Ne yapmaliyim .yaptigi yanina kalsin istemiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hipotenusunkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
37
22
18
40
Merhaba kk uyeleri. Esimle 4 yildir sorunlu bir evliligimiz var sürekli kavga tartisma.. evet her ailede olan cinsten belki ama sonuncu biraz farklı oldu.. bu ay maddi olarak biraz sıkıntılıydik. Ben harcamalarıma cok dikkat ederim ama es kisisi har vurup harman savurur. Ustelik 2 aydır issiz bu ay başlayacak maasi.. neyse durum boyleyken alisveris yapmam lazim eksiklerim var dedj ki ben de biliyordum eksiklerini. Tamam dedim . Gitti geldi eli kolu dolu . Ihtiyaclarini almış hayirli olsun dedim ama uzerinde de bi sweat var. O nerden cikti dedim mezattan aldim 100 lira dedi. Bundan once tesbih mezatlarina sarmisti dengesiz paralar harciyordu.. ben de sinirlendim bu arada buna gerek var miydi ihtiyac miydi diye.. sinirlendi cikti gitti.. evde de kizim var onun sutu kalmamis . Ona ulasamayinca annesine yazdim oglun ordaysa sut alsin diye.. konuyu sordu anlattim o da beni sucladi yuksek sesle konusuyorsun cocuk korkuyor diye. Ben de sinirlendim kayinvalideye herkes kendi cocugunu dusunsun anne dedim. Bu lafa bozuldu hanım..neyse bikac saat gecti adam sinir küpü geldi telefonumu aldi mesajları okudu ve basladi beni tokatlamaya.. ne ses cikardim ne tepki verdim . Cocuk uyanmasin diye.. kendisi bagirdi cagirdi neymis annesini ağlatmisim. O gunden beri konusmuyorum bugun sweatim nerese dedi cevap vermedim cunku ben kaldirmamistim.. tum dolabimi al asagi etti kizi da aldi cikti gitti... kaynanayla da ayrica hesaplatsim ama suan ne yapmaliyum. Sindiremiyorum

Sizi tokatladı ses etmediniz
Dolabınızı devirdi ses etmediniz
Yetmedi kızınızı aldı gitti ses etmediniz
Ne zaman peki ses ediceksiniz daha ne yapması lazım ki ses cıkarasınız
Daha önce ses ettim televizyonu parcalamaya kadar gitmisti olay. Ses etsem de anlamiyor uste cikiyor . Deger vermiyor kısacası. Konussam da dinlemiyor beni

Sanırım ilk defa şiddet görmüyorsunuz. Zira tokatlama olayını araya sıkıştırıp geçmişsiniz. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük bu şiddeti normalleştirmek olur. Bugün bunu kabullenirseniz yarın o tokatlar yumruk olur, tekme olur, silah olur. Şiddet şiddeti doğurur. Keşke darp raporu alsaydınız. Bu benim için boşanma sebebi. Size bundan başka verebileceğim bi öneri de yok.

Çocuğum var .. o olmasa dakika durmam
Şu çocukları bahane etmeyin lütfen.
Çocuklar huzursuz ortamda büyüyüp yıllar sonra aaa ailemiz çok huzursuzdu,evde hep kavga vardı,her gün korkuyla uyurdum,babam annemi döverdi ama iyi ki annem benim için boşanmadı demiyorlar.
Niye doğmama vesile olup berbat bir ailede yetiştirdiniz beni diyorlar.

Merhaba kk uyeleri. Esimle 4 yildir sorunlu bir evliligimiz var sürekli kavga tartisma.. evet her ailede olan cinsten belki ama sonuncu biraz farklı oldu.. bu ay maddi olarak biraz sıkıntılıydik. Ben harcamalarıma cok dikkat ederim ama es kisisi har vurup harman savurur. Ustelik 2 aydır issiz bu ay başlayacak maasi.. neyse durum boyleyken alisveris yapmam lazim eksiklerim var dedj ki ben de biliyordum eksiklerini. Tamam dedim . Gitti geldi eli kolu dolu . Ihtiyaclarini almış hayirli olsun dedim ama uzerinde de bi sweat var. O nerden cikti dedim mezattan aldim 100 lira dedi. Bundan once tesbih mezatlarina sarmisti dengesiz paralar harciyordu.. ben de sinirlendim bu arada buna gerek var miydi ihtiyac miydi diye.. sinirlendi cikti gitti.. evde de kizim var onun sutu kalmamis . Ona ulasamayinca annesine yazdim oglun ordaysa sut alsin diye.. konuyu sordu anlattim o da beni sucladi yuksek sesle konusuyorsun cocuk korkuyor diye. Ben de sinirlendim kayinvalideye herkes kendi cocugunu dusunsun anne dedim. Bu lafa bozuldu hanım..neyse bikac saat gecti adam sinir küpü geldi telefonumu aldi mesajları okudu ve basladi beni tokatlamaya.. ne ses cikardim ne tepki verdim . Cocuk uyanmasin diye.. kendisi bagirdi cagirdi neymis annesini ağlatmisim. O gunden beri konusmuyorum bugun sweatim nerese dedi cevap vermedim cunku ben kaldirmamistim.. tum dolabimi al asagi etti kizi da aldi cikti gitti... kaynanayla da ayrica hesaplatsim ama suan ne yapmaliyum. Sindiremiyorum
sana vurdu tokatladi guzel kardesim neden hala ses cikarmadim diyosun yazik degil mi canina bebgini getirdiginde yavrunu al sen gidecek yerin varsa kafa dinlemeye git bi anlasin :KK12:

Bir anda öküze nasıl dönüşülür onu göstermiş sana aptal herif.
Acaba kocalığı ve babalığı ne zannediyor ?
Şayet zannettiği buysa ikisini de becerememiş.
Bu kadar şey yapmış size yapacağınız şey belli g.tüne tekmeyi vurup geldiği yere göndermek.

Siz o evde kalsanız ilerde kızınızın da sizin gibi bi sağlıksız ilişkilere ve şiddete sessiz kalmasina vesile olacaksınız. Farkında değilsiniz sadece

Çocuğum var, ne yapayım? Eşinin de çocuğu sanırım ama bu eşini durdurmamış, baksana. Konuşmam, burnunu sürterim diye düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Eee sen kimsin lan demedikçe bu asla olmayacak. Git, şikayetini yap, giremesin eve. Kızını da götürdüğünü söylersen arama çıkacak. Sonrası malum... Yoluna bak. Gözünü tez açasın umarım. içbi başkalarının elinde çarçur olsun diye doğurmuyoruz!

İhtiyaçları neydi gidip aldığı

Yani maaşım yoksa alacağım tek şey yiyecek olur hadi tiryakiler sigara da alır diyeyim

Evde para yokken ihtiyaç deyip ne aldı

Sweet ekstra da diğerleri ne

100 liraya sweat alan diğerlerine 1000 lira mı harcamış

Dayak vs zaten konuşulacak konu değildir de bence eşinizin daha büyük psikolojik sıkıntıları var

Yani Bebek değil ki büyüdü kıyafeti gelmiyor olsun bir sweat ya da gömlek eksik olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X