sana uff sıkıcısın dediğine göre aradıgında açmadıgın için ufff uğraşamam demiştir büyük ihtimal
kızlar ilişkiye başlayalı çok olmadı siz anlatıyım sorunu
erkek arkadaşımla mesajlaşıyoduk sonra bana uf çok sıkıcısın dedi bi konuyu konuşurken bende alındım ve beyimizi eğlendiremiyoruz galiba neyse sen keyfine bak!!ben yatıyorum diye mesaj attım.sonra bu ard arda mesaj attı cevap vermedim hiç birine.diğer gün hiç konuşmadık 2. günü ben ''kusura bakma ogün biraz fazla abarttım ama sen uf çok sıkıcısın diyince tepkim o yönde oldu''diye mesaj attım yine cevap gelmedi bugünde hiçbişey yazmadı aramadı ne yapmalıyım sizce bana bi akıl verir misiniz ??? :çok üzgünüm:
senin sessizliğin en büyük koyucu olacaktır
mesaj atman onu kaale aldığını gösteriri çünküopuyorumnanaktan
canım bende öyle bi hırs varki mesaj atmazsam hırsımdan çatlarım vede şöyle bi mesaj atıcam:
gözünde basit bi sevgili olmadığımı sanıyodu ki öyle söylemiştin.2.günden uf çok sıkıcısın diye mesaj atarak nasıl bi sevgili olduğunu göstermiş oldun.arkadaşlıkta daha iyiydin.sevgilisinin sıkıntılarını geçiren bi kız değilim kusura bakma! yanlış adresteydin sanırım! kusura bakma diye mesaj attım ona bile cevap vermedin.bundan sonrası için bişey yapamam.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?