Ne yapmaliyim

tubish_19

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
632
259
323
31
Merhaba arkadaslar,

25 yasindayim nisan ayinda cok guzel giden bir birlikteligim vardi. Fiziksel ozelliklerimden dolayi terk edildim ama yikildim. Cunku evlenme teklifi etmisti. Herseyimiz tamamdi mutluyduk neyse bianda terk edilince yikildim agladim gunlerce dogumgunum geldi dedim kesin arar cunku aramadi ogun kendime dedim birdaha kimseye deger vermiyceksin ondan sonra yavas yavas unuttum bugun aramis telefonum sarjdaydi sonradan gordum sizce aramalimiyim geri? Agzima geleni saymak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum ama bi yanimda engelle diyor . Siz olsaydiniz napardiniz?

evlenme teklif ederken fiziksel özelliklerinizi bilmiyormuydu?
ben olsam dönmem.

Bu sebeple terk etmiş sizi. Kesinlikle dönmezdim. Yarın öbür gün Allah korusun bi yerime bi şey olsa boşar gider.

Beni terk edenin bırak çağrısına dönmeyi ona içimi dökmeyi yüzüne dahi tükürmem o derece alakamı keserim

aylarca aramaz sormaz sonra gelir bir merhaba der ve yine o kazanır.
dayanabileceksen arama.yine terkeder yikilirsin.alistinsa yokluğuna engelle sığırı

Fiziksel özellikler ne birdenbire değişen? Umarım bekaret gibi bir şeyden "fiziksel özellik" diye bahsetmiyorsunuzdur.

Kesinlikle engelle. Konuşma bile.

Ayrıca kalıbımı basarım ki senden ayrılma sebebi başkasını bulmuş olmasıdır! Şimdi de terk edildi muhtemelen, özgüveni tekrar yerine gelsin diye sana dönüyor.

Kimbilir ne çok üzülmüş ve ağlamışsındır. Umarım o gözyaşlarının bedelini ödetecek biri çıkar karşısına, pislik!

Ben anlamadım valla kilonuzdan dolayı terkettiyse çıkma teklifi ve evlenmr kararı verirken neden sorun olmadı yüz yüze görüşmediniz mi ve hala geri dönsem mi.diyorsunuz yolda görsem yüzüne bakmam öyle insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…