Ne yapmalıyım ?

Ya ne biliyim acsam müziği
Rahatsız etsemyani herhangı bır sorumsuz tavrım vs olsa okey derım
Ama kadın kocasını eve gelırken gordugu anda bende bahcedeysem feryat fıyat
Sankı 3 cocukla ortada kalmış
Yırta yırta sokuyor adamı içeri
Çiöek ekiyorum mesela
Yanında bir iki tane aynı jafadan insan
Zor dostum zor
Yanacaklar yılanlar asılacak o sackardan falan fistan
Tuhaf tuhaf bagırarak bır muhabbet biçimi
Bu ne terbiyesizliktir
Size yapin demiyorum ama ben olsam
Bunu duydugum anda isimi gucumu birakir hayirdir diye bagirarark ustune giderim
Yuzd3 bir milyon eminim ki korkudan kacacak delik arayacaktir

Bu ne terbiyesizliktir
Size yapin demiyorum ama ben olsam
Bunu duydugum anda isimi gucumu birakir hayirdir diye bagirarark ustune giderim
Yuzd3 bir milyon eminim ki korkudan kacacak delik arayacaktir
Ya hamileyim
Kendide cırjef bırsey gorsenız hak verırsınız
Cıkıssam emınım kavfaya tutusacak

Yeni master alanımız bu olacak galiba :)
Evet ama nekadar tuhaf
Herkesin kocası var,buldumcuk bunlar galiba,etrafta bir kadın gördüler mi “aha kocamı alacak galiba”diye mi düşünüyorlar.yani yan taraftaki komşu kadın niye benim kocama göz koysun? Kafese koy ozaman senin sümüklü kocanı kim ne yapsın
Aklıma başka sebep gelmiyor,kıskançlık büyük ihtimalle

Evet ama nekadar tuhaf
Herkesin kocası var,buldumcuk bunlar galiba,etrafta bir kadın gördüler mi “aha kocamı alacak galiba”diye mi düşünüyorlar.yani yan taraftaki komşu kadın niye benim kocama göz koysun? Kafese koy ozaman senin sümüklü kocanı kim ne yapsın
Aklıma başka sebep gelmiyor,kıskançlık büyük ihtimalle

Tabi ki.
Muhtemelen kadın evinde de mutsuz istediği ilgiyi alakayı da tam göremiyor adamı kısıtlıyor.
Konu sahibini de tehlikeli görüyor kocasını koruyor sözde.
Kendi kalbindeki kişiliğindeki kötülükleri karşı tarafta da var sanıyor.
Umarım tükenirler.

Takmamaya devam et . Kesinlikle haklısın kendi mülkünde nasıl istersen öyle gezerken.
Güvenmediği adamla nasıl hayat geçirmeye çalışıyor acaba ?
Çok sinir ederse sende onun duyacağı zaman ya arkadaşınla yada telefon da konuşurken "insanlar kendi evinde Bike rahat bırakmıyor resmen taciz ediyorar kendini bilmezler vs tarzında konuşur" belki anlar demeyi isterdim de anlamaz
Ama en azından yaptığının aynısını yaşasın

Çiöek ekiyorum mesela
Zor dostum zor
Bitişik bahçeli evde ne işi varmış o zaman? Böylesine bahçede üstsüz güneşlenen komşu lazım, görecek o zaman yılanları. Kapansın mağaraya kimseyi görmesin, ne hadsiz insanlar var ya.

Bunlardan rahatsiz olacaksa bitisik nizam evde ne isi var?

(Kendim de 1 yil gibi oyle bir yerde yasadim bence cok zor ve hic hos degil. Ama bu kimsenin sucu degil. Rahat edemeyen bendim. Ben tasindim, kimseye satasmadim.)

İyi günler kızlar
Kısa tutmaya çalışacağım ne kadar becerebilirim emin değilim .
Buraya yeni taşındım , kendi evim .
Müstakil şu bahçeli yan yana olan dubleks daireler gibi düşünün. Ezelden beri komşuluk ilişkilerini seven biri değilim .
Her neyse dediğim gibi bu sitede evler yan yana ve herkesin kendi bahçesi , yeşilliği var .
Bahçem de bir masam var arkadaşlarımla yemek yediğim , kahvaltı ettiğim , eşimle köpeğimle zaman geçirdiğim vs .
Yani zamanımın çoğu bahçe de geçiyor.
Bulunduğum sitede , yan dairem de bir kadın var benle aynı yaşlarda .
Sanırım benim bahçede geçirdiğim zamandan çok rahatsız .
Yani artık zorla gözüme sokar oldu .
Kocası gelirken zorla eşini tutup içeri sokması , bağıra bağıra niye kafan o tarafta hep diye eşine çıkışması ve ben geçerken arkadaşlarıyla sürekli açık-kapalı muhabbetleri yapması bağıra bağıra beni çok rahatsız ediyor .
Patlama noktamdayım .
Kimse için kendi alanımdan , malımdan mülkümden veya arazimde geçireceğim zamandan feragat edemem .
Üzerime mi alınıyorum diye çok düşündüm ama artık emin oldum .
Şimdi yine tekrarladığında çıkışsam çirkef biri belli tartışma çıkacak .
Ve ben mahalle kavgasına dönüştürmek istemiyorum bunu .
Absürt giyinen biri değilim
Öyle olsam dahi o insanın buna tek kelime laf etme hakkı yok , olamaz .
Ben ne yapmalıyım ?
Fikir istiyorum , huzurum kalmadı .
Takmamaya devam mı etmeliyim

Ben olsam sakin sakin “bana şunları şunları yaptınız. Yaptığınız şey psikolojik baskı ve bu yasalara aykırı” derdim. Tartışmaya başlayınca “tartışmak istemiyorum, devamı halinde haklarımı arayacağım” deyip yanından giderdim.

