Ne yapmalıyım

dünyadaki tek küçük çocuk sizinki mi? diğer iki çocuğunuz gayet büyük, yardımcı olabilirler küçük çocukla sokağa çıkılmıyor mu? bile isteye eziyet çekmeye gerek yok. ayrıca 3 tane çocuk yaparken eşiniz suçlu ama siz de suçlusunuz. madem böyle bi söylem var ortada en küçüğü neden yaptınız ki? madem yaptınız küçük çocukla gezilmez vs gibi bahaneler üretmeyin. bu adam futbolu bırakıp evde olsa her gün çocuklara bakacak sizi gezmeye mi yollayacak sanıyosunuz? hayır tabi ki. o zaman kendi durumunuza en uygun çözümü bulacaksınız.
Evet haklısınız belki. O evde olunca beni gezmeye göndermeyecek ama ne yaşadığımı anlar belki. Bütün gün 4 duvar arasında birazda o otursun bakalım
Küçük çocukla da gezilir elbet ama çok sıkıntılı oluyor oysa genel kafa dinlemek istiyorum biraz.biraz sessizlik......

Üstelik ben biryere gidelim şunu yapalim dediğimde çocukla ne işimiz var diyen kendi si..
Tek gittiğimiz yer haftalık market alışverişi için hafta da 1 market ve ara sıra da abisinin evi.

Evet haklısınız belki. O evde olunca beni gezmeye göndermeyecek ama ne yaşadığımı anlar belki. Bütün gün 4 duvar arasında birazda o otursun bakalım
Küçük çocukla da gezilir elbet ama çok sıkıntılı oluyor oysa genel kafa dinlemek istiyorum biraz.biraz sessizlik......

çocuğu birine bırakıp çıkın o zaman haftada bir gün. ya kızlarınız ya anneniz.

Küçük çocukla nasıl çıkayım ki.çıktığımda da birşey anlamıyorum daha cok yoruluyorum üstelik. Bende biraz kendi halime kalmak istiyorum. Kafa dinlemek istiyorum. Gittiğim yerde huzursuz olunca evde kalmak daha mantıklı geliyor.
Marlincim merhaba. Konuna uzuldum esine yapabilecegin en guzel hareket onu gormezden gelmek olur.

Benim kizimda 2.5 yasinda cokkk hareketli yerinde durmuyo ama 6 7 kere sehir degistirdik cocukla kendimi asla kisitlayamam. He senin esin bunu da istemiyosa eger kizinla sen biseyler yap.
Mesela biz kizimla haftada bir,iki
ikimiz disari cikiyoruz.
Arkdaslarla toplanti yapiyoruz cocukalr oyun parkinda oynuyo egleniyor, benimde kafam dagiliyo sohbet muhabbet.
Ya da oyun gruplari var ay yas araligina gore onlara gtiriyorum ikimizde egleniyoruz.

Ayda bir kizimi 2 3 saatligine anneme birakip esimle cikiyoruz cok iyi geliyo. Ya da ben alisverise kuafore vs gidiyoruz kendime enerji topluyorum esine illa bagli degilsin. Esin fazla kabarmis seni istemiyodum vs diye kendini hint kumasi saniyo galiba.

17 yıl boyunca çok oturup konuştuk bu konuyu.daha dogrusu anlatmaya konusnaya calistim ama hicbir şey değişmedi.
Ona göre ideal eş kendisi.şimdi den sonra da değişeceğini sanmıyorum aslında. Ama böylede yaşamak istemiyorum ömrümün geri kalanıni.
Nasıl mutlu olunur bu durumda. Ne yapmalıyım

Kendinizi eve kapatmayacaksınız, eşiniz sizi gezdirsin diye beklemeyeceksiniz, aileniz veya arkadaşlarınızla dışarı da mı olmak istiyorsunuz eş götürsün diye beklemeden hazırlanıp çıkacaksınız, eşinize müdana ediyormuşsunuz ona muhtaçmışsınız hissi vermeyeceksiniz, evde olduğu zamanlar kendi gezme planınızı yapıp hazırlanacak tam kapıdan çıkarken hayatım bugün çocuklar sende deyip çıkacaksınız.

O kendi odasına mı kapanıyor, siz de oturduğunuz oda da çocuklarınızla eğlenecek aktiviteler bulacaksınız, onu yok hükmünde sayacaksınız, tamam çocuklarınız için fedakarlıklar yapıyorsunuz, annelik duygularınız ağır basıyor ama unutmayın, o çocuklar sadece sizin çocuklarınız değil, eşinize çocukların sorumluluğunu yükleyin, kendinize zaman ayırın, birkaç saat babaları bakınca birşey olmaz.

Yapmak istediğiniz, özendiğiniz ne varsa yapın, hayatı ötelemeyin, bu hayat bu eşle geçmez diyorsanız da kararınızı verin ve uygulayın.

Adama bu fırsatı sen veriyorsun.ben de görücü usulü evlendim sırf babam uygun bulduğu için hayatımda da başka kimse yoktu ozaman.nisanlaninca eşim bir anevvel evlenmek istediği sabahın köründe aşk şarkıları dinletirdi.neyse evlendikten bir müddet sonra seninkinin dediği şeyleri ima etmezmi.dedimki bak sen de benim hayallerimin erkeği değilsin bir halt ettik evlendik beğenmiyorsun kapı orada bende daha gencim benim vaktimide alma.ogun çektiğim rest 15 yıldır devam ediyor.adam ogün bugundur kuzu oldu ve ne hikmetse beni cok sevdigini anladi.ve ocuklar konusuna gelince babalık görevi yapmak zorunda olduğunu hatırlat

Back
X