- 12 Kasım 2016
- 785
- 852
- 23
Merhaba kızlar , iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum sizdende akıl almak istedim yada içimi dökmek bilmiyorum . Ben eşimle evlendigimde çoğu konudada bahsettiğim gibi eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadım ama öyle böyle laflar isitmedim , hakaret boyutuna varan , üstüne oğlu yani eşim beni savununca ve onlarla benim yuzunden kötü olunca ailesi beni ve ailemi tehdit etti , tehditler savurdu yok bizde senin annene babana şöyle yapicaz fln filan anlayacağınız çekmediğim kalmadı , hele babası tam bir laf cambazı ağzı hiç susmaz. Aradan 2 yıl geçti zamanla onlar benim kıymetimi çok iyi anladılar tabi , smdi eşime sürekli onlara gitmemi , onlarla olmamı istiyorlar , yemeğe çağırıyorlar . Benimse kapanmayan o kadar çok yaralarım varki , gitmek istemiyorum hicbisekilde hele o babasının yüzünü bile görmek istemiyorum oraya gidince nefesim daraliyor . Ben yapım gereği yaşadıklarımı bana yapılanları hiç unutamam . Kendi babaminda bana ve anneme yaptıkları yüzünden hala hiç gorusmuyorum , kendi babamı bile hiç ozlemiyorum . Esinede anlattım bazı yaralar vardır kapanmiyor sen beni anlamıyorsun söz vermiştin ailenle görüşmek istemezsem zorlamicana diye . Şimdi ailesiyle gorusmuyorum diye surat asiyor dün sinir krizi geçirdi , niye unutmuyosun bu kadar kincisin arada hep ben kalıyorum falan diye . Hamileyim diye iyice kıymetli oldum zamanında yapmadıkları anne babalığı smdi yapmaya çalışıyorlar ki hiç samimiyetlerine inanmıyorum . Esimede üzülüyorum ben seni kimseden saklamiyorum diyorum sen git görüş istersen kal orda ama beni zorlama desende anlamiyor uzuyor kendini . Sadece onun ailesi diye böyle değilim , çok sabrettim çok ağladım içim buz gibi soğudu artık birşeyler benim için asla duzelmeyecek biliyorum ama eşim için napabilirim ...