Ne yapmaliyim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.935
4.223
173
Ben sınıfta bir kızla arkadas oldum ama hic beni görünce selam vermiyor bakmiyor bir yere cagirmiyor hep ben yanına gidiyorum ama sıkıldım artik. Sizce ne yapmaliyim yalniz kalmak istemiyorum yalniz kalınca da üzülüyorum. :(

Arkadaş olamamışsınız demekki. Kelimelerin içi böyle böyle boşalıyor.
Sırf yalnız kalmak istemediğiniz için konuşmak ne kadar doğru ayrıca? Ama madem yalnız kalmak istemiyorsunuz siz gidin, siz konuşun, siz davet edin.

Arkadaş olamamışsınız demekki. Kelimelerin içi böyle böyle boşalıyor.
Sırf yalnız kalmak istemediğiniz için konuşmak ne kadar doğru ayrıca? Ama madem yalnız kalmak istemiyorsunuz siz gidin, siz konuşun, siz davet edin.
Yakin bir arkadasim olmasını istiyorum yalniz kalmamak icib değıl ama olamadik ddemekki.
malesef. Hep ben mi pesinden kosmaliyim sizce

Ben sınıfta bir kızla arkadas oldum ama hic beni görünce selam vermiyor bakmiyor bir yere cagirmiyor hep ben yanına gidiyorum ama sıkıldım artik. Sizce ne yapmaliyim yalniz kalmak istemiyorum yalniz kalınca da üzülüyorum. :KK43:
Neden yalnız kalınca üzülüyuorsun kendine yetebilmek seni daha güçlü yapar
al bir kahve kitap çekil bir köşeye ohh mis :kahve:

Yakin bir arkadasim olmasını istiyorum yalniz kalmamak icib değıl ama olamadik ddemekki.
malesef. Hep ben mi pesinden kosmaliyim sizce
Hayır tabii ki de. Arkadaşlık karşılıklı emek ister ve herkesle olmaz. Siz adım atın, dışa dönük olun, konuşun selamlaşın ama insanların üzerine gitmeyin. Onun için her şeyi yaparmış gibi hissettirmeyin gerisi gelir.

Sizden selamini esirgen insanin peşinde koşmayın. Kaliteli yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan kat kat iyidir. Tecrübe konuşuyor inan. Kendine saygın olsun bu konuda

Back
X