Ne yapmaliyim .yaptigi yanina kalsin istemiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhtiyaçları neydi gidip aldığı

Yani maaşım yoksa alacağım tek şey yiyecek olur hadi tiryakiler sigara da alır diyeyim

Evde para yokken ihtiyaç deyip ne aldı

Sweet ekstra da diğerleri ne

100 liraya sweat alan diğerlerine 1000 lira mı harcamış

Dayak vs zaten konuşulacak konu değildir de bence eşinizin daha büyük psikolojik sıkıntıları var

Yani Bebek değil ki büyüdü kıyafeti gelmiyor olsun bir sweat ya da gömlek eksik olsun
Anlayacak olgunlukta biri degil malesef

Sizin aileniz nerde yaşıyor? Uzak mısınız birbirinize?
Ailem suan memlekette ama evleri bana yakin. Gidip kalabilirim . Destek de olurlar. Her turlu . Zaten çalışıyorum tek sorunum kizima kayınvalidenin bakmasi. Daha once de annemler yokken kizimi alip annemlere gitmistim.ne aradi ne sordu. Cocuk agladi baska evde uyuyamadi ben de geri dondum. Umursayacagini bilsem giderim ama umrunda olmaz ki

Sanırım ilk defa şiddet görmüyorsunuz. Zira tokatlama olayını araya sıkıştırıp geçmişsiniz. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük bu şiddeti normalleştirmek olur. Bugün bunu kabullenirseniz yarın o tokatlar yumruk olur, tekme olur, silah olur. Şiddet şiddeti doğurur. Keşke darp raporu alsaydınız. Bu benim için boşanma sebebi. Size bundan başka verebileceğim bi öneri de yok.
Bu denli ilk ama dediginiz gibi ufak tefek şeylerden geliyor ne oluyorsa.. kac kez bosanmak istedim ama aileler cocuk var diye hakkini helal etmemeye kadar getirdi lafi. Kendimde o cesareti bulamadim biri dahi deseydi bosan diye kendime güvenirdim. Bu adam beni iyice sindirdi

Dayağa tepkisiz kalmak özür dilerim ama ben bunu hakettim demektir. Şimdi mi aklına geldi darp raporu. Yediğin tokadı değilde harcanan 100 tl yi mi kafaya takıyorsun?
Sacma sapan konuşmayın benim derdim o pozisyona düşmüş olmak ve sonrasini sindiremiyor olmak. Darp raporu aklima geldi ama morluk yok birsey yok.

heh bahane de hep hazır zaten.noluyo çocuk olunca? çocuğu bu ortamda büyütünce mutlu mesut evlat olarak mı yetişiyo sanıyorsunuz?böyle devam edin o zaman ne diyelim, konu açmanıza da gerek yok.
Bosanmak tek care sanirim artik.. cocuk icin neyin daha iyi oldugunun farkindayim ama korkum su.. haberlerdeki eski es siddetlerini goruyoruz .bosaninca bitiyor mu kadinin cilesi

Bosanmak tek care sanirim artik.. cocuk icin neyin daha iyi oldugunun farkindayim ama korkum su.. haberlerdeki eski es siddetlerini goruyoruz .bosaninca bitiyor mu kadinin cilesi
E daha önce terk etmişsiniz evi. Arayıp sormadı umrunda bile olmadı demişsiniz. Nesinden korkuyorsunuz bu adamın? Kendi kendinize tıpış tıpış dönmüşsünüz. Yanlış mı anladım?

Ailem suan memlekette ama evleri bana yakin. Gidip kalabilirim . Destek de olurlar. Her turlu . Zaten çalışıyorum tek sorunum kizima kayınvalidenin bakmasi. Daha once de annemler yokken kizimi alip annemlere gitmistim.ne aradi ne sordu. Cocuk agladi baska evde uyuyamadi ben de geri dondum. Umursayacagini bilsem giderim ama umrunda olmaz ki
Anlayamadım. Siz, gideyim de peşime düşsün gelsin yalvarsın yakarsın geri götürsün mü demek istiyorsunuz. Adam hasta, umursamamasi daha iyi bence sizi götürüp götürüp aynı şeyleri yasatmasindan.

Gidince umurunda olmuyor diyorsunuz. Boşanınca mı umurunda olacak? Yani daha önce konuştunuz mu hiç bu konuyu? Boşanamazsın benden dedi mi?

Çocuklar böyle babalarla büyüdüğünde psikolojileri mahvoluyor. Bunu çok iyi biliyorum. Bu açıdan düşünün.
Bu tavırları değişecek mi sizce . Bence En ufak sorunda tartışmada hep böyle davranacak.

Simdi yine gitti evden .gelme asla almam dedim. Odami dolabimi dagitti kendince beni tahrik ediyor. Ses cikarmadim topla dedim banane dedi gitti. Annesini aradim oğlun gelmesin olay cikmasin eve almayacağım bosanma surecini başlatacağım dedim tamam dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X