Merhaba arkadaslar,
25 yasindayim nisan ayinda cok guzel giden bir birlikteligim vardi. Fiziksel ozelliklerimden dolayi terk edildim ama yikildim. Cunku evlenme teklifi etmisti. Herseyimiz tamamdi mutluyduk neyse bianda terk edilince yikildim agladim gunlerce dogumgunum geldi dedim kesin arar cunku aramadi ogun kendime dedim birdaha kimseye deger vermiyceksin ondan sonra yavas yavas unuttum bugun aramis telefonum sarjdaydi sonradan gordum sizce aramalimiyim geri? Agzima geleni saymak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum ama bi yanimda engelle diyor . Siz olsaydiniz napardiniz?
Bu sebeple terk etmiş sizi. Kesinlikle dönmezdim. Yarın öbür gün Allah korusun bi yerime bi şey olsa boşar gider.Merhaba arkadaslar,
25 yasindayim nisan ayinda cok guzel giden bir birlikteligim vardi. Fiziksel ozelliklerimden dolayi terk edildim ama yikildim. Cunku evlenme teklifi etmisti. Herseyimiz tamamdi mutluyduk neyse bianda terk edilince yikildim agladim gunlerce dogumgunum geldi dedim kesin arar cunku aramadi ogun kendime dedim birdaha kimseye deger vermiyceksin ondan sonra yavas yavas unuttum bugun aramis telefonum sarjdaydi sonradan gordum sizce aramalimiyim geri? Agzima geleni saymak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum ama bi yanimda engelle diyor . Siz olsaydiniz napardiniz?
Yok beni tanidigindada ben kiloluydum evlenme teklifi edseken de kiloluydum
Evlenmeye kadar zayıflaman için mühlet mi vermiş de uymadığınız için terk edildiğinizi düşünüyorsunuz?Yok beni tanidigindada ben kiloluydum evlenme teklifi edseken de kiloluydum
Ben senden ayriliyorum dedi neden dedim fiziksel olarak seni begenmiyorum dedi
Ben senden ayriliyorum dedi neden dedim fiziksel olarak seni begenmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?