ne yapmalıyım..yardımcı olunn.lütfenn

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
kızlar ilişkiye başlayalı çok olmadı siz anlatıyım sorunu
erkek arkadaşımla mesajlaşıyoduk sonra bana uf çok sıkıcısın dedi bi konuyu konuşurken bende alındım ve beyimizi eğlendiremiyoruz galiba neyse sen keyfine bak!!ben yatıyorum diye mesaj attım.sonra bu ard arda mesaj attı cevap vermedim hiç birine.diğer gün hiç konuşmadık 2. günü ben ''kusura bakma ogün biraz fazla abarttım ama sen uf çok sıkıcısın diyince tepkim o yönde oldu''diye mesaj attım yine cevap gelmedi bugünde hiçbişey yazmadı aramadı ne yapmalıyım sizce bana bi akıl verir misiniz ??? :çok üzgünüm:

Küçük kaprisler telefonu açtı açmadı,mesajıma cevap yazdı yazmadı ilşkiyi bitirmeye gerekçe olmamalı
ama...
Henüz yeni başlayan bir ilişkide erkeğin kadına ''-uff çok sıkıcısın''diyecek saygı mertebesine! erişmesi düşündürücü.

hic yuz vermeeee bence aramazsa aramasin,kendi yapmis bi hata sonra sende alttan alinca akli sira seni cezalandiriyor.Yasi kucuk sanirim,tabi yine sen bilirsin ama saygi yok sanki daha ilk bastan...

sana uff sıkıcısın dediğine göre aradıgında açmadıgın için ufff uğraşamam demiştir büyük ihtimal

ne ugrasiyorsun ki birak o senin gonlunu alsin o densiz lafi icin..

wallaa daha yeni tanışmışsın bence daha böyle ilk başlarda ''çok sıkıcısın'' şeklinde kaba saba, ilişki anlayışından bi haber bi tiple hiç muhattap olma derim.

ayrıca, 2. günden sonra o aramadığı halde senin mesaj atman çok yanlış olmuş. Kesinlikle o aramalı , gerisi de artık devam edermisin böyle bir tiple o da sana kalmış artık.

ilk verdiğin tepki yerinde olmuş. ama sonradan yazdığın mesaj senin için iyi olmamış.:umursamaz:

böyle bir şahsiyetten uzak durman gerekiyor malesef. yoksa onun gözündeki konumun "onu eğlendirecek kişi"den öteye geçmeyecek.:umursamaz:

illa da geri istiyorum onu dersen git ayaklarına kapan. "sen haklıydın sözlerinde , benim asli görevim seni eğlendirmekti, affet paşam" de.. biraz süründürüldükten sonra büyük ihtimal affedilirsinsempatiksalakcinni

bugün bitirici ve aynı zamanda koyucu bi mesaj atmak istiyorum kimsenin nazını kaprisini çekemem ki hatalı oyken
sizce nasıl bi mesaj atmalıyım?

yok artık daha yeni başladınız ilişkiye hemen ufff çok sıkıcısın dedi vallaha yok artık yaa
bu erkekler gerçekten öküzzzzz
:umursamaz:

senin sessizliğin en büyük koyucu olacaktır

mesaj atman onu kaale aldığını gösteriri çünküopuyorumnanaktan

senin sessizliğin en büyük koyucu olacaktır

mesaj atman onu kaale aldığını gösteriri çünküopuyorumnanaktan

canım bende öyle bi hırs varki mesaj atmazsam hırsımdan çatlarım vede şöyle bi mesaj atıcam:
gözünde basit bi sevgili olmadığımı sanıyodu ki öyle söylemiştin.2.günden uf çok sıkıcısın diye mesaj atarak nasıl bi sevgili olduğunu göstermiş oldun.arkadaşlıkta daha iyiydin.sevgilisinin sıkıntılarını geçiren bi kız değilim kusura bakma! yanlış adresteydin sanırım! kusura bakma diye mesaj attım ona bile cevap vermedin.bundan sonrası için bişey yapamam.:lepi:

mesaj atman demek ne kadar seni kaale almıyorum desende kaale aldığının göstergesi olur..
hırsımdan aticam desen de o bunu böyle algılamayacak benimle muhattap olmak için mesaj atıyor diye boburlenecek..
bence hiç bir şey yazma..ve böyle bitir..daha fazlasını hak ettigini düşünmüyorum..
bırak kısa süreyi uzun süreli bir iliskide bile of çok sikicisin dese bana kıyamet kopar..

onu kudurtacak tek şey tepkisiz kalman olacak emin ol..
atacağın msjın içeriği ne olursa olsun bu etkiyi yakalayamazsın.

o sana olumlu bir adım atsın

2 güne kalmaz tekrar evet diyeceksin onasempatiksalakcinni

eğer ona mesaj atmazsam bitirdiğimi anlayamaz eminim
öyle biri o çünkü vede o hala sevgilim olduğunu falan sanacaktır
bü yüzden bişey yazmalıyım ki bittiğini anlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…