NE YAPMALİYİM SİZCE HATA BENDEMİ ?

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
852
23
Merhaba kızlar , iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum sizdende akıl almak istedim yada içimi dökmek bilmiyorum . Ben eşimle evlendigimde çoğu konudada bahsettiğim gibi eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadım ama öyle böyle laflar isitmedim , hakaret boyutuna varan , üstüne oğlu yani eşim beni savununca ve onlarla benim yuzunden kötü olunca ailesi beni ve ailemi tehdit etti , tehditler savurdu yok bizde senin annene babana şöyle yapicaz fln filan anlayacağınız çekmediğim kalmadı , hele babası tam bir laf cambazı ağzı hiç susmaz. Aradan 2 yıl geçti zamanla onlar benim kıymetimi çok iyi anladılar tabi , smdi eşime sürekli onlara gitmemi , onlarla olmamı istiyorlar , yemeğe çağırıyorlar . Benimse kapanmayan o kadar çok yaralarım varki , gitmek istemiyorum hicbisekilde hele o babasının yüzünü bile görmek istemiyorum oraya gidince nefesim daraliyor . Ben yapım gereği yaşadıklarımı bana yapılanları hiç unutamam . Kendi babaminda bana ve anneme yaptıkları yüzünden hala hiç gorusmuyorum , kendi babamı bile hiç ozlemiyorum . Esinede anlattım bazı yaralar vardır kapanmiyor sen beni anlamıyorsun söz vermiştin ailenle görüşmek istemezsem zorlamicana diye . Şimdi ailesiyle gorusmuyorum diye surat asiyor dün sinir krizi geçirdi , niye unutmuyosun bu kadar kincisin arada hep ben kalıyorum falan diye . Hamileyim diye iyice kıymetli oldum zamanında yapmadıkları anne babalığı smdi yapmaya çalışıyorlar ki hiç samimiyetlerine inanmıyorum . Esimede üzülüyorum ben seni kimseden saklamiyorum diyorum sen git görüş istersen kal orda ama beni zorlama desende anlamiyor uzuyor kendini . Sadece onun ailesi diye böyle değilim , çok sabrettim çok ağladım içim buz gibi soğudu artık birşeyler benim için asla duzelmeyecek biliyorum ama eşim için napabilirim ...

cok iyi anliyorum haklisin. cocuk kavgasi degil ki bu unutulsun. yaptiklari yenilir yutulur seyler degilmis. aile tehditi ne demek. herkes yaptginin bedelini odemeli diye dusunurum. hele ki senden buyuk olgun insanlarn bu denli sacmaliklari. sana tawsiyem ipleri tamamen koparma. en azindn esini karsina alcak kdr. cunku esin senin acindan bakamayacaktir. nadir de olsa gorus ama hep mesafeli ol. hem esinin gonlu olsun hem onlar senin mesafeni gorsun.

Eşinle beraber gidip 1 saat falan oturabilirsin mesafeli bir şekilde. Şimdi hamilesin çok haklısın ama onlarında torunları olucak görmek istiycekler buna yol yapıyolardır tabii..

bende esimin ailesiyle konusmam ona engel olmuyorum ama bana sende geliceksin telefon ac diyemez cunku istemiyorum zorla olucak seyler degil bunlar aynı sekilde benim ailemin ona karsı kaldıramadıgı bir yanlısı olsa bende derim gorusme hakettiler diye niye zorluyorlar ki anlamıyorum ya herkes yaptıgının karsılıgını oduyor herseyi unutup sindirmek herkesin yapabilcegi birsey degil

Birde smdi hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar hele annesi ağlıyor eşime biz ona naptik diye şaka gibi . Ben sizofrenim heralde bı sene ben uydurdum kafamdan onları . Nolurdu sanki onlar yaşanmasaydı bende keyfimce gidip gelseydim , eşim diyor bende babamla çok şey yaşadım evden bile kovdu ama bak babam sonuçta , sen çok kincisin diye bana tavır yapıyor haklı oldugumuda biliyor üstelik . Abisi bile benden özür diledi seni bilmeden çok şey yaptık sana diye . Ama işte o içimdeki sevgi tükendimi insanlara karsi kim olursa olsun ozurler yetmiyor yüzünü görünce bile nefesim daraliyor . Belki çok sert gelicek bazilariniza bu yapım ama inanın gecelerce tek basima cam köşelerinde haksız duyduğum hakaretlerden o kadar gözyaşı döktüm kı o günleri unutamıyorum ...

ck haklisin. sen gelinsin el kizisiz. esin affediyo diye sen de affetmek zorunda hic degilsin. insanlari kopruleri yikip tekrar eskisi gibi olmayi bekliyorlar. benciller.

