Ne yapmalıyım ?

Cırkef bırı zaten belli
Yoksa dayanamaz konusurdum kızlar
Ama ben aa demeden saldırıya gecer sonra bırbırımıze gırerız
Sac basta kavga etmek istemıyorum kimseyle
Sankı onun yer elması kepçük kocasına kaldım
Hamileyım goruyor bundanda utanmıyor cehalet fakiri
Hiç yokmuş gibi davran
Konuşur konuşur susar elbet bıkacak birgün
Onun amacı sana çatmak,söylediği lafları senin duyduğundan emin olmak istiyor ki içini boşaltsın
Sen sustukça görmedikçe o daha çok delirecek
Belliki sümüklü kocasını kapacak biri diye korkuyor
Ya bazı kadınlar öyle belli ediyor ki kıskançlığını niyetini,yolda yüzüne tükürmezsin adamın,ama adamı gelip sanki kapacaklar diye tetikte bekleyip kin tutarlar karşı kadını
Kim ne yapsın senin pis mi sümüklümü leş mi ne olduğu belirsiz kocanı

İyi günler kızlar
Kısa tutmaya çalışacağım ne kadar becerebilirim emin değilim .
Buraya yeni taşındım , kendi evim .
Müstakil şu bahçeli yan yana olan dubleks daireler gibi düşünün. Ezelden beri komşuluk ilişkilerini seven biri değilim .
Her neyse dediğim gibi bu sitede evler yan yana ve herkesin kendi bahçesi , yeşilliği var .
Bahçem de bir masam var arkadaşlarımla yemek yediğim , kahvaltı ettiğim , eşimle köpeğimle zaman geçirdiğim vs .
Yani zamanımın çoğu bahçe de geçiyor.
Bulunduğum sitede , yan dairem de bir kadın var benle aynı yaşlarda .
Sanırım benim bahçede geçirdiğim zamandan çok rahatsız .
Yani artık zorla gözüme sokar oldu .
Kocası gelirken zorla eşini tutup içeri sokması , bağıra bağıra niye kafan o tarafta hep diye eşine çıkışması ve ben geçerken arkadaşlarıyla sürekli açık-kapalı muhabbetleri yapması bağıra bağıra beni çok rahatsız ediyor .
Patlama noktamdayım .
Kimse için kendi alanımdan , malımdan mülkümden veya arazimde geçireceğim zamandan feragat edemem .
Üzerime mi alınıyorum diye çok düşündüm ama artık emin oldum .
Şimdi yine tekrarladığında çıkışsam çirkef biri belli tartışma çıkacak .
Ve ben mahalle kavgasına dönüştürmek istemiyorum bunu .
Absürt giyinen biri değilim
Öyle olsam dahi o insanın buna tek kelime laf etme hakkı yok , olamaz .
Ben ne yapmalıyım ?
Fikir istiyorum , huzurum kalmadı .
Takmamaya devam mı etmeliyim
peki sizi anlayacak mı?
bu açık kapalı mevzularını geliştirmeyen hala kavga sebebi yapmaya çalışan evli hamile bir bayandan bulunmaz kocişini göyaa kıskanan hem cinsimiz sizin akıl seviyenize ulaşmaya çalışması
edep ahlak kuralları içinde toplum içinde yaşamayı ögrenebilecek mi?
ben olsam yedi veren sarmaşık gül den tutun da yasemin mi dikmezdim lavanta dan set mi yapmazdım yeter ki içi pis kokan insanın görmemek adına bunları yapardım kavga etmekden daha kolay

:))))
Bitişik olması değil ki sorun olan, aynı tavrı karşılıklı balkon, teras olanlarda yaşıyor, şimdiki evim dubleks daire, karşımda bina var, havalar güzel diye terasa çıkıyoruz, sonuçta teras benim ama öyle olmuyor işte daha eşimle çıkarken karşı binadaki birkaç kadın balkondalarsa kaçışıyorlar, adamla terasta uygunsuz birşey yapmıyorum, eşim desen zaten binalara gözünü dikip bakan bir adam değil, 2 nefes alıp bir çay kahve içeceğiz alt tarafı :-)
Eşim ilk başlarda çok huzursuz oluyordu, çıkmasak kullanmasak mı terası diye, kendi evimde neden içeriye kapanayım ki, kullanıyorum, kullanıyoruz.
Kullanacaksınız tabi ki. İşte o rahasız olanlar sağdan soldan balkon teras bahçe gören evlerde otrumasınlar madem diyorum. Rahat ederler.:KK45:

Boyle bir sey dusunebilirsiniz

Eklentiler

• images (20).webp
    images (20).webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 64
Back
X