- 31 Mart 2020
- 327
- 176
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Sonradan gitti mutfakta yedi biseyler ben salondaykenE nasıl doyurdu karnını eşiniz hiç çıkmadı mı odadan ?
ayy yazik ayagi islanmis naparizkiMerhaba hanımlar . Bugün eşimle iftara yakın tartıştık.paket tavuk açılsın diye kaba suya koymuştum yere, kapta delinmiş yerlere akmış suyu koku olmuş biraz sildim temizledim sonra eşim geldi ben ona da patates soyarmisin dedim tmm dedi mutfak halisi da su olmuş hep ayağı çıplaktı halıya bastı iyce ayağıyla bura su olmuş dedi bende ayağına terlik giyseydin dedim ayağı su oldu gitti aradaki halıya ayağını iyce silip temizledi sinir oldum niye öyle yaptın dedim yikasaydin ayağına terlik giyseydin dedim ne yıkadı ne terlik giydi tartıştık patates soymaya yeltendi tribinden gecilmiyo dedi öyle deyince yaptırmadım sinirlendim git içeri yardım filan etme dedim ben demeden yardım etmiyo normalde de neyi nereye koyduysa ben ordan alana kadar durur bi yandan iftar yetiştirmeye çalışiyorum salonda oturdu tek başıma çabaladım söylendim birazda ezan okununca gitti yatak odasına kapandı ne iftar sofrasına oturdu çağırdım ne sahur sofrasina geldi çok üzüldüm gerçekten böyle yapmasi beni çok kırdı
Halıyı geri yıkadım zaten arkadaşlar öyle birakcak halim yok yaYerdeki islaklik tavuktan akan su muydubir tiksinti geldi de bana
Adam da ayagini haliya silmis hep boyle pis midir?
Yıkadım zaten halıyı o kadar ayrıntıya girmek istemedim konudaTavuk sulu halıyı neden Makineye atmadın o an veya balkona biyere asmadın nefret ederim ıslak halıya basmaktan ama tabi eşinize bir tane lolipop verin emciklesin dursun daha büyüyememiş. Noluyor bu erkeklere ya kafayı yediler iyice
Genelde temizliğe dikkat etmez malesef hep söylenmek zorunda kalırımYerdeki islaklik tavuktan akan su muydubir tiksinti geldi de bana
Adam da ayagini haliya silmis hep boyle pis midir?
Zaten şu an öyle yapıyorum bende konuşmuyorum kendisi konuşana kadar konuşmam daayy yazik ayagi islanmis naparizkine zamana kadar ac kalacak illa yiyecek disarida cikamaz disardada yiyemez hic biryerede gidemez su durumda size mecbur asıl tribi siz atın yoksa kendini haklı sanıp devam edr bu huyuna
Allah iyiliginizi versin yaaa cok guldum adama ayri size ayriHalıyı geri yıkadım zaten arkadaşlar öyle birakcak halim yok ya
Pis adamla ugrasmak cidden zor anliyorum sizi. Tembele is buyur sana akil ogretsin hesabi,iyi ki yardim istemissiniz hemen bir seylerin icine zicmak zorunda bu erkek milletiGenelde temizliğe dikkat etmez malesef hep söylenmek zorunda kalırım
Malesef alla 30 yaşında adamHerşeye yetişmeye mi çalışırsınız böyle? Salın ipin ucunu.Afiyetle yeseydiniz yemeğinizi.Annesi değilsiniz siz onun.Ergen veya küçük çocuk değilse kimse kimsenin tribini çekmez.Hele böyle bir konuda.
KesinliklePis adamla ugrasmak cidden zor anliyorum sizi. Tembele is buyur sana akil ogretsin hesabi,iyi ki yardim istemissiniz hemen bir seylerin icine zicmak zorunda bu erkek milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?