Bisure eşim bişey demedi üstüme gelmedi şimdi zaman geçtikçe olayların üstünden , beni haksız görmeye başladı , sende anne olacaksın tarzı laflar ediyor , bende diyorum bende bir gelini yada damadimi tanımadan etmeden bu kadar hakaret kötülük yasatirsam banada yapsınlar . Anlamıyor işte , annesi aglayinca edince bana sarıyor

ck haklisin. sen gelinsin el kizisiz. esin affediyo diye sen de affetmek zorunda hic degilsin. insanlari kopruleri yikip tekrar eskisi gibi olmayi bekliyorlar. benciller.
Aynen öyle cnm , herşeyi mahvedip sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmayi istemek bencillik .. zamanında hakaretler ettiği , o karı senin aklını dolduruyor salaksın sen , herseyin sebebi o derken babası , smdi yüzüme çok meraklılar , midem almıyor ..

Burda bi konu vardı onunda durumu aynı sizinki gibi
Okusa bari konunuzu

Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum
Eşimde görüşmüyor ama eğer Birgün görüşmeyi isterse beni zorlayamaz

Hamilesiniz sanırım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğinizi
Çocuğunuz da eş dost akraba bilsin
Eğer görüşmek isterseniz eşinizle gidip 1-2 saat kalıp gene onla gelirsiniz

Çocuğunuz olduğunda torun sevmek isteyecekler
E bebeğinizi yalnız göndermek de olmayacak

Benimkiler torunları da istemiyorlar
Kendim iyiyim onlar hayatımda yok diye huzurum yerinde şükür
Hatta çocuklarımı da kendim korumuş oluyorum böylelikle onlardan(((bizimkiler çocukları elimizden alıp birilerine evlatlık vermeyi planlamislar böylelikle bizi ayiracaklarmis))
Ama bı bayram oluyo bişey oluyo çocuklarımın el opecek kimsesi yok
Çarşı pazar komşu arkadaştan başka bildikleri akraba yok
İşin bu kısmı ağır oluyor işte...

İnsanlar nasıl bu kadar kötü kalpli birine dönüşebiliyor aklım almıyor evlatlık vermek ne demek sırf sizi sevmiyolar diye . İşte bu ve bu gibi şeyleri yapan eden onlar ama biraz üstünden zaman geçince ortalığa cikiveriyolar agliyolar sizde anne baba olacaksın diyede duygu somuruleri , ben kahretsinki ikiyüzlülük yapamıyorum , samimi olmadıklarını o kadar hissediyorumki hicbisekilde içimde istek yok gidiyim ediyim diye . Zaten en çok uzildugumde yapıp Edip ondan sonra saygı sevgi beklemeleri ..

Anliyorum sizi unutulmuyor ama esinizindemi hatiri yok. Huzurunuzu kacirmamak icin ustune bir perde cekmeye calissaniz belli ki onlar hatasini anlamislar. Siz boyle yaptikca esinizin gozunde degeriniz dusecek. Anne babasina hak verecek bu seferde.

İnanın bende anlayamıyorum üstelik hiçbir şey yapmadım
Tek sebebi oğluna başka birisini istiyormuş diye tüm bu çektiklerim
şimdi herşey güzel huzurlu mutlu
Ama çocuklarım babaanne dede hala amca bilmiyorlar
Yani zaten bilmemleri bilmelerinden daha iyi ama bazen keşke bu kadar kötülük yapmasaydı da birlik beraberlik içinde güzellikle yaşasaydık diyorum

Sizde hata yok eşinizde arada kaldığı için böyle davranmış belli ki onda da hata göremedim ama unutmasanız bile affetmek büyüklüktür sizde bunu unutmayın

Anliyorum sizi unutulmuyor ama esinizindemi hatiri yok. Huzurunuzu kacirmamak icin ustune bir perde cekmeye calissaniz belli ki onlar hatasini anlamislar. Siz boyle yaptikca esinizin gozunde degeriniz dusecek. Anne babasina hak verecek bu seferde.
İş işten geçtikten sonra anlamak ve biz ona ne yaptık deyip kenara çekilmek o kadar kolayki . Cebimizde bir lira yokken abisi oturduğumuz evden bizi kovarken polis cagiririm gitceksiniz derken sustular ya sırf beni sevmedikleri istemedikleri için , eşim ve herkes bunları unuttu ama ben o sokağa atildigimiz günleri hiç unutmadım ozman annelikleri babaliklari nerdeydi , esimlede konuscam bu akşam , onlarla olmak istiyorsa olsun benden uzak dursunlar yeter ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…