- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
kızlar düğünüme 1 ay kadar kaldı iki düğünüm olacak ve iki gelinlik yaptırıyorum ta kasım ayında başladım provaya ama elde gelinlik yok öyle mutsuzum ki istediğim hiç bir şey yapılmamış gelinlikler yarım yamalak ve paraları verildi üstüne üstlük oraya güvenip bindallım ve kınada giyeceğim bir elbiseyi de bayağı para verip aldım. boy ölçüsü alındı yapıldı denildi bende o gün onları teslim aldım nasılsa boyunu almışlardır diye memleketime götürdüm bi giydim upuzun bindallının boncukları falan döküldü daha giyemeden.
Birde bindallıyı alırken delinmişti tülü onu diktiler bir şey olmaz falan diye ben bunu geri veremezmiyim ya içime dert oldu sonuçta boyu da kesilmemiş hiç bir işlem yapılmamış ve kendileri yırttı yani be daha teslim almamıştım. Çok moralim bozuk uyku uyuyamıyorum gelinliklerim ortada yok elbise üstümde anormal duruyor bindallı deseniz boyu uzun ne yapacağım bir akıl verin ne olur
Birde bindallıyı alırken delinmişti tülü onu diktiler bir şey olmaz falan diye ben bunu geri veremezmiyim ya içime dert oldu sonuçta boyu da kesilmemiş hiç bir işlem yapılmamış ve kendileri yırttı yani be daha teslim almamıştım. Çok moralim bozuk uyku uyuyamıyorum gelinliklerim ortada yok elbise üstümde anormal duruyor bindallı deseniz boyu uzun ne yapacağım bir akıl verin ne olur