ne yapmalıyım ?

vazgeçmek mi rest çekmek mi ?

• vazgeç

OY: 27 90,0%
  • rest çek

OY: 3 10,0%

• Ankete Katılan
    30

nur02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
19
-1
36
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim ama üye olmadığım bir sayfaydı ta ki benimde soracak bir konum oluncaya kadar ..
ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 35 daha önce evlenmiş ve eşi vefat etmiş bir erkek çocuğu var 10 yaşında 8 aydır sevgiliyiz birbirimizin herşeyini en dürüst şekilde birbirimize anlattık aramızda hiç bir zaman yalan olmadı oğluylada aynı şekilde çok seviyoruz birbirimizi ne zaman evleniceksiniz diye bile soruya hatta bizimle çeyiz için bişeyler bile bakıyo hatta :) sorun ilişkim veya çocuk değil biz üçümüz süperiz gerçi ileride problem illaki yaşanıcaktır ama zaten ben bunları bilerek seçtim . bundan yaklaşık 3 hafta önce falan annem babama bu konuyu anlatmış kızımızın hayatında biri var daha önce evlenmiş çocuğu varmış vesaire tepkisi tabiki olmaz baban yaşında sen böyle birine mi laiksin benim bi tane kızım var hizmetçi mi olucaksın , sana ne diycek insanlar neden bekar biri değilde o falan gibi konuşmalar ve bana bu iş kesinlikle olmaz bi daha da bu konu açılmamak üzere kapandı ayrılacaksın dedi . tabiki biz ayrılmadık hala devam ediyoruz bir kerede erkek arkadaşım konuşmayı deniycek babamla ama ben hiç umutlu değilim olmaz diyecektir kesin . napıcam bilmiyorum ailemi uzmek te istemiyorum kendimi sevgilimi ve o çocuğuda bilmiyorum napıcağımı vazgecmek istemiyorum kaçmakta istemiyorum bilmiyorum açıkçası belki böyle bi ilişki yaşayanınız vardır yada mantıklı bir yaklaşımı olan , şimdiden teşekkür ederim.

çok gençsiniz yapmayın lütfen eminim karşınıza daha hayırlı kısmetler çıkacaktır. ailenizide arkanıza aldığınıza değecekmi hem.

Baban hakli
13 yas buyuk ve cocuklu bir adam sana gore degil..

Adam mi kalmadi memlekette?

Cocugu illa ki sorun olur

Sakin evlenme babani dinle

Ya da evlen sonra buraya konu acarsin nasil olsa;)

Sen 35 yaşında genç ve güzel bir kadın olduğunda çocuk 21 yaşlarında genç bir delikanlı olacak neredeyse şu anda siz ve sevgiliniz gibi, eğer evlenirseniz eşiniz de 50 sine merdiven dayamış olacak. Garip bir durum değil mi sence de? Hadi bütün bunlar bir kenera 22 yaşındayken evlilik düşüncesi bile yanlış. Eğer o sizi gerçekten sevseydi, sizden kendisi ayrılırdı, gençliğinizi yakmazdı. Babanız haklı.

Sen 30 yasinda olursun o 45 olur dert degil ama sen daha 22 iken onun 35 olmasi dert. Neden mi sen daha hayatinin basindayken ve icin kipir kipir kanin deli akarken o adam herseyi gormus gecirmis ve artik yasi oturmus. Evleneceksen bile 25 yasina kadar mutlaka bekle derim. Yoksa ilerde cok pisman olursun.

Babanızı dinleyin...

Size uygun birini bulun,
sizinle aynı heyecanları yaşayacak birini...

Şimdi değilsede,ileride sorunlar çıkacağını düşünüyorum...

Sen bilirsin
Hiçbirimiz burada seni annen baban kadar sevip düşünmeyiz
Onların sana verdiği tavsiyeyi dinlemiyorsan kimseyide dinleme zaten

Insan ailesinin onayladigi ile bile yeri gelip neler yasiyor bin pisman oluyor. Hele ki ailen onaylamiyorsa...

22 yaşındasın. evlenmek istiyorsun. evlenmek istediğin adam 35 yaşında ve 10 yaşında da bir oğlu var. hiçbir denklik yok. şimdi başında kavak yelleri flört tatlı gelir ama yarın öbürgün bir evin bir eşin ve 10 yaşındaki bir çocuğun sorumluluğu fazlasıyla ağır gelecek. çünkü daha 22 yaşındasın!

