Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar herkese merhaba Ben 22 yasinsa bi anneyim 've 2 aylikta hamileyim 17 aylikta bi oglum var simdi Benim sorunum esim çok iyi bir insan ve bana sürekli üniversite okumami söylüyor bende hep yapamam die istemiyorum ama çevremdeki bütün gençler ya memur oldu ya hemşire ya anaokulu öğretmeni 3 bin lira en az maaş alıyorlar ben oğluma bi takım bile alırken 10 kere düşünüyorum keşke almasaydin diyorum ve artık bunaldim ailemde destek cim Annem büyük oğlana ben bakarım diyor sen ders saatlerini ayarla diyor ama bi yandan da diyorum ki kendime bide bi tuhafiye açsak hemde para konusunda biraz rahatlarmiyim her ikisini de yapabilirmiyim çok becerikliyimdir tuhafiye yi yaparım ama okumak gözümde çok büyüyor ablaları kardeşler bana yardım edin cesaret verin kötü yorumlara açık de ilim çok kirilirim çok teşekkürler ...
Günaydın.
Güzel düşünmüşsünüz de tuhafiye dediğinizle geçiminize katkı olacak mı önce bunu hesaplayıp öyle planlayın bu işi.
Yerinizde olsam önce eğitimi düşünürdüm.
İyi bir okulda okursanız iş bulmanız da kolaylaşır.
Çok teşekkür ederim aslında mağaza tutmam 2 bin malzeme 1.500 alırsın diyorlar ama kazancın iste ne kadar olur onu kestiremiyorum bide okuyamam bilgim yetmez diye gaflet icindeym
Jessica sorry olabilir am a saga taxon fend site dusunuyorum digerini kreese verification tuhafiyeden kazandgmla digeri Annemde plural site dusunuyorum
Dünyanın bin türlü hali var hazır ailen destek çıkarken okulunu oku tuhafiye vs tamam ama okumak varken neden vaktinizi enerjinizi ona harcayasiniz erken evlenmişsiniz sanırım ben de 22 yaşındayım yeni bitecek üni insallah. İnsan daha sinra çalışmayacak bile olsa bir.güvencesi olmalı diye düşünüyorum ve yarın öbür gün evladınız büyüyecek ona daha çok yardımcı olabilirsiniz hem iş konusunda da daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın tabi okuduğu okula yaptığı işe göre degerlendirilmemeli kimse ama bence okumak gibi bir fırsatınız varken yapamam diye gözünüz korkmasın kimler neler yapıyor. Yav ben hazirliktayken saçı cadı ayırmış bir dede vardı okula başlamış hazırlık okuyor. Neler duydum annesiyle oğlu birlikte hazırlanıyor oğlu kazanamıyor. Annesi en iyi üniyi kazanıp üstüne mezun oluyor :) ufkunuzu geniş tutunuz ilim yolunda olana allah da yardım eder hem kocanıza da helal olsun valla her koca demez öyle millet okuldan alıkoymak eve tikmak bile.istiyor. kaçırmayın bu firsatiii
Burada bir.konuda iyi bir tavsiye verilmişti 4 yıllık okumak yerine onu açık olan 2 yıllık bir onlisans bölümü okumanız sizin için daha iyi olur hem direk meslek edinmiş olursunuz çoluk çocuğunuza da Daha fazla vaktiniz kalır