- 24 Ağustos 2019
- 37
- 22
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hipotenusunkizi
Merhaba kk uyeleri. Esimle 4 yildir sorunlu bir evliligimiz var sürekli kavga tartisma.. evet her ailede olan cinsten belki ama sonuncu biraz farklı oldu.. bu ay maddi olarak biraz sıkıntılıydik. Ben harcamalarıma cok dikkat ederim ama es kisisi har vurup harman savurur. Ustelik 2 aydır issiz bu ay başlayacak maasi.. neyse durum boyleyken alisveris yapmam lazim eksiklerim var dedj ki ben de biliyordum eksiklerini. Tamam dedim . Gitti geldi eli kolu dolu . Ihtiyaclarini almış hayirli olsun dedim ama uzerinde de bi sweat var. O nerden cikti dedim mezattan aldim 100 lira dedi. Bundan once tesbih mezatlarina sarmisti dengesiz paralar harciyordu.. ben de sinirlendim bu arada buna gerek var miydi ihtiyac miydi diye.. sinirlendi cikti gitti.. evde de kizim var onun sutu kalmamis . Ona ulasamayinca annesine yazdim oglun ordaysa sut alsin diye.. konuyu sordu anlattim o da beni sucladi yuksek sesle konusuyorsun cocuk korkuyor diye. Ben de sinirlendim kayinvalideye herkes kendi cocugunu dusunsun anne dedim. Bu lafa bozuldu hanım..neyse bikac saat gecti adam sinir küpü geldi telefonumu aldi mesajları okudu ve basladi beni tokatlamaya.. ne ses cikardim ne tepki verdim . Cocuk uyanmasin diye.. kendisi bagirdi cagirdi neymis annesini ağlatmisim. O gunden beri konusmuyorum bugun sweatim nerese dedi cevap vermedim cunku ben kaldirmamistim.. tum dolabimi al asagi etti kizi da aldi cikti gitti... kaynanayla da ayrica hesaplatsim ama suan ne yapmaliyum. Sindiremiyorum