ne yapmalıyım ?

vazgeçmek mi rest çekmek mi ?

• vazgeç

OY: 27 90,0%
  • rest çek

OY: 3 10,0%

• Ankete Katılan
    30
çocuk dışında tüm ilkleri benimle yaşıyor diyebilirim düğünü nişanı olmamış sadece kısa bir sevgililik dönemi eşinin birde cocuğu varmış ve çocuğa kıyamadığı için evlenmişler başka birinin çocuğuna babalık etmiş yani sonra ikisinin bir çocuğu oluyo zaten , ilişki olarak herşey çok güzel hiç bir sorun yok çok iyi birisi anlayışlı nazik herşeyi görmüş birisi evet belki benden daha tecrübeli olucak benim kadar heyecanlanmayadabilir bilmiyorum ama seviyorum , tek sorun babamın tanışmak dahi istemeden kestirip atması bi daha da hiç noldu naptın diye sormadı ayrıldım sanıyo heralde , napıcağımı nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum açıkçası..

Ben normalde evlenip ayrılmış insana olmaz derim ancak annesi olmayan bir cocukla aynı evde yasayacaksan kendi çocukların olduğunda onu ayirma ne demek hizmetçi olmak sonuçtaallahın takdiri adam yanlış yanlış şey yapmamis ki boş anda anlarım anlarım

22 yaşındasın,çıkacağın bu yol o kadar yanlışki.
Dengin birini bulmak varken....
Ama şimdi aşktan gözün görmüyor.
Çocukla da iyiyim diye düşünüyorsun.
2sene sonra ergenliğe girdiğinde yine böyle düşünecek misin?
Hem neden?
Hiç mi heveslerin hayallerin yok.

35 yaşında çocuklu adam olup da 22 yaşındaki kıza bakan biri de hiç güvenilir gelmez bana açıkçası.
Kötü laf söylemeyim ama yanlış bana göre.

Babanı dinle.

Ben normalde evlenip ayrılmış insana olmaz derim ancak annesi olmayan bir cocukla aynı evde yasayacaksan kendi çocukların olduğunda onu ayirma ne demek hizmetçi olmak sonuçtaallahın takdiri adam yanlış yanlış şey yapmamis ki boş anda anlarım anlarım
aynen öyle sonuçta kanserle uzun süreli bir mücadele ediliyor ve vefat ediyor 4 senedir çocuğuyla kendisi ilgilenmiş herşeyi bilen anlayan şımarık olmayan anne lafını bile hiç açmayan bir çocuk anneler gününde bana çiçek toplayıp anneler günün kutlu olsun diyerek sarılan bir çocuk , en çok ta ona üzülürüm olumsuz olursa bişeyler

22 yas evlilik icin cok erken. Ama en cokta 10 yasindaki bi cocuga annelik etmek icin erken. Bence babani evlenmeniz icin degil kendini bu yanlistan dönmen icin ikna etmelisin. Emin ol ayrılınca daha az üzülür zarar görürsün.

22 yaşında gencecik kızsın, 35 yaşında evlenmiş boşanmış çoluklu çocuklu adamı nerden buldun?
Umarım ilerde pişman olmadan ailenin haklı olduğu gerçeğiyle yüzleşirsin .
35 yaşında adamın seninle ne işi var onu da anlayabilmiş değilim.
Ay gelmişsin bide güle güle anlatıyorsun toz pembe hayaller alemindesin.
Gerçek hayat sandığın gibi masallar diyarı falan değil sevgili polyannacığım, evlilik de öyle.
Şu şartlarda yarın birgün evlendim pişmanım diye burda konular açıp ağlaman yakındır bu kafada gidersen.
O babanın kalbine inmeden adam bişeyler yapabilse de aklını başına getirebilse keşke.
Yok ben bu kumarı oynayacağım diyorsan buyur ama sonun hüsran bunu bil.
Herkes gitsin dengini bulsun .

Son düzenleme:
asıl sorum zaten babamı nasıl ikna edebilirim di
Babani degil kendini ikna et bu isin yanlis olduguna?

Baban hakli.

Ama sen kararlisin evleneceksin

Evlen de gor bakalim evlilik nasil birseymis.

Hele ki senden 13 yas buyuk 10 yasinsa cocuklu bir adamla.!!!

Resmen pollyannacilik oynuyorsun
Evlenince gozun acilir ama gec olur

Nerdeyse ergenliğe gırecek çocuğu bıle var adamın ya hadi siz genclık aklı hevesı aşkındasınız da adam ne kadar akıllı gencecık kızı oğluna bakıcı yapacak ,yol yakınken ayrıl babanın dinle şimdi ağla ,bırkac sene sonra düşüncelerin çok çok degısecek. Ya kendı çocuğumuza bıle yeri gelıyor tahammül edemıyoruz, gencecik yasında bırak aynı heyecanları ilk kez beraber yasayacagın bırıni al hayatına

Bence sen iyi degilsin arkadaşım kendine gel abdest al namaz kıl besmele cek, aileni dinle pişman olmazsın,ama dinlemezsen seni buralarda görücez,o yüzden daha gençligimizin başındayız,zararın neresinden dönersek kardır...

Su an sana herşey çok güzel geliyor ...
Belki sevgilin çok iyi birisidir .
Belki seni çok seviyordur...
Belki belki belki..
Biz bunlari bilemeyiz ..
Eğer ki kendisi ile evlilik düşünüyor isen de lütfen bunun için en az 4 yıl bekle...
8 aylık bir ilişki için evlilik çok erken .
Özellikle böyle bir durum için .
Lütfen anne babani karşına alma , yanına al ..

Duygulardan çok mantıklı karar vermen gerek bence,22 yıllık evliyim eşimin 2.evliliği ,eşi vefat etmiş ayrıca evlendiğimizde 7 yaşında bir kızı vardı .Şimdi kızı 29 yaşında ve halen bizimle yaşıyor .Benimde 20 yaşında bir oğlum var.Eşimle aramada 13 yaş farkı var,çok iyi bir insan.ne kadar dikkate alırsın yazdıklarımı bilmem ama tecrübelerime dayanarak hayatını bu kadar kolay harcama derim.Keşke zamanında beni de uyaran birileri olsaydı

Back
X