ne yapmalıyım sizce ......

canım ben bu yaşa kadar korudum işte zaten ciddi anlamda bir ilşkim olmadı öyle sinamaya gitmeler falan onlar zaten öyle bir beklentileri yoktu ama bu farklı bende ilerde pişman olurum beni bırakır diye olmak istemiyorum ama bir yandanda gitmesini istemiyorum çok arada kaldım doğrusu.

Bence bir sakıncası yok zaten herkesin kendi hayatı herkes istediği gibi yaşayabilir hayatını elbette..
Bunu gerçekten sevdiğin değer verdiğin bir insanla yaşarsan bu tabikide çok normal güzel birşey ama sen o gitmesin diye yaşayayım diyorsun işte burda yanlış yapıyorsun.
Böyle birşeyi sakın sen kendini hazır hissetmeden yapma bırak gitsin zaten seni gerçekten seviyorsa gitmicektir.

senin bekaretine önem vermiyorsa seni kıskanmıyor demek ki seven insan kıskanır. tabiatta eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur derlerdi eskiden ama şimdi devir değişti galiba

elimde tutmaya çalışıyorum demişsin ya çalışma işte. eğer seviyorsa o ayaklarıyla gelsin sevmiyorsa yol ver gitsin yorma kendini.

yok bunu açık açık söyledim bir kere resti çektim olmuyorsa olmuyor dedim bu seferde o bırakmadı hem bırakmıyor hemde böyle ileri gitmiyor bu ilişki çıkmaza girdim

canım bende öyle düşünüyordum ama bir arkadaşım bunu yaparsam bana bağlanabileceğini söyledi bende çok kararsızım bir paylaşayım dedim acaba siz ne diyeceksiniz diye

arkadaşa bak bravo bence o arkadasınla olan ilişkini de gözden geçir canım, 24 yasında aklı basında birisin

eğer böle bişey yaparsan sana ne olcağını söliyim... alışmış kudurmuştan beterdir, o adam yine aynısını yapmaya devam etcek

gordugum kadarıyla doymus bi tip bazı seylere ve böleleri heyecan arar, değişiklik arar yani bi gun senden de sıkılır... olan yine sana olur

ayrılmak zorunda kalırsın baskası gelir girer hayatına evlenme teklif eder... ve sen kocamın yuzune nasıl bakıcam diye konu acarsın bu seferde

iyi düşünnnnn

senin bekaretine önem vermiyorsa seni kıskanmıyor demek ki seven insan kıskanır. tabiatta eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur derlerdi eskiden ama şimdi devir değişti galiba

bekarete önem vermemek değilde şöyle diyor artık herkes yaşıyor birşeyler yani önemli değil bende yaşadım sende yaşamış olabilirsin daha önce bunda sorun yok diyor ayrıca bakire kalıp başka türlü ilişkler de yaşamış olabilirsin diyor ama ben ondan önce öpüşmemiştim bile düşün artık bide böyle önemli değil herkes birşeyler yaşamış gibi konuşmaları beni rahatsız ediyor tabiki yaşamış olabilirdim ama yaşamadım yani ne yapayım:)

erkek arkadaşınla evleneceğinin garantisi varmı,belkide bekarete önem veren başka biriyle evleneceksin:34:

arkadaşa bak bravo bence o arkadasınla olan ilişkini de gözden geçir canım, 24 yasında aklı basında birisin

eğer böle bişey yaparsan sana ne olcağını söliyim... alışmış kudurmuştan beterdir, o adam yine aynısını yapmaya devam etcek

gordugum kadarıyla doymus bi tip bazı seylere ve böleleri heyecan arar, değişiklik arar yani bi gun senden de sıkılır... olan yine sana olur

ayrılmak zorunda kalırsın baskası gelir girer hayatına evlenme teklif eder... ve sen kocamın yuzune nasıl bakıcam diye konu acarsın bu seferde

iyi düşünnnnn

canım 35 yaşında dedim ne bileyim yaşı olgun yani düzgün bir ilişkimiz olur diye düşündüm hani doymuştur falan dyanedim ama işe bak yani ne umdum ne buldum

