Arkadaşlar iyi geceler herkese. Eski konularımı bilenler olacaktır. Eşiminde benimde ikinci evliliğimiz. Eşimin 18 yaşındaki kızıyla beraber yaşıyorum. Annesi öldüğü için ayrı yaşama durumu yok. Son bir yılını sürekli eşime bu kadından boşan baskısı yaparak geçirdi. İkimizin beraber en ufak bir şey yapması sinir krizleri geçirmesine sebeb oluyor. En son eşim psikolojik yardım alması için ikna etti. Son bir kaç aydır kriz geçirmiyor. Eşim Ağustos ayında İstanbul’da işe girdi. Biz Ankara’dayız. Özel sektör olduğu için hemen düzen bozup taşınmak istemiyorum. Ama şimdi kızıyla baş başayız ve çok sorun çıkarıyor. Yaptığım yemeği yemiyor kendisi ayrı birşeyler yapmaya çalışıyor. Mutfak darmadağınık ben toplamayınca öyle kalıyor. Eve çok geç geliyor nerde olduğunu bilmiyorum. Alkol ve sigara kullanıyor. Odasını havalandırmadığı için ev de çok kötü kokuyor. Babasının geleceği haftalar temizliyor filan ama genelde pis. Özellikle alkol konusu rahatsız ediyor beni. Eşimin haberi yok söylesem mi yoksa bana ne mi desem bilemedim. Çünkü eşim yine beni suçlar. Senin yüzünden içiyor der diye de korkuyorum. Çünkü eşimle aram yeni yeni düzeldi. Zaten ne zaman arayı düzeltsek kızı tekrar bozuyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar ben