Ne yapmalıyım sizce ? Sorun bendemi ondamı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çoğu tek tip sanki aynı fabrikadan çıkmışlar ne kadar ben medeniyim ayakları yapsalarda iç dünyaları aynı.. zihniyete bakar mısın!! sende böyle giysen sana da böyle bakarlar, ben olsam orda öldürmüştüm işte onu:20:

yengeç burcu...benimkide!ben dönemedim başka sebeplerden ama umarım sen doğru yolu bulursun.mutlu olursun :) hiçbir kadın başına o duvagı çıkarmak için takmıyor ki ama malesef ayrılıkla sonuçlanan çok evlilik var...sende evlilik düşünüyorsan tekrar düşün birkez daha.kendin gibi düşün...!

çok teşekkür ederim canım böle bilgilerin için gerçekten biz birbirimize destek olduğumuzda mutlu oluyorum bu konuda artık daha fazla yoğunlaştım ve yapıcaklarıma doğru karar vericem çok teşekkürler canım umarım snde mutlu olursun kendine dikkat et.

Bu ülkede normal giyinip efendi efendi yürüsen de sarkıntılık eden olur.Artı kadının ne giydiğinden çok erkeklerin zihniyeti önemli.Toplum olarak bu tür konulara "AÇ"yaklaşıyoruz.Adamın kafası bozukmuş.Bakmak istemeyen çıplak da dolaşsa bakmaz.Bahanesi de çok süpermiş hani.Namusla dış görünüşü bağdaştırmak ancak bizim Türk erkeklerine özgü bir yaklaşımdır.

çok haklısın canım TÜRK ERKEĞİ İŞTE zihniyetleri fikirleri hep o yönde giyim bile namussuzluk oldu :(

çoğu tek tip sanki aynı fabrikadan çıkmışlar ne kadar ben medeniyim ayakları yapsalarda iç dünyaları aynı.. zihniyete bakar mısın!! sende böyle giysen sana da böyle bakarlar, ben olsam orda öldürmüştüm işte onu:20:

ya tmm bende düşünüyorum bana böyle anlatıldığında bitir diyorum ama kendin yaşadığında budurumdan onu kurtara bilmek için bi çabaya giriyosun da bnde çok abartmışım kaç senedir uğraş boşu boşuna yani bişiyin değiştiği yok gün geçtikçe kötüye gidiyo sanki benimkinin bu hali ilk sevgilisinden olan kuyruk acısı kızlara güveni sarsılmış paşamında göt acısına aynı şeyleri yaşamaasın die bize yapıyo aman yanmasın canı die karşı tarafı düşünmüyo tam anlamıyla kendini düşünüyo...

Bence şu durumda iki şey yapabilirsiniz; ya arkanıza bile bakmadan kaçın ya da sevgiliniz bir psikologa görünsün.

:9: ne yapmak istiyosun peki? bitir dicemde sırf seni kıskanıyor diye bitirmek 3,5 yıl dile kolay, bu kadar zaman geçtiğine göre seviyosunz birbirinizi.. nereye gideceğini sor böyle devam etmesin gerekirse göz dağı ver biraz kendi haline bırak arayıp sorma, tabi bazılarına kurşun işlemiyo:3: yemezse göz dağını ya böyle çekiceksin ya da yol vericeksin. kimse onu senden daha iyi tanımaz sadece bi tavsiyeydi..

:9: ne yapmak istiyosun peki? bitir dicemde sırf seni kıskanıyor diye bitirmek 3,5 yıl dile kolay, bu kadar zaman geçtiğine göre seviyosunz birbirinizi.. nereye gideceğini sor böyle devam etmesin gerekirse göz dağı ver biraz kendi haline bırak arayıp sorma, tabi bazılarına kurşun işlemiyo:3: yemezse göz dağını ya böyle çekiceksin ya da yol vericeksin. kimse onu senden daha iyi tanımaz sadece bi tavsiyeydi..

tavsiyen için çok teşekkür ederim gerçekten bütün herşeyi düşünüp bi adım atıcam bunca yılı düşünerek bişy yapıccam aartık sonkez alıp karşıma konuşucam ya olucak ya olmıyıcak çok kafamı yordum artık yoruldum o yüzden ya yardımcı olur yada yoluna bakar düşünemem daha fazla teşekkürler sağol cnm..

derdini bi anlasam bende onun bi çöze bilsem ozamn cevaplıyıcam bütün soruları ama yok çözemiyorum çözmeye çalıştıkça ben sıyırıyorum :)

neden kendini bu kadaar yoruyorsun ki? bi bak bakalim o senin icin ne kadar yoruyo? ya disarda adam mi yok, tapulu mali misin sen onun? seni böyle cekistirip cekistirip sekillendirmeye calismasina izin verme ! vur tekmeyi gitsin daha iyisini bulursun;) hatta kesin daha iyisi olur:D:49:

neden kendini bu kadaar yoruyorsun ki? bi bak bakalim o senin icin ne kadar yoruyo? ya disarda adam mi yok, tapulu mali misin sen onun? seni böyle cekistirip cekistirip sekillendirmeye calismasina izin verme ! vur tekmeyi gitsin daha iyisini bulursun;) hatta kesin daha iyisi olur:D:49:

doğru diyosun cnm ama işte bikerede silinmiyo yavaş yavaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X