ne yapmalıyım sizce ......

sossy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
190
0
0
Ankara
Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .

beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .

kac yasındasınn öğremnebilirmiiyim?

bence hiç deneme. seni o iş için isteyen biriyle nereye kadar devam eder ki?

canım diğer kadınla görüşmesi beni delirtiyor resmen ilk erkek arkadaşım düşün bunuda biliyor ona rağmen bana böyle davranıyor bende kendimce elde tutmaya çalşıyorum ama çok yoruluyorum idare etmekten

sakın yapma boyle birşey bence

bir erkegi baglamak icin en sacma yollardan biri... senden sonra baskasıyla da birlikte olsa ona mı baglancak

nasıl bir mantık bu anlamadım

sana bu yüzden baglanmıs bir adamla mı gelecek dusuneceksin... yerinde olsam arkama bakmadan kacardım bi de yani

Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .

Seni aldatan birisinden ayrılmayı değil de onu ödüllendirmeyi mi düşünüyorsun gerçekten?

ayrılll ben 1.5 yıllık ilişkimi bitirdim başta adam olmayanı 50 yıl gecsede adam edemezsın hepsıne lanet olsun!!:47::47::47:

sakın yapma boyle birşey bence

bir erkegi baglamak icin en sacma yollardan biri... senden sonra baskasıyla da birlikte olsa ona mı baglancak

nasıl bir mantık bu anlamadım

sana bu yüzden baglanmıs bir adamla mı gelecek dusuneceksin... yerinde olsam arkama bakmadan kacardım bi de yani
[/QUOT
canım bende öyle düşünüyordum ama bir arkadaşım bunu yaparsam bana bağlanabileceğini söyledi bende çok kararsızım bir paylaşayım dedim acaba siz ne diyeceksiniz diye

canım diğer kadınla görüşmesi beni delirtiyor resmen ilk erkek arkadaşım düşün bunuda biliyor ona rağmen bana böyle davranıyor bende kendimce elde tutmaya çalşıyorum ama çok yoruluyorum idare etmekten

elimde tutmaya çalışıyorum demişsin ya çalışma işte. eğer seviyorsa o ayaklarıyla gelsin sevmiyorsa yol ver gitsin yorma kendini.

Canım genceciksin böyle seyler düşünüp hayatını mahvetme sonra cok pişman olursun sen sevgilinin onunla hala beraber oldugundan eminmisin sahit oldunmu ?

Daha neler sırf onu kendine bağlayabilmek için biriyle ilişkiye mi giriceksin?
Saçma bir düşünce bu. Pişman olucağın birşey yapma bence..
Birşey yaşıcaksan eğer sen istediğin için yaşa onu kendine bağlamak için değil.

Canım genceciksin böyle seyler düşünüp hayatını mahvetme sonra cok pişman olursun sen sevgilinin onunla hala beraber oldugundan eminmisin sahit oldunmu ?

canım eminim telefon ediyor sürekli kadın cep teline baktım karıştırdım biraz aramalar var şok oldum görünce asla onla olamayacağını söylemişti bide bana cinsellik işin içinde olunca kadın bunu kullanıyor çok sinirlerim bozuk gerçekten

Çarpık ilişkiler bence o ilk kızı kullanıyor senide yedekte tutuyor sen bakire olduğun için , ilişkiye girdiğin an değerini yitirirsin , böyle insan sevgine layık değil

Daha neler sırf onu kendine bağlayabilmek için biriyle ilişkiye mi giriceksin?
Saçma bir düşünce bu. Pişman olucağın birşey yapma bence..
Birşey yaşıcaksan eğer sen istediğin için yaşa onu kendine bağlamak için değil.

canım ben bu yaşa kadar korudum işte zaten ciddi anlamda bir ilşkim olmadı öyle sinamaya gitmeler falan onlar zaten öyle bir beklentileri yoktu ama bu farklı bende ilerde pişman olurum beni bırakır diye olmak istemiyorum ama bir yandanda gitmesini istemiyorum çok arada kaldım doğrusu.

sevgilin bulunmaz hint kumaşı olsa anlicam bu düşünceni canım ama
yaptıklarına bakılırsa karaktersizin biri..
ve sen onunla birlikte mi olsam diyosun..
yapma nolur, ayrılmadığın hata :50:

Çarpık ilişkiler bence o ilk kızı kullanıyor senide yedekte tutuyor sen bakire olduğun için , ilişkiye girdiğin an değerini yitirirsin , böyle insan sevgine layık değil

canım zaten bakire olduğumu biliyor ama bunların önemli olmadığını söylüyor bakire kız arkadaşım taa okuldayken vardı diyor önemsemiyor yani

sevgilin bulunmaz hint kumaşı olsa anlicam bu düşünceni canım ama
yaptıklarına bakılırsa karaktersizin biri..
ve sen onunla birlikte mi olsam diyosun..
yapma nolur, ayrılmadığın hata :50:

canım evet bunu biliyorum ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum herşeyimizle çok uyumluyuz bir sorun bu anlayamıyorum erkekleri cidden

Back
X