İyi akşamlar arkadaşlar..Gecenlerde bı konu açmıştım okuyanlar bılırler...Sevgılımle ayrılcaktık barıştık ..Önceden facesındekı teldeki tum kız arkadaşlarını sıldırmıstım oda benım erkek arkadaşlarımı sıldırmıstıı.Şimdi .Facesınde arkadaşlarını eklemek ıstıyor.( Erkek arkadaşlarına karısmiyorum zaten kız arkadaşlarını kastediyor . ))j..) Benım karsı çıkmamı ıstemıyor ama benm eklememe ızın vermez..Ben ıstemıyrum kesınlıkle..Zaten bır arkadaşı vardı ben onuda sıldırmıstım önceden yoksa ayrılcaktım bişeyini yakaladım kızla ılgılı degıl onla ılgılı bırsey..Bende kızın davranışlarını pek sevmedim...Sılmıstı kızada demıstı konuşmamızı ıstemıyr dıye.
Ama bana barıştıktan sonra soyledı ..kızla konuşuyormuş;arkadaslıgının bozulmasını istememiş ilkokuldan beridir tanıyor.Bana neden sımdı soyledıgının nedenı de o zamanlar sınavımın olması ve etkılenmemem ıcınmış..Neyse ben karışmadım ..Ama sogdum gıbı ondan güvenımı sarsdıgını uzuldugumu kızdığımı soyledım.Sakladın ve guvenım sarsıldı dedım.bana bundan sonra güvenmıcen mı bana dedi.Bunun ıcın kesın bırsey dıyemem ama zamana bıraktım ne bılım dedım..Hımm pekı dedi.Bunun ıcın senın bırseyler yapman gerek dusun bı dedım..Bılmıyorum bundan sonra birazda sana kalmiş dedim.Hımm pekı dedı yıne.Konustuk ıste bıraz daha ... soğuk davranıyorum farkında ..Ben içimden geçenleri söyledim..Bana facesınde arkadaşlarını eklerken falan karışmamı istemedi.Ama ben ıstesem ızın vermez bellı..ne yapayım..