- 1 Haziran 2019
- 296
- 124
- 103
- 24
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Neye istinaden böyle düşünüyorsunuz?Bu arada onun da bana karsi biseyler hissettigini dusunuyorum
İnsAllah gecer hemengençlikte olur öyle. Sakın konuşmayın zamanla başkalarına da aşık olursunuz
Belki asik oldugum icin bana oyle geliyor olabilir haklisinizO sana bir şeyler hissetmiyor,sakin konusma. Sana öyle geliyor.
Derste en cok bana bakiyor goz kirpti bi kere bir de hep saclarini duzeltiyor duzelttikten sonra da bana bakiyor gec geldigimde nereden geliyorsunuz cafedenmi vs diyor digerlerine boyle hic demiyorNeye istinaden böyle düşünüyorsunuz?
Malesef öyle.Derste en cok bana bakiyor goz kirpti bi kere bir de hep saclarini duzeltiyor duzelttikten sonra da bana bakiyor gec geldigimde nereden geliyorsunuz cafedenmi vs diyor digerlerine boyle hic demiyoray bunlar basit seyler dimi
Adamın evli olma ihtimali hiç aklına gelmiyor sanırım. Ayrıca etik de olmaz yaptığın.Herkese, Selamün Aleyküm canım ablalar,anneler anneanneler kardeslerim. Benim bir derdim var buraya anlatip sizden tavsiye almak istedim. Basinizdan boyle bir olay gecmis olabilir ya da siz de bu olayin icersinde bulunabilirsiniz. Ben universite de okuyorum suan ve 2. Sinifim daha once bi kac kere asik oldum biri beni kabul etmedi digeri de kotu biri cikti . Artik kimseyle cikmak istemedim. Iliskilerden sevgililerden sogudum. Anne ben kimseyle evlenmicem derken ta ta tan universite hocama asik oldum. Biliyorum etik degil hem de hic degil ilk haftalar hicbisey hissetmezken son 1 aydir onu dusunmeden 1 dakika bile geciremiyorum. Onu gorunce cok heyecanlaniyorum onu kiskaniyorum. Aramizda hicbir konusma gecmedi (soru sormalari cevaplamalarim haric) konusmaktan da cekiniyorum biraz sert bir hoca ama icinde cocuksu biseyler var hissediyorum ancak 38 yasinda ben ise 20 ye girmek uzereyim. Derslere girmeyeyim ona fazla baglanmayayim diyorum ama ne zaman ders vakti yaklassa kendimi tramvayda buluyorum. En one oturup onu dinliyorum sinifta 6 7 kisiyiz sanirim sinifin az olmasi beni ona daha cok bagladi cunku sinif kalabalik olsa etrafi incelerdim. On taraflar dolar arkalara otururdum (bu bir bahanemi bilmiyorumHicbir sosyal medya hesabida kullanmiyor sizce ne yapmaliyim ? Gidip ona soylemeli icimde ki yukten kurtulmali mi yoksa bir daha dersine gitmesemmi gittikce daha cok baglaniyorum ama gitmemeyi de basaramiyorum arkadaslarim sakin boyle aptallik yapip soyleme kovulursun dediler ben de Allah'a dua ettim Allah'ım hayirli ise olsun hayirsizsa olmasin. En iyisini Allah bilir sizin de basinizdan boyle bisey gectimi siz ne yaptiniz. ? Oldu diyelim Aradaki yas farki sorun olur mu ? (Bu arada onun da bana karsi biseyler hissettigini dusunuyorum
Evli oldugunu bilsem hayatta soylemem cok ayip ve cok gunah evli degil diye dusunuyorum yuzuk yoktu sosyal nedyasi da yok goremedim ama sevgilisi olabilir haklisinizAdamın evli olma ihtimali hiç aklına gelmiyor sanırım. Ayrıca etik de olmaz yaptığın.
İşte yüzük yok diye adamın evli olmadığı sonucuna varman bile hata!Her evli erkek yüzük takıyo sanıyosan yanılıyosun!Evli oldugunu bilsem hayatta soylemem cok ayip ve cok gunah evli degil diye dusunuyorum yuzuk yoktu sosyal nedyasi da yok goremedim ama sevgilisi olabilir haklisiniz
Benim eşim de çoğunlukla yüzük takmıyor. Parmağı çok kalın olduğu için acıtıyor. Onun parmağına göre zor yapıldığı için de çok oralı olmuyorum.Evli oldugunu bilsem hayatta soylemem cok ayip ve cok gunah evli degil diye dusunuyorum yuzuk yoktu sosyal nedyasi da yok goremedim ama sevgilisi olabilir haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?