- 12 Mayıs 2017
- 205
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Yo hızlı güncellesin o bile bi şekilde kabul edilebilir zaten :) Sorun bizi bir süre bir arada idare etmesi ve hanım efendiyle evlilik yolunda ilerlerken benimle görüşmeye çalışması, bana geçmişte çekildiğimiz fotoğrafları atıp, beni özlediğini söylemesi.Sen bilirsin ama ben olsam uğraşmam.
Yani bu işler belli olmuyor.
İnsanlar hayatlarını çok çabuk değiştirip güncelleyebiliyor.
Bu tip insanların iki kişiyi aynı anda idare etmesinin bile sebepleri çıkabilir.Yo hızlı güncellesin o bile bi şekilde kabul edilebilir zaten :) Sorun bizi bir süre bir arada idare etmesi ve hanım efendiyle evlilik yolunda ilerlerken benimle görüşmeye çalışması, bana geçmişte çekildiğimiz fotoğrafları atıp, beni özlediğini söylemesi.
O kafadaki insanin cani zaten skilir siz merak etmeyin :) allahin adaleti en güzeli süphesiz :)İkimizi de kandırdığıyla mı kalsın yani hanımlar, hiç mi canı sıkılmasın?
Ben de savunma psikolojisiyle çirkinleşebileceğini kırıcı olabileceğini tahmin ediyorum açıkçası. Sadece çevirdiği dolaplarn gizli kalmadığını bilsin ve kötü hissetsin istemiştim ama şu an olayın ateşiyle mi düşünüyorum, bunu yapmam beni nasıl gösterir emin olamadım.Bir de adam derse ki; "takıntılı bu kız ya bana kafaya taktı,bir iki görüştük diye evlenecez sandı,ne işim olur onunla" diye kendini aklarsa daha çok üzülürsün.
Ona şüphe yok, hayırlısı olsun... teşekkür ederim :)O kafadaki insanin cani zaten skilir siz merak etmeyin :) allahin adaleti en güzeli süphesiz :)
İkimizi de kandırdığıyla mı kalsın yani hanımlar, hiç mi canı sıkılmasın?
Merhaba hanımlar, önceki gün bir konu açmıştım merak edenler göz atabilirler. Kısaca bahsetmem gerekirse 5 aylık bir ilişkimin olduğu erkek arkadaşım ayrılıktan kısa bir süre sonra biriyle sözlenmişti, ben de 4,5 ayda ne bu hız diye üzülmüş ve hayal kırıklığına uğramıştım.
Bu konuda kafamda bazı soru işaretlerinin asılı kalması beni dönüp dönüp bunu düşünmeye itiyor ve bu konuyu ardımda bırakmama engel oluyordu. Bu yüzden çok da gurur duymadığım bir şey yaptım ancak pişman da değilim, sözlendiği kişiye sahte bir hesapla instagramdan takip isteği gönderdim. Hanım efendi aynı günün akşamında -sağ olsun- kabul etti.
Gördüm ki kızla bizim ilişkimiz başlamadan evvel bir ilişkileri varmış. Ayrı şehirlerde iken ayrılmışlar ve bizim ilişkimiz başlamış.
Biz ekim gibi ayrılmıştık, bey efendi şubata kadar özlem mesajlarını sürdürmüştü ve haziranda da söz fotoğraflarını paylaştığından haberdar olmuştum. Meğer o tarafın kronolojisi ise, ekimde evlilik teklifi (yani birkaç günde evlilik teklifi edilmeyeceğine göre muhtemelen hanım efendiyle bir süre de birlikte idare edildik) mayısta söz şeklindeymiş.
Yani çok büyük ihtimalle ben de ihanete uğradım, ve hanım efendiyle evlilik yolunda ilerlerken bana da beni sevdiğine ve özlediğine dair mesajlar attı, görüşme organizasyonları yaptı. Şanslıymışım ki bu organizasyonlar gerçekleşmedi.
Şimdi... ben bu durumda ne yapmalıyım?
İçimden geçen “bana bunu nasıl yaparsın” diye öfke kusmak kendimi küçük düşürmek değil. Ama “oh yaptım yanıma da kar kaldı sefam olsun” gibi düşünebilmesini, hanım efendiye ve bana baktığında “iki saf” görmesini de istemiyorum. Bu sebeple yalnızca, “olanlardan haberdarım ve sen bi zavallısın” konuşması yapmak istiyorum.
Hanım efendinin böyle bir durumu bilmeyi hak ettiğini düşünüyorum ama bu konuda bir şey yapmayı asla düşünmüyorum. Umarım Allah başka yollarla haberdar eder ya da malum kişiyi ıslah eder.
Sizce malum kişiyle 2 üst paragraftaki konuşmayı yapmam hata mı olur? Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler.
normalde bu tür insanlrla uğraşmaya değmez diyorum ama cidden insanın içi soğmuyosa bişey yapmak lazım.
ben olsam o hanımefendiye ekran görüntüleri fln atardım. açık açık niyetimi yazardım. sonra da sahte hesabımı silerdim.
benim bi eski sevgilim vardı. bana yalan söylemişti. hiç uğraşmadım. ama baktım o mutlu ben ise hala tökezliyorum. sinirimi de biterden çıkarıcam ya, onu baya rezil ettim :)
artık içim rahat gggagsg
Valla ben asıl davranamam bildiğin ağızlarına ederim eski sevgilime değil de yeni nişanlısına mesaj atarım durum böyle böyle ikimizi de idare etmiş diye kesinlikle koza soylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?