demmekki seni o kadar sevmiyor peki senden ilişkiye girelimmi diye bişey istedimi

canım tam anlamıyla açık açık söylemedi ama yani anlıyor insan sürekli yalnız kalmak istiyor mesela bende istemiyorum kalabalık yerlerde buluşmak istiyorum evine gitmek istemiyorum o zamanda sorun çıkıyor

canım evlenmeyi düşünüyoruz ama tabi hiçbirşeyin garantisi yok hayatta maalesef bende ondna korkuyorum

ikinizinde yaşı yerinde neyi bekliyorsunuz evlenmek için:34:

:53:nice evlilikler ihanetten bitiyor sen seni aldatan birini nasil elde tutacaginin hesabini yapiyorsun. hayretle okuyorum yazdiklarini.
seni sevse baska bi kadinla iliski yasamaz, ve sen bide beraber olsam bana baglanirmi diyorsun pes yani. :51:

:53:nice evlilikler ihanetten bitiyor sen seni aldatan birini nasil elde tutacaginin hesabini yapiyorsun. hayretle okuyorum yazdiklarini.
seni sevse baska bi kadinla iliski yasamaz, ve sen bide beraber olsam bana baglanirmi diyorsun pes yani. :51:QU
onla cinsellik yaşıyor ama drurum farklı biraz

Bence bir erkeği ödüllendirmek yerine ona vazgeçilmez olmadığını göstermek daha iyi. Bence sizi isteyen başka insanların da olduğunu gösterin, sevgilinizle birlikte olduktan sonra "nasıl olsa artık benden vazgeçemez mecbur" diye düşünmeyeceğini nerden biliyorsunuz. Hem zaten sizin dışınızda bir başkasıyla görüşüyorsa böyle bir insana nasıl güvenirsiniz.

Bence bir erkeği ödüllendirmek yerine ona vazgeçilmez olmadığını göstermek daha iyi. Bence sizi isteyen başka insanların da olduğunu gösterin, sevgilinizle birlikte olduktan sonra "nasıl olsa artık benden vazgeçemez mecbur" diye düşünmeyeceğini nerden biliyorsunuz. Hem zaten sizin dışınızda bir başkasıyla görüşüyorsa böyle bir insana nasıl güvenirsiniz.

haklısın en iyisi çekip gitmek galiba bende çok sıkıldım

Kendine ne layık görüyorsan, kendini neye layık görüyorsan onu yaşa.
Kendi adıma;
Ne böyle bir adamı kendime layık görürüm, ne de iffetsizliği.

eski sevgilisiyle hala birlikte oluyor sen bunu biliyorsun ve de elinde tutmak için bide düşündüğün yola bak ?
arkadaşım ben de 24 yaşındayım ama senin düşüncelerin ergen çocuk gibi, biraz akıllı mantıklı ol. 35 yaşında bir insanmış, bekarete önem vermiyormuş, kıskanmıyormuş, evlenmeye hazır değilmiş. oooo yol ver gitsin zaten. kendine uygun başka birini bulursun, sakın kendime bağliyim diye böyle saçma düşüncelere girme, hele yazdığın kadarıyla asla değmeyecek birine.

eski sevgilisiyle hala birlikte oluyor sen bunu biliyorsun ve de elinde tutmak için bide düşündüğün yola bak ?
arkadaşım ben de 24 yaşındayım ama senin düşüncelerin ergen çocuk gibi, biraz akıllı mantıklı ol. 35 yaşında bir insanmış, bekarete önem vermiyormuş, kıskanmıyormuş, evlenmeye hazır değilmiş. oooo yol ver gitsin zaten. kendine uygun başka birini bulursun, sakın kendime bağliyim diye böyle saçma düşüncelere girme, hele yazdığın kadarıyla asla değmeyecek birine.

haklısın aslında ya canı ceheneme deyip gidicem seviyorum gerçi ama ne yapayım olmuyor

Back
X