• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce :(

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba :)

Umarım hepiniz iyisinizdir.Sizlere danışmak istediğim bir konu var daha öncede görüşlerinizle bana destek olmuştunuz ve zor günleri geride bırakmıştım.Sizlere ihtiyacım var arkadaşlarım.Eşimden ayrılmıştım hatırlarsanız yaklaşık 2,5 yıl oldu çocuğum yok.Biri girdi hayatıma oda evlenip ayrılmış fakat aramızda bir sorun var yaş farkı :( Davranışları hareketleri çok olgun ama ben takıntılıyım :( Yaklaşık 6 yaş :( İlk tanıştığımızda bilmiyordum baya sonra öğrendim :( Sizce napmalıyım :( Takıntılıyım bu konuda :(

sizden kücük heralde
ayrica belli bir yastan sonra yas farki cok önemsiz bence
kücükte olsa büyükte olsa ne önemi var
cevremde bu sekilde evlenen ve cok mutlu olan insanlar var

Yaşlarınızın kaç olduğunu bilmiyorum ama 6 yaş da az bir fark değil. Ben de eşimden 2 yaş büyüğüm ve evin en küçük çocuğu. Dışarıdan bakıldığında acaip olgun. Ama bana sor bir de :30: İnan evliliğimizin ilk yılında çocuk gibi küsüyordu. Demem o ki iki yaş bile bazen sorun olabiliyor. Olgun değilse hiç uğraşma resmen çocuksuz evlenip bir gün de çocuk sahibi oluyorsun :1:

Eğer mutlu olabilceğine inanıyorsan yaş farkı önemsiz.. Erkekler her yaşta çocuktur.. Her zaman çekip çeviren kişi kadındır.. Seviyosan yanındayken mutlu hissediyosan yaş farkını boşverr.. :34:

evet ben 6 yaş büyüğüm :( çok takıntı yapıyorum ama :( çok dile getiriyorum ve oda dile getirdiğim için şikayetçi :( yanında mutluyum olgun davranışları var ama bilemedim gene :( evet erkek büyük olunca abes olmuyorda kadın olunca abes oluyor malesef :(

​Birbirinizi sevdikten sonra sizin 6 yaş büyük olmanız sorun olmaz.10 Yaş hatta 12 yaş büyük olan tanıdıklarım var kocalarından aralarında hiçbir sorun yok gayette mutlulur :)

Erkegin yasi onemli tabi o 25 yasinda siz 31 yasinda zor olur
Ona ayak uydurabilecekmisiniz o daha delidolu yasamak ister
haa o 31 32 yasinda siz 38 o olabilir bence cunku onunda olgunlasmaya basladigi yas olur
6 yasda az degil hani siz 45 olunda oda 39 orta yas sendromuna girer capkinliklar kacinilmaz olur sizi begenmez yasli gorur falan
ohoooo bir suru dert
ailesi problem eder bunlar sizi kirmak icin degil yanlis anlanayin
benim gozumdeki gercekler
bugun seni begenir yarin begennez emin ol

kuzenimin kv si kpden 12 yas buyuk
kuzenim kpden supheleniyormus
Kadin gelmis 61 62 yasina adam 50 yasinda surekli gozu disarda
Bunlari dusunun derim cunku 2 degil
3 degil 4degil 6 yas

Arkadaşım var kendi eşinden 6 yaş büyük..Hiç bir konuda hem fikir olamadılar..Flört ederken böyle değillerdi..Hala evliler ama biraz ayrı yaşadılar..Sürekli sorun..Çünkü herkesin önceliği farklı..Biraz riskli gibi .Umarım her şey gönlünüzce olur

sen minyon küçük gösteren biriysen, o da oldugundan büyük gösteren biriyse bence hiç sorun olmaz

Son düzenleme:
:( Bende ilerde sorun yasanır diye korkuyorum :( ben minyonum yaşımı hiç göstermyorum ama takıntı yapıyorum :( oda evlilik yapmış bir kere ama ben orta yaş sendromuna grerken o hayatı deli dolu yaşamak isteyeblir tabii. Kuzenim kendinden 7 yaş küçük biriyle evli 6 yıldır çok mutlular ve çocukları var olumlu olumsuz örnekler çok kafam karışık :18:

benimde eşim 3 yaş küçük benden ve bu sebepten dolayı çok sorun yaşıyorum ben.erkekler zaten geç olgunlaşıyor.6 yaş çok büyük bir fark bence.yinede siz bilirsiniz ama iyi düşünmenizi tavsiye ederim.belki çok olgun biridir yaşına göre.

yaş aralığınızda önemli siz 30ların sonunda o yirmilerin başındaysa sorun olur ama siz 40larda o 30larda olsa nispeten daha iyi olur diye düşünüyorum

Back
X