Tekrarladığında da bir avukat aracılığıyla noterden ihtarname çektirirdim. Yapılanları tarih tarih, saat saat belirtir, “müvekkilime yapılan psikolojik baskının son bulmasını aksi halde yasal yollara başvurulacağını” yazdırırdım.

Gerekirse ve avukat tavsiye ederse öncesinde bahçeye kamera taktırıp yaptıklarını, söylediklerini kayıt altına alırdım. Bu tür bir kayıdın özel hayatın ihlali olacağını sanmıyorum. Sonuçta sizin bahçeniz, istediğiniz şeyi kayıt altına alırsınız. O sizin duyacağınız ve kayıt edilebilecek şekilde konuşuyorsa bu onun problemi.

İyi günler kızlar
Kısa tutmaya çalışacağım ne kadar becerebilirim emin değilim .
Buraya yeni taşındım , kendi evim .
Müstakil şu bahçeli yan yana olan dubleks daireler gibi düşünün. Ezelden beri komşuluk ilişkilerini seven biri değilim .
Her neyse dediğim gibi bu sitede evler yan yana ve herkesin kendi bahçesi , yeşilliği var .
Bahçem de bir masam var arkadaşlarımla yemek yediğim , kahvaltı ettiğim , eşimle köpeğimle zaman geçirdiğim vs .
Yani zamanımın çoğu bahçe de geçiyor.
Bulunduğum sitede , yan dairem de bir kadın var benle aynı yaşlarda .
Sanırım benim bahçede geçirdiğim zamandan çok rahatsız .
Yani artık zorla gözüme sokar oldu .
Kocası gelirken zorla eşini tutup içeri sokması , bağıra bağıra niye kafan o tarafta hep diye eşine çıkışması ve ben geçerken arkadaşlarıyla sürekli açık-kapalı muhabbetleri yapması bağıra bağıra beni çok rahatsız ediyor .
Patlama noktamdayım .
Kimse için kendi alanımdan , malımdan mülkümden veya arazimde geçireceğim zamandan feragat edemem .
Üzerime mi alınıyorum diye çok düşündüm ama artık emin oldum .
Şimdi yine tekrarladığında çıkışsam çirkef biri belli tartışma çıkacak .
Ve ben mahalle kavgasına dönüştürmek istemiyorum bunu .
Absürt giyinen biri değilim
Öyle olsam dahi o insanın buna tek kelime laf etme hakkı yok , olamaz .
Ben ne yapmalıyım ?
Fikir istiyorum , huzurum kalmadı .
Takmamaya devam mı etmeliyim

Aklıma bir fikir daha geldi. Kapısına bir tabak kurabiyeyle gidip, ayak üstü sohbet edip. “Ya ben de bu evde oturmaktan biraz huzursuzum. Evler çok dip dibe. Huzursuz hissetmeye devam edersem, evi bir akrabama satıp gideceğim. Geçen ay gelmişti, görmüşsünüzdür belki. Kendisi manken fotomodel. O çok rahat bir kızdır, benim gibi huzursuz olmaz. Evi çok beğendi. Ama inşallah huzursuzluğum devam etmez de başka ev alıp gitmem, yoksa size yazık, bahçede güneşlenirler, kakkara kikkiri parti yaparlar” vs diyebilirsiniz.

Bahçe filesi gerdirin araya mümkünse. İnternette bile satılıyor. Hem hava da geçirdiği için sorun olmaz. Yönetime sorunu anlatıp bahçe filesi için izin alabilirsiniz

Çiöek ekiyorum mesela
Zor dostum zor
hadsizler.. Kim oluyolarmış da bu kadar emin konuşuyolar. Bu yılan dilleriyle o dillerinden onlar asılmasın da..

Şimdi diğer yorumlarınıza baktım da çevrelemek istemiyormuşsunuz bahçenizi. Haklısınız. Ama bir seçim yapmak zorundasınız. Ya bu kadının yüzünü göreceksiniz ya da çevreleyeceksiniz bir şekilde. Ben de daha önce böyle bir evde oturmuştum. Az çok tahmin edebiliyorum hissettiklerinizi

Tabi ki.
Muhtemelen kadın evinde de mutsuz istediği ilgiyi alakayı da tam göremiyor adamı kısıtlıyor.
Konu sahibini de tehlikeli görüyor kocasını koruyor sözde.
Kendi kalbindeki kişiliğindeki kötülükleri karşı tarafta da var sanıyor.
Umarım tükenirler.
ayy sen benim komşum olsan kocamı itekler en önden ben izlerim :)) ne güzellik maşallah yaa..

Görmezden gelin. Konuşursanız ya da farklı bir tepki verirseniz baya çirkeflik yapar gibi geldi bana. Siz hiç aldırmayın, ne yapıyorsanız devam edin. Siz bahçeli evi yaşamak için aldınız sonuçta.

Yurtta benzer şeyler bizim de başımıza geldi. Balkona astığımız çamaşır bile şikayet edilmişti yurt yönetimine, karşı apartmandan bir hanımefendi tarafından. Kendi kocasının sapıklığını bize bağlıyordu kadın. :oha: Hatta balkona masa sandalye attık diye bile şikayet etmişti. Zamanla alışır o da. Baktı sizden tık yok, çenesini kapatır bir süre sonra.

Zaten sevmiyormuşsunuz komşuluğu, en iyisi araya duvar örmek yada ağaç dikmek. Bir şey deseler de demeseler de daha rahat bu şekli bence.

Ay birde kocası size bakarken tartışın tartışacaksınız. Hem adamın gözle tacizine uğrayın hemde suçlu olun, oldu.

Back
X