Ne yapmalıyım?Ne hissediyorum?

MoonlightLuna87

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
7
0
6
35
İzmir
1.5 yıllık uzun ve güzel bir ilişkim vardı. Ben hayatımı yaşamak istiyorum ciddi ilişkiden bunaldım (karıya kıza gideceğim yani) diyen sevgilim benden ayrıldı. Benden 2 gün sonra da başka bir kızla birlikte olmuş, cidden tam 2 gün. Kız bana yapmadık şey bırakmadı, kavga etmeye çalışmalar mı evimi basmalar mı durup dururken bizi rahat bırak diye mesaj atmalar mı.. Ve bunlar olurken o sevgilim olacak adam hiçbir şey yapmadı. Hatta kendi eliyle benim kapıma getirdi onu. Onun köpeği oldu. Halbuki ben hiçbir şey yapmıyordum yemin ederim ayrıldıktan sonra tek kelime bir şey etmedim ne sevgilime ne o kıza. Herkes şaşkınlık içerisindeydi. Sevgilimin arkadaşları, çevresi hepsi benim arkamda oldu. En yakın arkadaşı bana çok destek çıktı. Sevdiğim insanı kaybetmek bir yana sevdiğim insanın hayatında başka biri olması ve bu kızın çirkefin teki olması üstüne üstlük onun karşısında beni ezdirmesi beni resmen bir bunalıma sürükledi. Aynı zamanda kanser olma riskimin 2 yıl içinde %99 olduğunu öğrendikten sonra her şey iyice karıştı. Şimdi biz ayrılalı 6 ay geçti mayıstan beri de bir olay yaşamıyorum çok şükür, tedavim sonuç veriyor kanser için. Ancak eski sevgilime karşı duyduğum acı geçmiyor hergün onları düşünerek uyanıyorum ve bu kadar kötülük yapan bir kızın nasıl bu kadar mutlu olabildiğine ne kadar mutlu olduklarına şaşıyorum. Benim suçum neydi. Bu kadar şeyden sonra hala sevebilir miyim o karaktersizi? Aynı zamanda en yakın arkadaşı ile geçirdiğim vakitlerde ondan hoşlandığımı anladım birazcık. Eski sevgilimin acısını yaşamadığım tek zaman onunla geçirdiğim zaman. Benden 5 yaş büyük ve olgun hal hareketleri hoşuma gidiyor. Ancak dönüp bana asla o gözle bakmaz aynı zamanda kimseyle ciddi ilişki yaşamayan yıllar önce kazık yemiş ve ilişkiden elini eteğini çekmiş biri. Bir de böyle hissettiğim için kendimden nefret eder oldum. Ona nasıl o gözle bakabilirim ben o kadar mı midesizim diye. Şimdi ben ne hissediyorum hangisine bir şey hissediyorum ne yapmalıyım?

pembe dizi mübarek😊

canım yaşın kaç?

erkek arkadaşınıda, onum arkadaşınıda çıkar hayatından. ikisindende sana bir fayda gelmez. iyisi mi sen kendine temiz bir sayfa aç.

böyle bir adamı hala sevdiğin için sen kendine kızıyorsun zaten bide biz sana kızmayalım

hastalığın için büyük geçmiş olsun

pembe dizi mübarek😊

canım yaşın kaç?

erkek arkadaşınıda, onum arkadaşınıda çıkar hayatından. ikisindende sana bir fayda gelmez. iyisi mi sen kendine temiz bir sayfa aç.

22 yaşındayım.Erkek arkadaşım zaten yeni bir hayatta yeni sevgilisiyle.Haklısınız tabi ama ben aslında en yakın arkadasından hoşlanmamla ilgili yardım istemiştim ama kaptırmışım kendimi yine :26:

22 yaşındayım.Erkek arkadaşım zaten yeni bir hayatta yeni sevgilisiyle.Haklısınız tabi ama ben aslında en yakın arkadasından hoşlanmamla ilgili yardım istemiştim ama kaptırmışım kendimi yine :26:

canım, erkeklerin kafası başka çalışıyor malesef.

hoşlandığın kişi eski erkek arkadaşının en yakın arkadaşı.

sen istesende o istemez gibime geliyor.

sen beni dinle, bak seviyorum dediğin adamdan vazgeçip arkadaşından hoşlanmışsın.

ooooo sen sevmeyi aşmışsın, hoşlanmak ne ki? temiz sayfa temiz sayfa... hayat erkeklerden ibaret değil.

geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.

canım bence o arkadaşına karşı hissettiklerin hoşlanma değil zamanla böyle olduğunu sende anlarsın sevgilin için de hiç üzülme ya demek ki karaktersizmiş şöyle düşün mesela ya evlenseydiniz de ilerde yaşasaydın bu durumu? o yüzden hiç üzülme canım Allah gönlüne göre versin

Şu an eski sevgiline söylemek isteyip söyleyemediğin şeyler yüzünden onu sürekli düşünüyorsun ve sen böyle acı çekerken o nasıl böyle mutlu olur diyorsun,elbet bir gün pişman olacak.Ama sen içindekileri söylemedikçe rahatlayamayacaksın,hem söylesen bile o aldatılma hissi kolay kolay geçmiyor...
Onun yakın arkadaşıyla ilgili düşüncelerine kendini pek kaptırmamaya çalış,belli olmaz onun da sana karşı böyle hisleri çıkabilir,ama sen şuan da o senin en büyük destekçin olduğu için böyle hissediyorsun büyük ihtimalle.
Eğer onun da sana ilgisi varsa ve buna engel olamazsan çok acı çekersiniz.

Offki ne off buna benzer bir ilişkim vardı. 3 yıldan sonr ayrıldık üstüme hemen birisiyle beraber oldu bişi yapmadıgım halde kızın takıntısı haline gelmiştim msjlar aramalar bizi rahat bırak die .. Ama şöle bi düşününce kızda aramam ben problem eski erk ark ararım artık kıza neler söleyip üstüme saldıysaa kızda bu bu duruma gelir .. Bide tez vakitte iyileşirsin işllh takma kafanaa unut gitsin diicem olmacak.. Diğer arkadasınlada mesafeli görüş bence zaman ne getirir bilemezsin süprisleel dolu . Ümidin kaybetme güçlü ol ... Allah yardımcın olsun ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun. Bu süreçte ihtiyacınız olan en büyük şey moral bunu herkes bilir. Öncelikle eski erkek arkadaşını artık geride bırakman gerekiyor. Onun en yakın arkadaşıyla ilgili, bana asla o gözle bakmaz demişsin ama ben hiçbir erkeğin bu söylediği şeye uyacağını düşünmüyorum. Karakteri iyi bile olsa erkekler bakabiliyor onlar için sıkıntı yok. Eğer o kişi seni mutlu edecekse iyi biriyse ki öyle gibi duruyor, yakınlığını belli etmeni öneririm. Hayat karşımıza neler çıkaracak belli olmaz. Bu süreçte moralini yüksek tutmalısın canım. Geçmiş olsun

Mustafa Kemal'in askeri.

Peki kız aramayı bıraktı mı sonunda?Ya da sonu ne oldu hala birlikleteler mi?Hiç yüzleşebildin mi eski erkek arkadaşınla?

Ben anlamadim simdi sen bisi yapmiosun nie kiz sana saldirio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…