İki tane tanıdığım aynen sizin gibi 13 yaş büyük ve çocuklu biriyle evlendiler..20 li yaşlardaydilar.birisi evlendi iki çocuğu oldu ama sonrasında diğer çocuğun sorumluluğu ağır geldi,şiddetli geçimsizlik filan boşandı.digeride bosanmadi daha beterini yaptı o kısmı soylemeyim..yani anne baba sözü dinleyin.gercekten sorun oluyor.birde şu var,bu adam sizin pesinizde çok koşar.elde etmek için herşeyi yapar.gencecik bir kizsiniz.ikinci yüzünü saklar bence yol yakınken vazgeçin.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim ama üye olmadığım bir sayfaydı ta ki benimde soracak bir konum oluncaya kadar ..
ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 35 daha önce evlenmiş ve eşi vefat etmiş bir erkek çocuğu var 10 yaşında 8 aydır sevgiliyiz birbirimizin herşeyini en dürüst şekilde birbirimize anlattık aramızda hiç bir zaman yalan olmadı oğluylada aynı şekilde çok seviyoruz birbirimizi ne zaman evleniceksiniz diye bile soruya hatta bizimle çeyiz için bişeyler bile bakıyo hatta :) sorun ilişkim veya çocuk değil biz üçümüz süperiz gerçi ileride problem illaki yaşanıcaktır ama zaten ben bunları bilerek seçtim . bundan yaklaşık 3 hafta önce falan annem babama bu konuyu anlatmış kızımızın hayatında biri var daha önce evlenmiş çocuğu varmış vesaire tepkisi tabiki olmaz baban yaşında sen böyle birine mi laiksin benim bi tane kızım var hizmetçi mi olucaksın , sana ne diycek insanlar neden bekar biri değilde o falan gibi konuşmalar ve bana bu iş kesinlikle olmaz bi daha da bu konu açılmamak üzere kapandı ayrılacaksın dedi . tabiki biz ayrılmadık hala devam ediyoruz bir kerede erkek arkadaşım konuşmayı deniycek babamla ama ben hiç umutlu değilim olmaz diyecektir kesin . napıcam bilmiyorum ailemi uzmek te istemiyorum kendimi sevgilimi ve o çocuğuda bilmiyorum napıcağımı vazgecmek istemiyorum kaçmakta istemiyorum bilmiyorum açıkçası belki böyle bi ilişki yaşayanınız vardır yada mantıklı bir yaklaşımı olan , şimdiden teşekkür ederim.
Yani eve hizmetçi cocuga dadi.Sen de daha 23 yaşında 8 aydır tanıdıgın ınsanlara kul köle.Adi üstünde sevgili biri gider başkası gelir.Adam da gercekten ufacık kızı kapmış.

Ailenin onayi bence cok da muhim degil de, es adayinizla aranizdaki yas farki cocukla aranizdaki yas farkindan daha fazla farkinda misiniz... Arada cocuk olmasa tamam da yine, cocuk gercekten buyuk. Bence mutsuz olursunuz genc yasinizda.

22 yasindaki bir kadinin 35 yasinda cocuklu adamla evlenmesinin hicbir mantigi yok

Kizim gelip bana bunu soylese terlikle kovalarim ( ki siddete ne kadar karsi.oldugumu bu platformda herkes bilir)

Kendine bunu sakin yapma
Henuz cok gencsin , cok kucuksun

Seninle aynı heyecanları paylaşacak biriyle hayatını birleştirmen daha iyi değil mi ?
İlk söz nişan düğün telaşları, ilk çocuk heyecanı bunları ilk kez birlikte yaşayabiliceğin birisi daha iyi olmaz mı?
Ama ille de kararlıysan babanı o ikna etsin, o konuşsun kendini ifade etsin.
23 yaşında sözlü biri olarak söylüyorum bunları, sözlümle yaşadağmız bu düğün telaşı o kadar güzel ki.
Böyle şeylerden kendini mahrum etme, belki çok iyi bir adamdır ona lafım yok ama dengin değil bence.
Ve tam yeni evliyken o evin içinde 10 yaşındaki bir çocuğun sorumluluğu ağır gelebilir size.. Çocuğun hiç bir suçu yok ama siz kendini kötü hissedebilirsiniz, hele bide yarın öbür gün sizinde bir çocuğunuz olduğunda asıl sorunlar o zaman başlar diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun..

Back
X