yok söylediğiniz burçtan değil yengeç burcu zaten kavgalarımızda bana kişiliksiz deyip duruyo bnde söylüyorum ona insanın fikr nyse zikride odur die ama o anlamıyo ...
Hakaret ediyor size basbaya......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok söylediğiniz burçtan değil yengeç burcu zaten kavgalarımızda bana kişiliksiz deyip duruyo bnde söylüyorum ona insanın fikr nyse zikride odur die ama o anlamıyo ...
yengeç burcu...benimkide!ben dönemedim başka sebeplerden ama umarım sen doğru yolu bulursun.mutlu olursun :) hiçbir kadın başına o duvagı çıkarmak için takmıyor ki ama malesef ayrılıkla sonuçlanan çok evlilik var...sende evlilik düşünüyorsan tekrar düşün birkez daha.kendin gibi düşün...!
Bu ülkede normal giyinip efendi efendi yürüsen de sarkıntılık eden olur.Artı kadının ne giydiğinden çok erkeklerin zihniyeti önemli.Toplum olarak bu tür konulara "AÇ"yaklaşıyoruz.Adamın kafası bozukmuş.Bakmak istemeyen çıplak da dolaşsa bakmaz.Bahanesi de çok süpermiş hani.Namusla dış görünüşü bağdaştırmak ancak bizim Türk erkeklerine özgü bir yaklaşımdır.
ya arkadaşım bu tür insanla bi ömür hayat geçmez bence dahada evli değilmişsin yol yakınken ayrıl derim insanın psikolojisini bozar bu türde davranışlar.
çoğu tek tip sanki aynı fabrikadan çıkmışlar ne kadar ben medeniyim ayakları yapsalarda iç dünyaları aynı.. zihniyete bakar mısın!! sende böyle giysen sana da böyle bakarlar, ben olsam orda öldürmüştüm işte onu![]()
ne yapmak istiyosun peki? bitir dicemde sırf seni kıskanıyor diye bitirmek 3,5 yıl dile kolay, bu kadar zaman geçtiğine göre seviyosunz birbirinizi.. nereye gideceğini sor böyle devam etmesin gerekirse göz dağı ver biraz kendi haline bırak arayıp sorma, tabi bazılarına kurşun işlemiyo
yemezse göz dağını ya böyle çekiceksin ya da yol vericeksin. kimse onu senden daha iyi tanımaz sadece bi tavsiyeydi..
derdini bi anlasam bende onun bi çöze bilsem ozamn cevaplıyıcam bütün soruları ama yok çözemiyorum çözmeye çalıştıkça ben sıyırıyorum :)
neden kendini bu kadaar yoruyorsun ki? bi bak bakalim o senin icin ne kadar yoruyo? ya disarda adam mi yok, tapulu mali misin sen onun? seni böyle cekistirip cekistirip sekillendirmeye calismasina izin verme ! vur tekmeyi gitsin daha iyisini bulursunhatta kesin daha iyisi olur
![]()