Ne yapmalıyım

KimsesizE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
12
3
1
28
Merhaba degerli kkkadınları ,
Şu an çok kötüyüm eşimle çok fena tartıştık.
Benim banka hesabımda kendime ait bir miktar param vardı,internet bankacılığı oluşturmuştuk eşimin no üzerine.bugun hesabımda ne kadar param var diye sordum ve hesap bakiyesini göstermesini istedim.
Hafta sonu olduğundan işlemi gerçekleştiremediğini söyledi geçiştirdi ama ben kanmadım cunku yalan söylediğini biliyordum. Bağıra çağıra kendini haklı çıkartmaya çalıştı. Neymiş ona güvenmiyor muşum... ama haklıydım banka musteri temsilcisi ile ilestisime geçtim hesap bakiyem sıfır. Eşime sorduğum da parayı kendi hesabina havale ettiğini söyledi. Yine görmek istedim ancak çıldırdı.sifremi unuttum 2 saate göstereceğim falan deyip geçiştirdi. Ogrendim ki Bugün aile uyelerinden birini arayip para istemiş. O zaman beynimdn kara sular döküldü. Bana parayi ne yaptığını anlatsa bu kadar üzülmezdim. Neyse biraz tartıştık seninle yapamıyorum karantina da olmasak gider boşanma davası açardım gibisinden seyler geveledi.
Çok üzüldüm,güvenimi zedeleyen o ve boşanmak isteyen yine o.
Ben boşanırım benim için sıkıntı olmaz zaten hiç mutlu olamadım. Ama ailem arkamda durmaz bunu çok iyi biliyorum.kendi ayaklarım üzerinde durabilir miyim bilmiyorum çünkü eğitim hayatima evlendikten sonra devam etmeye başladım. Ailem ilkokuldan sonra göndermedi okula. Cok çaresizim canıma kıymak ve bu acımasız insanlardan bitmek bilmeyen imtihan dünyasından kurtulmak istiyorum😔😔😔

Boyle bir adam yuzunden canina kiyacak kadar degersiz mi canin? Zaten boyle bir evlilikte ayakta duruyorsan bosaninca hayli hayli durursun.

Allah aşkına yaşınız 23 çok rahat iş bulabilir eğitiminize devam edebilirsiniz ama fevri karar vermeyin belki acil parayı çekecek bir durum oldu önce iyice öğrenin ondan sonra karar verirsiniz

Calisiyorsaniz ve maaşınız varsa acarsiniz davayi
Ayrica esiniz dava açsa bile kendisi kusurlu çıkacağından bosanma istegi reddedilebilir
Sizin acmaniz ve yasadiginiz guvensizligi, esinizin arkanizdan is cevirdigini belirtebilirsiniz zaten banka hesaplarindan da belli olur, kanitlayabilirsiniz yani

Haksız olan siz degilsiniz, kesinlikle üzülmeyin. Hayırlısı neyse o olsun. Bu kadar köpürdüğüne göre paranın nereye gittigi de önemli gibi geldi bana. Ayrıca kendi paranızı bırakmayın onda.

Internet bankaciligina girin ve sifrenizi ve telefon numarasını değiştirin

Par
Haksız olan siz degilsiniz, kesinlikle üzülmeyin. Hayırlısı neyse o olsun. Bu kadar köpürdüğüne göre paranın nereye gittigi de önemli gibi geldi bana. Ayrıca kendi paranızı bırakmayın onda.
ParAyi bulmuş getirmiş bir yerden. Ama ben ona güvenmek istiyorum para değil derdim😔

Par
ParAyi bulmuş getirmiş bir yerden. Ama ben ona güvenmek istiyorum para değil derdim😔
Söylemedigi halde hala neden güvenmeye calisiyorsunuz? Önce bi paranın nereye gittigini ögrenin bence. Hosunuza gitmeyen seyler olsada mı kanmak istiyorsunuz?..

Söylemedigi halde hala neden güvenmeye calisiyorsunuz? Önce bi paranın nereye gittigini ögrenin bence. Hosunuza gitmeyen seyler olsada mı kanmak istiyorsunuz?..
Parayı benden habersiz annesine veya babasına göndermiş olabilir. Ki bunu bana söyleseydi karşı çıkmazdım belki de..
Başka birsey olduğunu sanmıyorum bu kadar sakin kalmazdim

Parayı benden habersiz annesine veya babasına göndermiş olabilir. Ki bunu bana söyleseydi karşı çıkmazdım belki de..
Başka birsey olduğunu sanmıyorum bu kadar sakin kalmazdim

Konuda zaten hic mutlu olamadim yazmissin. Demek ki bu ilk vukuati degil.

Para size aitse ve kendi biriktirdiğiniz parayla asla yumuşamayın. Ne demek hesabınızdaki parayı harcamak. Evet evlilikte herşey ortaktır ancak bir kadın kendimi bir şekilde güvence altına almalıdır, zira geleceğin ne hayatın hiç belli olmaz. Boşanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama ben kabul edemezdim sanırım.

Ya Hu!
Ölmek isteyeceğinize güvenmediğiniz insanları hayatınızdan çıkarıp yaşamaya devam edin.
Yetişkin, aklı başında kadınsınız.
Kendi paranızı, kendi hesabınızda,
kendi internet bankacılığı sisteminizle
takip edin.
'Para benim hesabımda,
şifresi kocamda' nedir?

Para size aitse ve kendi biriktirdiğiniz parayla asla yumuşamayın. Ne demek hesabınızdaki parayı harcamak. Evet evlilikte herşey ortaktır ancak bir kadın kendimi bir şekilde güvence altına almalıdır, zira geleceğin ne hayatın hiç belli olmaz. Boşanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama ben kabul edemezdim sanırım.
O para benim tedavi için bozdurdgm bilezikten arta kalan paraydi. Bu yuzden yumusacagimi sanmiyorum

Ya Hu!
Ölmek isteyeceğinize güvenmediğiniz insanları hayatınızdan çıkarıp yaşamaya devam edin.
Yetişkin, aklı başında kadınsınız.
Kendi paranızı, kendi hesabınızda,
kendi internet bankacılığı sisteminizle
takip edin.
'Para benim hesabımda,
şifresi kocamda' nedir?
Sifresini bende biliyorum ama internet bankacılığı onda idi. Onu da iptal ettirdim ztn

Back
X