ne yapmalıyım yardım lütfen:''''(((

SerserXIX

susarak özlüyorum.....
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
367
0
96
Diğer
benim sorunum bence içinden çıkılmayacak bi hal:1no2:
aşığım ve aşık olduğum kişi beni seviyomu bilmiyorum....hareketlerinden hoşlandığı anlaşılıyo ama bazen boşa heveslendiğimi düşünüyorum bu sene memlekete nişanlanmak için gelcek bana 3 kişiyi düşündüğünü söylemişti bende onu sevdiğimi çaktırmamak için hayırlı olsun düğüne benide çağırırsın demiştim ve yüzük parmağını göstererek o parmağın hala boş olduğunu söyledi...ne yapıcam bilemiyorum kuzeniyle nişanlanacağı hakkında söylentiler çıkmıştı sorduğumda ise şuan öyle bişi olmadığını söylemişti.bilmiyorum sinirlendimi bana neden olmasın belkide o olur dedi.dün onun nişanlandığını duydum ve başımdan kaynar sular döküldü...::çok üzgünüm:AMA ÇOK ŞÜKÜR GERÇEK DEĞİLMİŞ ağustos da burda olcak sizce ne yapmalıyım onu kaybetmek istemiyorummm:1no2::çok üzgünüm:

cnm öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama nişanlanacagını soledi ve 3 kişi söledi diosun bu demek oluyorki sen bu 3 kişi içinde olsan dahi aşk evliliği olmayacak mantık evliliği olacaktır bu . bu yuzden fazla üstüne gitme uzak dur derim..ama yinede karar senin üzülmeni istemem mutlu günler.umarım hersey dıledıgın gıbı olur..

teşekkürler canım :1hug:bende pek üsütne düşmemeye çalışcam ve geldiğinde hareketlerinden anlamaya çalışcam hayırlısı olsun ama onunla konuşmak bile o kadar mutluluk veriyoki bana... yanlız eğer bana karşı aşkı olmazsa o evlilik nasıl olabilirki bakacam inşallah hayırlısı olur.. saol canım fikirlerin için

canım sana aşık olsaydı zaten 3 kişiyi düşünemezdi, sadece sen olurdun, inşallah dilediğin gibi olur..mutluluklar..

nişanlanabilirim ama 3 kişi arasından birini mi seçicem demiş yani? ne o bostandan karpuz mu seçio beyzade?

teşekkürler canım :1hug:bende pek üsütne düşmemeye çalışcam ve geldiğinde hareketlerinden anlamaya çalışcam hayırlısı olsun ama onunla konuşmak bile o kadar mutluluk veriyoki bana... yanlız eğer bana karşı aşkı olmazsa o evlilik nasıl olabilirki bakacam inşallah hayırlısı olur.. saol canım fikirlerin için

tatlım asık olsaydı 3 kişiyi düşünemezdi..direk bi isimn verirdi yada sen derdi..!! bence bi erkek bu cesareti gösterrebilir..

canım fazla umıtlenmenı istemem..Bir insan ilk önce ne istediğini, nasıl birini istediğini bilmeli.. Senden hoşlansa bile sana dediği 3 kısıden bahsetmesi çok saçma.. Senin önüne daha ne kısmetler çıkar, bence hiç peşinden koşma.. Eğer gercekten seviyorsa o gelir seni bulur..

evet haklısınız bende düşünmemeye çalışcam gelsin bi görecem sviyomu sevmiyomu saolun yorumlar için şuan ona karşı nötr olcam gelsin göreyim

bence aşk evliligi degil sevdigin kişinin nişanlanması o mantık evliligi kurmak istiyor eger gercekten sevmiş olsaydı aklında biri olsaydı o kişide sen olsaydın 3 kişi demezdi bir kişi var geldimde o kişiyi acıklıcam derdi ama bence mantık evliligi daha dogru bu devirdi aşk kalmadı kii.....sıkma o güzel canını umarım herşey gönlünce olurr......a.s.:nazar:

anladığım kadarıyla mantık evliliği yapacak.
belkide senin fikir yürütmen için böyle söyledi ...
hmmm karışık biraz.
ya ben ce umutlanma heran herşey olabilir gibi...

Canım benım yaşım 19 ama şimdiye kadar öğrendıklerımden biri bır erkek için aşkımdan ölüyorum dıye düşünsende belli etmiceksin.'Kaçan kovalanır' bana bunu bir erkek söylemişti sevdiğin kişinin gözünde daha değerli durmak istiyorsan içindeki duyguları fazla dışarı çıkarmıcaksın bunları içimden geldıği için soyledım öyle bi genel!
Senin durumunda ise ßence bahsettığin kişiye onu beyendiğini söyleme bilee çünki o sana karşı bir şey hissetmiş olsaydı içinde 3 kişi geçen bir cümle kurmazdı kesinlikle.Yerinde olsam onu unutmaya çalışırdım biliyorum zor ama imkansız değil! Kendine iyi bak. öpüldünüza.s.

ya arkadaşım bu kadar üzüleceğine neden
hislerini açıkça söylemiyorsun?neden
kafanı boşa yoruyorsunki?
söyle hoşlandığını ,al cevabını o zaman üzül
yada sevin.

içinde kalıp ömür boyu kenini yiceğine söyle ve kurtul eğer seviorsa brlikte olursunuz hayır derse sen
de böyle ümit beslemeyi bırakırsın

Qarizma- Dumdumki Nişanlanmışsın.. Süper ßi şarkı tavsiyem.. : )
İkincisi herşey kader alnında kim yazıLıysa dönüp dolaşıp ona gideceksin hem açıllııver ona belki oda sana boş deqiLdir senin bişeler sölemeni bekliyodur.. : )

benim sorunum bence içinden çıkılmayacak bi hal:1no2:
aşığım ve aşık olduğum kişi beni seviyomu bilmiyorum....hareketlerinden hoşlandığı anlaşılıyo ama bazen boşa heveslendiğimi düşünüyorum bu sene memlekete nişanlanmak için gelcek bana 3 kişiyi düşündüğünü söylemişti bende onu sevdiğimi çaktırmamak için hayırlı olsun düğüne benide çağırırsın demiştim ve yüzük parmağını göstererek o parmağın hala boş olduğunu söyledi...ne yapıcam bilemiyorum kuzeniyle nişanlanacağı hakkında söylentiler çıkmıştı sorduğumda ise şuan öyle bişi olmadığını söylemişti.bilmiyorum sinirlendimi bana neden olmasın belkide o olur dedi.dün onun nişanlandığını duydum ve başımdan kaynar sular döküldü...::çok üzgünüm:AMA ÇOK ŞÜKÜR GERÇEK DEĞİLMİŞ ağustos da burda olcak sizce ne yapmalıyım onu kaybetmek istemiyorummm:1no2::çok üzgünüm:

Bence sevmiyor..
Sevse zaten söylemez mi?:ecrin_bebek:

Canım senden biraz ilgi bekliyor bence
Kendini biraz daha iyi ifade edersen, o da kendini belli edecektir.

Back
X