- 19 Nisan 2017
- 13
- 3
- 1
- 30
Öncelikle merhaba arkadaslar . üni 4. sınıfım ama 2 yıl uzadı okul , bende bu 2 yıl bıterekn açıköğretımden işletme yonetımı okuyup 2 yıllık , memur olmak istiyorum . yani şimdi girersem 2019da mezun olucam , 2020de de sınav kpssye gırecegım . kısacası önümüzde yaz ve bugunlerde bosum . Kilolarım var troidin yavas calısıyormus yenıden kan almaları gerektıgını soyledı doktor , artı kansızlık var sağlık sorunu olarak . eskiden elli kiloydum şuan 63
boyum da kısa 1 55 . mutlu değilim hibir sekılde kılolarımla . Biraz karısık oldu farkındayım ama sonuca bağlayacağım . Boş oldugum ıcın cok sıkılıyorum evde , dısarıyad amutlaka cıkıyorum haftada en az 2 defa ama onun dısında neler yapabılırım vakıt gecırmek ıcın . Zayoflamam için neler onerırısınız . Sıvı dıyetı yapmayı dusunuyorum yanı çorba cacık vesaire , haftada 3 gunde havuza gıtmeyı dusunuyorum . gunluk 1 saatte yuruyus . ZAyıflamak için baska ne yapabılırım , bırde sıkılmamak ıcın gunumu nasıl doldurabılırım , ayırca bır kadın kendını nasıl daha guclu hıssedebılır , olgunluğa nasıl ulasabılır , kendım ıcın neler yapabılrıım . karısık oldu kusura bakmayın ama kafamda sureklı bu sorular donuyor, çok bos yasadığımı hıssedıyorum , bır hayat nasıl doldurulabılır

Son düzenleme: