ne yapmalıyım

Benus

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
13
3
1
30
Öncelikle merhaba arkadaslar . üni 4. sınıfım ama 2 yıl uzadı okul , bende bu 2 yıl bıterekn açıköğretımden işletme yonetımı okuyup 2 yıllık , memur olmak istiyorum . yani şimdi girersem 2019da mezun olucam , 2020de de sınav kpssye gırecegım . kısacası önümüzde yaz ve bugunlerde bosum . Kilolarım var troidin yavas calısıyormus yenıden kan almaları gerektıgını soyledı doktor , artı kansızlık var sağlık sorunu olarak . eskiden elli kiloydum şuan 63 boyum da kısa 1 55 . mutlu değilim hibir sekılde kılolarımla . Biraz karısık oldu farkındayım ama sonuca bağlayacağım . Boş oldugum ıcın cok sıkılıyorum evde , dısarıyad amutlaka cıkıyorum haftada en az 2 defa ama onun dısında neler yapabılırım vakıt gecırmek ıcın . Zayoflamam için neler onerırısınız . Sıvı dıyetı yapmayı dusunuyorum yanı çorba cacık vesaire , haftada 3 gunde havuza gıtmeyı dusunuyorum . gunluk 1 saatte yuruyus . ZAyıflamak için baska ne yapabılırım , bırde sıkılmamak ıcın gunumu nasıl doldurabılırım , ayırca bır kadın kendını nasıl daha guclu hıssedebılır , olgunluğa nasıl ulasabılır , kendım ıcın neler yapabılrıım . karısık oldu kusura bakmayın ama kafamda sureklı bu sorular donuyor, çok bos yasadığımı hıssedıyorum , bır hayat nasıl doldurulabılır

Son düzenleme:
Her sabah kalk bir saat yürü, kiloları şok diyetle vermeye çalışma. Memurluk da bu saatten sonra zor...

Her sabah kalk bir saat yürü, kiloları şok diyetle vermeye çalışma. Memurluk da bu saatten sonra zor...
neden zor işletme yonetımınde hem acıktan alımlar var gozukuyor hem merkezı alımlar arastırdım

Lise mezunu olarak kpss ye girmen cok daha kolay bence oyle yap hem oku hem calis. Diplomani verince zaten yukseltecekler seni

Lise mezunu olarak kpss ye girmen cok daha kolay bence oyle yap hem oku hem calis. Diplomani verince zaten yukseltecekler seni
grıdım ama 77 aldım düz memur kadrası açılmıyor liseden

Cok guclu egzersizler troidini daha cok yipratir kilo vermen zorlasir. Spor yaparken fazla yuklenme o yuzden kendine.

gunluk neler yapayım kı gunlerım dolu dolu gecsın , neler yapayım kı guzlu hıssdeyım kendımı , bos bır hayat yasamaıs oluyum

Leslie 1 mile ve 3 mile yap. Benim gibi tembel biri bile yapabiliyor. Acayip sıkılmıştım.

Dediklerini yaparsan zaten kilo verirsin. Şu boşluktaymış hissi ise 'memur olayım da devlete sırtımı dayayayım, sonrası kolay' mantığı bana göre. Güçlü bir kadın savaşır, ülkedeki hatta dünyadaki her aksaklık için, her boşluk için. Herkese her yerde o kadar ihtiyaç var ki... Akademik anlamda ilgi duyduğun ya da kendini göstermek istediğin bir yerde çalışabilirsin, dil kurslarına gidip yurtdışına çıkıp parasız pulsuz hayatta kalabilmeyi öğrenebilirsin. İlgi duyduğun sanat alanı varsa yine kursuna gidebilirsin. Arkadaşların var mı bilmiyorum varsa ortaklaşa bir şeyler yine yapabilirsiniz. Mutlaka işine yarayacağın sana ihtiyacı olan insanlar vardır dünyada...

memur olmayı su yonden ıstıyorum . bos vaktım cok olcak o vakıtlerde de kenıdmı gelıstırmmee ımkan olacak

öyle mi blmiyordum
Evet canim troid degisik ve dikkat gerektiren bir saglik problemi. Troidi yavas calisan kisilerin beyaz un, seker tuketmemesi gerekiyor. Hele seker ilaveli meyve sulari, gazoz v.b mesrubatlar hic icme. Yogurt, kefir belli miktarda tuketebilirsin ama peynir tuketimini bayagi azaltmalisin. Sporu fazla yuklenmeden yapmali, kendini mumkun oldugunca stresten korumali sakin kalmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…