Ne yapmalıyım ?

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
296
124
103
24
Herkese, Selamün Aleyküm canım ablalar,anneler anneanneler kardeslerim. Benim bir derdim var buraya anlatip sizden tavsiye almak istedim. Basinizdan boyle bir olay gecmis olabilir ya da siz de bu olayin icersinde bulunabilirsiniz. Ben universite de okuyorum suan ve 2. Sinifim daha once bi kac kere asik oldum biri beni kabul etmedi digeri de kotu biri cikti . Artik kimseyle cikmak istemedim. Iliskilerden sevgililerden sogudum. Anne ben kimseyle evlenmicem derken ta ta tan universite hocama asik oldum. Biliyorum etik degil hem de hic degil ilk haftalar hicbisey hissetmezken son 1 aydir onu dusunmeden 1 dakika bile geciremiyorum. Onu gorunce cok heyecanlaniyorum onu kiskaniyorum. Aramizda hicbir konusma gecmedi (soru sormalari cevaplamalarim haric) konusmaktan da cekiniyorum biraz sert bir hoca ama icinde cocuksu biseyler var hissediyorum ancak 38 yasinda ben ise 20 ye girmek uzereyim. Derslere girmeyeyim ona fazla baglanmayayim diyorum ama ne zaman ders vakti yaklassa kendimi tramvayda buluyorum. En one oturup onu dinliyorum sinifta 6 7 kisiyiz sanirim sinifin az olmasi beni ona daha cok bagladi cunku sinif kalabalik olsa etrafi incelerdim. On taraflar dolar arkalara otururdum (bu bir bahanemi bilmiyorum Hicbir sosyal medya hesabida kullanmiyor sizce ne yapmaliyim ? Gidip ona soylemeli icimde ki yukten kurtulmali mi yoksa bir daha dersine gitmesemmi gittikce daha cok baglaniyorum ama gitmemeyi de basaramiyorum arkadaslarim sakin boyle aptallik yapip soyleme kovulursun dediler ben de Allah'a dua ettim Allah'ım hayirli ise olsun hayirsizsa olmasin. En iyisini Allah bilir sizin de basinizdan boyle bisey gectimi siz ne yaptiniz. ? Oldu diyelim Aradaki yas farki sorun olur mu ? (Bu arada onun da bana karsi biseyler hissettigini dusunuyorum

‍♀ sakın konuşmayın. Aşk değil sadece hoşlantı ve çekim. Adamı tanımıyorsunuz. Hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Sadece ders anlatıyor.. Sizdende hoşlanmıyordur emin olun. Sizinle hiç konuşmamış bile, sınıfta 7 kişi olduğunuz halde. Rüyadan uyanın derslerinize odaklanın *abla mode off*

Derste en cok bana bakiyor goz kirpti bi kere bir de hep saclarini duzeltiyor duzelttikten sonra da bana bakiyor gec geldigimde nereden geliyorsunuz cafedenmi vs diyor digerlerine boyle hic demiyor ay bunlar basit seyler dimi
Malesef öyle.
Siz şuan ağır bir platoniğe doğru yürüdüğünüz için her hareketinin "size özel" olmasını istiyorsunuz. Muhtemelen size "Naber?" dese ilanı aşk etmiş gibi hissedeceksiniz. Aman dikkat diyeyim....

Adamın evli olma ihtimali hiç aklına gelmiyor sanırım. Ayrıca etik de olmaz yaptığın.

Bence konuşmamalısın. Ama bu platonik aşkın sana bir faydası olacak dersten çok iyi not alacaksın

Çoğu insanın başına gelir öğretmeninden hoşlanma olayı. Bizim bölümde bütün kızların aşık olduğu bir hoca vardı mesela. Yaşlı, kendi halinde bir adamdı nesine aşıklardı bilmiyorum.

Zamanla geçer gider sakın adım atma. Hem belki evlidir ya da sevgilisi vardır.

Sizinki aşk değil hayranlık. Konuşmak gibi bir hataya düşmeyin derim. Ayrıca daha çok küçüksünüz ilişkiden soğumak, evlenmeme kararı alacak ne yaşadınız? Önce büyüyün sonra evlenirsiniz evlenmezsiniz size kalmış.

Anladığım kadarıyla sadece düşünüyorsunuz emin değilsiniz hiç bir şeyden ....
Allahaşkına adamın başını yakmayın okuldan falan atılır işi sizden daha değerli diye düşünüyorum...

sizinde okuldaki konumunuz daha değerli...
Her yüzük takmayan evli değil demek değil bu arada evli çıkarsa karısı sizi okula rezil eder...

evli çıkmasını geçtim böyle bir şey duyulursa okulda ne siz ne de hocanız barınamaz...

aklınızı doğru zamanda kullanmanız dileğiyle...

Evli oldugunu bilsem hayatta soylemem cok ayip ve cok gunah evli degil diye dusunuyorum yuzuk yoktu sosyal nedyasi da yok goremedim ama sevgilisi olabilir haklisiniz
İşte yüzük yok diye adamın evli olmadığı sonucuna varman bile hata!Her evli erkek yüzük takıyo sanıyosan yanılıyosun!

Evli oldugunu bilsem hayatta soylemem cok ayip ve cok gunah evli degil diye dusunuyorum yuzuk yoktu sosyal nedyasi da yok goremedim ama sevgilisi olabilir haklisiniz
Benim eşim de çoğunlukla yüzük takmıyor. Parmağı çok kalın olduğu için acıtıyor. Onun parmağına göre zor yapıldığı için de çok oralı olmuyorum.

Yüzük takan evlidir, yüzük takmayan ya bekardır ya da çok evlidir :) şaka bir yana sizinkisi bir hayranlık. Bence söylemeyin çünkü sizinle ilişkiye girmesi etik bir şey değil ve adam mesleğinden de olur o yüzden reddedileceksiniz ve daha çok üzülürsünüz, utanırsınız, derslerine girmek de daha zor olur. Siz öyle uzaktan uzaktan platonik takılmanın keyfini sürün boşverin. Duygularınız geçicidir; ileride daha çok insanla tanışırsınız çok aşik olursunuz. Onun şu an size ilgisi varsa da (ki belki size öyle geliyordur) zaten şu an hiçbir şey olmaz. Siz hele mezun olun, baktınız hala aşıksanız adama o zaman bir ziyaretine gidersiniz :)
Bir de aklıma söyle bir şey geliyor; yaşıtlarınızla yaşadığınız hüsranlar sonucunda siz belki de bilinçaltından tekrar hüsran yaşamamak için böyle imkansız bir aşka yönelmiş olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…