- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
- Konu Sahibi Revizyon 2134
-
O zaman engel olmamış, şimdi mi iyilik yapası tutmuş.Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim.konu şöyleki benim kısa süre önce görümcem evli bir adamla kaçmış sonra aile onu sildi bugün beni aradi ama aslında ben konuşamadım sebebi evli bir kadına bunu yapmış olmasi kendimi kadının yerine koydum diyelim sonra yine aradi açtım arama abin duysa çok kızar dedim yenge tamam aramicam ama bunlari bilmeye hakkin var diye bir sürü şey anlatti beni m evliligim evlendigim günden beri çok kötü gidiyor du sebepsiz sekilde kavgalar terketmeler barismalar falan yenge sen hiç evinde muskalar buldunmu dedi evet evliligim boyunca evimden onlarca muska çıktı ama neden dedim hepsinin yerini söyleyip annemle ablam yaptı gözümün önünde yerlestirdiler dedi bircok bilmedigim yerede koymuslardi sizce ben ne yapmaliyim kaynananm ve görümceme telefonu kapattim istersen git yenge onlarada benim soyledigimi şöyle dedi
Görümceniz giderken gemileri komple yakmak amaçlı annesi ile ablasını ispiyonlamış. Madem çok iyiydi de ne diye aileden aforoz edilmeden evvel gelip anlatmadı bunları?Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim.konu şöyleki benim kısa süre önce görümcem evli bir adamla kaçmış sonra aile onu sildi bugün beni aradi ama aslında ben konuşamadım sebebi evli bir kadına bunu yapmış olmasi kendimi kadının yerine koydum diyelim sonra yine aradi açtım arama abin duysa çok kızar dedim yenge tamam aramicam ama bunlari bilmeye hakkin var diye bir sürü şey anlatti beni m evliligim evlendigim günden beri çok kötü gidiyor du sebepsiz sekilde kavgalar terketmeler barismalar falan yenge sen hiç evinde muskalar buldunmu dedi evet evliligim boyunca evimden onlarca muska çıktı ama neden dedim hepsinin yerini söyleyip annemle ablam yaptı gözümün önünde yerlestirdiler dedi bircok bilmedigim yerede koymuslardi sizce ben ne yapmaliyim kaynananm ve görümceme telefonu kapattim istersen git yenge onlarada benim soyledigimi şöyle dedi
Buldum tabi canımGörümceniz giderken gemileri komple yakmak amaçlı annesi ile ablasını ispiyonlamış. Madem çok iyiydi de ne diye aileden aforoz edilmeden evvel gelip anlatmadı bunları?
O dediği şeyleri buldunuz mu peki? Ben olsam bulduklarımı alır, o kayınvalideyle kızının başında paralardım. Yedi sülaleye de haber eder, rezil ederdim. Tabi siz bana bakmayın.
E kolay gelsin size madem. Korkunç bir aileye düşmüşsünüz, biri büyü yapar öteki saklar.Buldum tabi canım
Bence eşinize durumu söyleyip yada söylemeden buldukarinizi gidip o ikisinin yüzüne fırlatınBuldum tabi canım
Bu tarz konular yasak.Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim.konu şöyleki benim kısa süre önce görümcem evli bir adamla kaçmış sonra aile onu sildi bugün beni aradi ama aslında ben konuşamadım sebebi evli bir kadına bunu yapmış olmasi kendimi kadının yerine koydum diyelim sonra yine aradi açtım arama abin duysa çok kızar dedim yenge tamam aramicam ama bunlari bilmeye hakkin var diye bir sürü şey anlatti beni m evliligim evlendigim günden beri çok kötü gidiyor du sebepsiz sekilde kavgalar terketmeler barismalar falan yenge sen hiç evinde muskalar buldunmu dedi evet evliligim boyunca evimden onlarca muska çıktı ama neden dedim hepsinin yerini söyleyip annemle ablam yaptı gözümün önünde yerlestirdiler dedi bircok bilmedigim yerede koymuslardi sizce ben ne yapmaliyim kaynananm ve görümceme telefonu kapattim istersen git yenge onlarada benim soyledigimi şöyle dedi
Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söylediBence eşinize durumu söyleyip yada söylemeden buldukarinizi gidip o ikisinin yüzüne fırlatın
O zaman engel olmamış, şimdi mi iyilik yapası tutmuş.
Muhattap olmayın.
Büyülü konular da yasak ayrıca.
Ne diyosun azım açık kaldı yaa bı insan eşine neden yapar böyle birşey neden kötü olmak ister yadaa kandırmış olmasınlar işte mutluluk için huzur için falan diye bilemiyorum aklıma iki türlüsü geldiKötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi
Elbette öyle, kinaye yaptım.Iyilik degil o. Gider ayak ortaligi yakmak. Ama söyledikleri gercektir. Bana biri böyle bilgiler vermisti
Evet büyük ihtimal kavgalariniz biter susar senin dediğini yapar demislerdir yaptirmislardirNe diyosun azım açık kaldı yaa bı insan eşine neden yapar böyle birşey neden kötü olmak ister yadaa kandırmış olmasınlar işte mutluluk için huzur için falan diye bilemiyorum aklıma iki türlüsü geldi
Ay valla Allah dusmanımın bile başına vermesin keşke gorumcen yalan söylüyor olsa esin bu işin içinde olmasaEvet büyük ihtimal kavgalariniz biter susar senin dediğini yapar demislerdir yaptirmislardir
Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi
Eşinizin amacı ne ki?Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi
Kendi kendine büyü yapmayan da ne bileyim.. Eşiniz bilmiyordur anahtarı ne için verdiğini. İstemiyorsa boşanır bana büyü yapın boşanıcam dememiştir herhalde ailesine.Kötü olan şey esimin onlara yardım ettiğini ben evde yokken kiliti verdigini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?