Ne yapmaliyim

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
merhaba,
En son 21 mayista regl oldum. Adetim 16 gun gecikti. Bir hafta ve 10 gun gectikten sonra Idrar testi yaptim kendim ama negatif cikti. (Ucuz testlerden almistim) hic bu durumda olupta sonrasinda hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Doktora gidip kan testi yaptiramiyorum (pahali)

devlet hastanesi yada sağlık ocağında kan testini ücretsiz yaptırabilirsin

MUTLAKA kan testi yaptır devlet hastaneleri ve sağlık ocağı ücretsiz olarak yapıyor
idrar da çıkmadıysa kanda çıkabilir .

tekrar idrar testi yap. o da mi pahalı ?

16 gün geçmiş. Iki kere yapmışsın biri 7 gün biri 10 gün geçince. yanlis mi anladim ?Bir de şimdi yapsan ? Idrar testinde kandan çok sonra çıkar zaten.
Idrar testi yaptim negatif cikti. Bu konularda cok bilgim yok, yeni evliyim. Idrar testinde cok gec cikma ihtimali var mi.

16 gün geçmiş. Iki kere yapmışsın biri 7 gün biri 10 gün geçince. yanlis mi anladim ?Bir de şimdi yapsan ? Idrar testinde kandan çok sonra çıkar zaten.
Evet dogru. Ucuzlarindan aliyorum testide. Pahalilari var onlarda Epey pahali. Ucuzlarida hassas degilmi acaba diye dusundurdu beni. saglik cok onemli gercekten. Ulkemizim kiymetini cok iyi anliyorum burdayken. Orda olsam aklima bile takmazdim burda kivraniyorum ne yapsam diye.

Eğer hamilelik yoksa bile 16 gün adet gecikmesi var doktora gitmen zaten gerekiyor e gidince kan testi de yaptırırsin zaten gebelik için

Canim bazi insanlarin idrarinda cikmiyor. Mesala Benimde çıkmadı ustelik 3 haftalik hamileyim. Kanda belli oldu.

16 gun gecikmeye ucuzlarinda da çıkar. Yeniden yap testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…