecek edep kuralları gibi. örneğin yemek yeme edebi gibi. büyüklere karşı konuşma edebi gibi.

sanırım konuyu kapatabilirizz artık :(

Son düzenleme:
ben kadın da edep ararım diyerek çok ağır laf etmiş ben olsam bi daha yüzüne bakamazdım
bi daha karşılaşmamk için köşe bucak kaçardım :ssz:
bende ona dikkat ettim. resmen ahlaksız demiş. şöyle bir benzetemedinizmi bu adamı.
o kimki size edepsiz diyecek. haddini biildirmek şart. ama şu varki adamıda siz fazlaca rahatsız etmişsiniz. bir erkek kadına bunu yapsa resmen adama demediğimiz kalmazdı.

bi hışımla msj attım yaptığın kabalık, sensin edepsiz diye. :( bana şu cvbı vermiş. edep, meşru bir oluşta yansıması gereken güzel görünümdür, bu güzellik, ya dinden kaynaklanır veya akıllı insanların toplumları nazarında varolur. edep toplumdaki algının aksine namussuzluk, iffetsizlik demek değildir. edep bir uyum çerçevesidir mesela bir arkadaşla karşılaşıldığında gözetilecek edep kuralları gibi. örneğin yemek yeme edebi gibi. büyüklere karşı konuşma edebi gibi.

filozof Hakan :1:

yemek yeme adabına laf etmiş gibi:)

Son düzenleme:
Back
X