ne yapmalıyım sizce ......

haklısın en iyisi çekip gitmek galiba bende çok sıkıldım

Yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemedim. Biz kadınların gözü aşık olunca kör olabiliyor ya da bambaşka biri olabiliyoruz. Kaybetmemek için herşeyi yapıyoruz ama bunu haketmeyen biri için yaptığımızda maalesef yanlış yapmış oluyoruz, yine canı acıyan, üzülen zarar gören biz oluyoruz, karşı tarafa hiç birşey olmuyor.

:53:nice evlilikler ihanetten bitiyor sen seni aldatan birini nasil elde tutacaginin hesabini yapiyorsun. hayretle okuyorum yazdiklarini.
seni sevse baska bi kadinla iliski yasamaz, ve sen bide beraber olsam bana baglanirmi diyorsun pes yani. :51:QU
onla cinsellik yaşıyor ama drurum farklı biraz

Hiç de farklı değil durum. Aldatma aldatmadır. İnsanlar yıllar boyu evlendiği güne dek sevdiğini bekliyor, sense cinselliği başkasıyla yaşadığını bile bile onu nasıl elimde tutarım diyorsun. Aldatıldığını bu kadar kolay kabullenen, doğal gören başka birisi daha yoktur.

Yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemedim. Biz kadınların gözü aşık olunca kör olabiliyor ya da bambaşka biri olabiliyoruz. Kaybetmemek için herşeyi yapıyoruz ama bunu haketmeyen biri için yaptığımızda maalesef yanlış yapmış oluyoruz, yine canı acıyan, üzülen zarar gören biz oluyoruz, karşı tarafa hiç birşey olmuyor.

canım evet bende eskiden derdim arkadalarıma bırak git falan bundan adam olmaz ama işte başıma bu geldi bende afalladım bide bazı arkadaşlarım işte birlikte ol falan dediler birde benim falcı bir ablam var sağolsun oda öyle diyor bende acaba dedim ama işte dediğin gibi canı yanan yine biz oluyoruz

Hiç de farklı değil durum. Aldatma aldatmadır. İnsanlar yıllar boyu evlendiği güne dek sevdiğini bekliyor, sense cinselliği başkasıyla yaşadığını bile bile onu nasıl elimde tutarım diyorsun. Aldatıldığını bu kadar kolay kabullenen, doğal gören başka birisi daha yoktur.

yok canım şöle o kadından benden haberdar beni duymuş birlikte olduğumuzu yani onla ama önemsemiyor hala arıyor bırakmak istemiyor onu

Çok saçma bir mantık kuruyosunuz bence
Onunla beraber olursam bana bağlanır
Bir öncekine niye bağlanmadı ki o zaman :26:

Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .

bence çok saçma sırf bir erkeği kendine bağlamak için birlikte olmak

seni seviyorsa zaten sana bağlıdır

eğer sevmiyorsa yol ver gitsin

yoksa ilerde sen üzülürsün canım :25:

o neden gitmiyor o zaman o kadın bu bana çok koyan nokta :(

O kadının gurursuz olması senin de gurursuz olmanı gerektirmez. Belki ona da sana yaptığı gibi bir ilişkileri varmış gibi davranıyor. Nerden bileceksin? Kusura bakma ama ben böyle bir durumda arkama dönüp bakmazdım bile. Aldatıldığımı bile bile ilişkiyi devam ettirmeyi bırak, yüzüne tükürür giderdim.

sakın yapma boyle birşey bence

bir erkegi baglamak icin en sacma yollardan biri... senden sonra baskasıyla da birlikte olsa ona mı baglancak

nasıl bir mantık bu anlamadım

sana bu yüzden baglanmıs bir adamla mı gelecek dusuneceksin... yerinde olsam arkama bakmadan kacardım bi de yani
[/QUOT
canım bende öyle düşünüyordum ama bir arkadaşım bunu yaparsam bana bağlanabileceğini söyledi bende çok kararsızım bir paylaşayım dedim acaba siz ne diyeceksiniz diye

canım sevgilin kendine bağlamak için öyle yaptığını anlarsa bu sefer seni kullanabilir her zaman ister sen kabul istemezsen seni bırakmakla tehdit bile edebilir :25:

O kadının gurursuz olması senin de gurursuz olmanı gerektirmez. Belki ona da sana yaptığı gibi bir ilişkileri varmış gibi davranıyor. Nerden bileceksin? Kusura bakma ama ben böyle bir durumda arkama dönüp bakmazdım bile. Aldatıldığımı bile bile ilişkiyi devam ettirmeyi bırak, yüzüne tükürür giderdim.

evet haklısın bende açmayacağım artık telefonlarını bitirdim kafamda lanet olsun gitsin ne yapayım yani okadar durumu kurtrmaya çalşıyorum seviyorum dşün ilk kez onu öptüm hayatımda o kıymetimi bilmedi o tip kadınlarla olmaya devam ediyor bu duruma üzülüyorum ben aslında

Sevgiden çok cinselliğe önem veriyorsa gitsin,devam etsin o kadınla görüşmeye...

Yok sevgi öenmli diyorsa kalsın yanında...

Sen onunla diyelim ki birşeyler yaşadın emin ol senden de sıkılacak.Belki seninde diğer kadından bir farkın kalmayacak.

Bi başkası seni sevsin diye saçma düşüncelere kapılmak yerine bırak gitsin...

İnsan kendine yakıştırdığı hayatı yaşar unutma...........

canım sevgilin kendine bağlamak için öyle yaptığını anlarsa bu sefer seni kullanabilir her zaman ister sen kabul istemezsen seni bırakmakla tehdit bile edebilir :25:[/e
evet güvenmemek lazım tabi off nerden buldu beni ya bu durum çok canım sıkkın

canım bir erkeğin gideceği varsa her türlü gidiyor

benim 5 ay konustuğum çocuğun peşinden kostum hep

kaybetmemek için hep ben affettem

sonuç olarak beni bıraktı başkasıyla çıktı

erkek milleti çok fena :47:

Sevgiden çok cinselliğe önem veriyorsa gitsin,devam etsin o kadınla görüşmeye...

Yok sevgi öenmli diyorsa kalsın yanında...

Sen onunla diyelim ki birşeyler yaşadın emin ol senden de sıkılacak.Belki seninde diğer kadından bir farkın kalmayacak.

Bi başkası seni sevsin diye saçma düşüncelere kapılmak yerine bırak gitsin...

İnsan kendine yakıştırdığı hayatı yaşar unutma...........

canım seviyorum diyor güya ama sevse beni ikilemlerde bırakmazdı tabi cinsellik çok önemli onun için öyle sölemişti bir keresinde gitsin ya şimdi düşündüm midem bulandı

Back
X