Bu konuda cok haklisiniz, sürekli "benim istedigim olcak" diyen biri. Elbette kötülügümü istemiyor ama ben bir cok seyi ondan farkli görüyorum ve farkli istiyorum..ama sana şimdiden ahkam kesmesine izin verme.benim kanaatım sen alttan aldıkça ilişkiniz yürür..ama ödün veren sen olursun,ödün verdikçe de mutsuz olurrsun ben den söylemesiii
Evet bende böyle düsünüyorum, ama iste iki yil kadar uzun bir süre var. Yani ben ona "seni tanimiyorum tam olarak" diyemem mesela..Uzaktan arkadaşlık yürütmek,kaç yıl olursa olsun karşıdaki kişiyi tanımaya engel oluyor.Önemli olan,o kişiyi kendi arkadaş ve aile ortamında görüp tanımak.Telefonla,mesajla,nadir buluşmalarla fikir edinmek çok zor.O kişinin hayatı ve yaşayışı hakkında yeterli fikir vermiyor.
Endişelerinde haklısın,yetişme farkı evlilik için kocaman bir eksi puandır..
Bazi özelliklerini seviyorum, aile yapisini mesela. Ama bazi seyleri de bana tamamen ters. Bende muhafazakar bir ailede büyüdüm, ama benim ailem bana hicbir zaman baski yapmamistir mesela. Veya birseye zorlamamistir. Onda bu biraz farkli, yani beni bazi seylere zorlamak istiyor, ama ben ondan birsey isteyince "yapcam etcem" diyor ama bi gelisme göremiyorum..Dogru kisi degil. Bunun sende farkindasin. Yurt disinda yalnizlik cektiginde konusabilecek biri oldugu icin ve saniyorum ki bulundugun yerde cok fazla bir alternatifin de olmadigindan dolayi onunla sevgili olmussun. Ama sizin aranizdaki muhabbet arkadasliktan oteye gittiginde ikinize de zarar verir. Senin ayrilmalarin "sebepsiz" degildi bence - iyi dusun. Daha sevgiliyken kufrediyorsa bu zaman gectikce daha da beter hale gelir ve sen bundan rahatsiz oluyorsan tahammul edemezsin. Buyuk sehir insaniyla daha mutevazi daha kucuk yerde yasayan insan farkli olur. Ben kendimden de biliyorum bunu. Nerde yasadigini soylememissin ama sana sunu soyleyim daha asik oldugundan bile emin olmadigin bir adamin hatrina cok sevdigin sehir yasamini birakip daha az aktiviteleri olan bi sehire yerlestiginde uyum sorunu cekersin. Belki hic bir zaman alisamazsin. Bence iyi dusun. Karsindakini bir arkadas olarak sevmissin ama bir erkekten bekledigin ozellikleri onda bulabiliyor musun? Sence siz birbiriniz icin mi yaratilmissiniz?
Bir insana 'doğru kişi değil' diyebilmek için o insanın çok farklı olması gerek.
Sevgiliniz öyle ipsiz sapsız birine benzemiyor anlattığınız kadarıyla.
İlgisini üstünüzden eksik etmiyor,sizin kıskançlıklarınızı hoş görüyor.
Tek kusuru sinirlenince küfür etmesi ee oda çoğu kadının dert yandığını bir konu.
Sevgi olduktan sonra belki ilerde aşkıda yakalarsınız.
Aslında kendi içinizden geçenler pozitif değilse gerçekten sağlıklı aşk üzerine bir evlilik kurmanızda pek mümkün değil gibi.
Şuanda bile ayrılmak istiyorsunuz sevgiliniz ağlıyor falan.
İçinizden gelmiyorsa kimsenin vaktini almayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?