Ne yapmalıyım

ayy yazik ayagi islanmis naparizkine zamana kadar ac kalacak illa yiyecek disarida cikamaz disardada yiyemez hic biryerede gidemez su durumda size mecburasıl tribi siz atın yoksa kendini haklı sanıp devam edr bu huyuna

Herşeye yetişmeye mi çalışırsınız böyle? Salın ipin ucunu.Afiyetle yeseydiniz yemeğinizi.Annesi değilsiniz siz onun.Ergen veya küçük çocuk değilse kimse kimsenin tribini çekmez.Hele böyle bir konuda.

Tavuk sulu halıyı neden Makineye atmadın o an veya balkona biyere asmadın nefret ederim ıslak halıya basmaktan ama tabi eşinize bir tane lolipop verin emciklesin dursun daha büyüyememiş. Noluyor bu erkeklere ya kafayı yediler iyice

Yıkadım zaten halıyı o kadar ayrıntıya girmek istemedim konuda valla öyle napcaksak bilemiyorum

ayy yazik ayagi islanmis naparizkine zamana kadar ac kalacak illa yiyecek disarida cikamaz disardada yiyemez hic biryerede gidemez su durumda size mecburasıl tribi siz atın yoksa kendini haklı sanıp devam edr bu huyuna
Zaten şu an öyle yapıyorum bende konuşmuyorum kendisi konuşana kadar konuşmam da

Halıdaki suyu tavuklu su değil de temiz su sandığı için başka halıda kurulamak istedi belki de. Ben eşlerin evde birbirlerine anne çocuk gibi, bak halıya ayağını silme, bak onu oraya koyma fln gibi davranmalarına, uyarmalarına karşıyım.

Malesef alla 30 yaşında adam
Pis adamla ugrasmak cidden zor anliyorum sizi. Tembele is buyur sana akil ogretsin hesabi,iyi ki yardim istemissiniz hemen bir seylerin icine zicmak zorunda bu erkek milleti
Kesinlikle

Ben kucukken ablamlara küsüp sofradan kalkardim. Annem ilgilensin, nazlasin beni azicik diye :) Esinizinki de o hesap olmus. Sofraya gelmeyerek size vicdan yaptiracak bide aklinca.

Bırak arkadaşım nazlama kocanı,
kendi küsen, kendi barışsın.
Korona, oruç, açlık derken herkes gergin
bu sıralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…