Ne yapmalıyım.?!

Revizyon 2134

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
154
104
18
27
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim.konu şöyleki benim kısa süre önce görümcem evli bir adamla kaçmış sonra aile onu sildi bugün beni aradi ama aslında ben konuşamadım sebebi evli bir kadına bunu yapmış olmasi kendimi kadının yerine koydum diyelim sonra yine aradi açtım arama abin duysa çok kızar dedim yenge tamam aramicam ama bunlari bilmeye hakkin var diye bir sürü şey anlatti beni m evliligim evlendigim günden beri çok kötü gidiyor du sebepsiz sekilde kavgalar terketmeler barismalar falan yenge sen hiç evinde muskalar buldunmu dedi evet evliligim boyunca evimden onlarca muska çıktı ama neden dedim hepsinin yerini söyleyip annemle ablam yaptı gözümün önünde yerlestirdiler dedi bircok bilmedigim yerede koymuslardi sizce ben ne yapmaliyim kaynananm ve görümceme telefonu kapattim istersen git yenge onlarada benim soyledigimi şöyle dedi

O zaman engel olmamış, şimdi mi iyilik yapası tutmuş.
Muhattap olmayın.
Büyülü konular da yasak ayrıca.

Görümceniz giderken gemileri komple yakmak amaçlı annesi ile ablasını ispiyonlamış. Madem çok iyiydi de ne diye aileden aforoz edilmeden evvel gelip anlatmadı bunları?
O dediği şeyleri buldunuz mu peki? Ben olsam bulduklarımı alır, o kayınvalideyle kızının başında paralardım. Yedi sülaleye de haber eder, rezil ederdim. Tabi siz bana bakmayın.

Buldum tabi canım

Bu tarz konular yasak.

Tabi araları bozuk ya
Sattı görümce anne ve ablasını.

Doğal olarak inkar edecekler
İspatınız da yok. Eve girip çıkan sadece onlarsa belki eşiniz birazcık inanabilir
Ama işine gelmez

Madem görümce döküldü ortaya. Yerinizde olsaydım sonraki konuşmada konuşmayı kaydeder eşime dinletir

Sonrada sittin sene ailesiyle görüşmezdim.

Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi
Ne diyosun azım açık kaldı yaa bı insan eşine neden yapar böyle birşey neden kötü olmak ister yadaa kandırmış olmasınlar işte mutluluk için huzur için falan diye bilemiyorum aklıma iki türlüsü geldi

Evet büyük ihtimal kavgalariniz biter susar senin dediğini yapar demislerdir yaptirmislardir

Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi

Yardım etmemiştir bence ne bilsin böyle yapacaklarını ...

Siz bence toplayın o muskaları, çalın bunların kapısını muskaları da başlarına fırlatın bir daha da görüşmeyin KV tarafıyla. Eşiniz de ık mık derse boşayın zaten geçinemiyormuşsunuz.

Kendi kendine büyü yapmayan da ne bileyim.. Eşiniz bilmiyordur anahtarı ne için verdiğini. İstemiyorsa boşanır bana büyü yapın boşanıcam dememiştir herhalde ailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…